kostaspack έγραψε:Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια για το forum . Τώρα το βρήκα (forum)ψάχνοντας το τελευταάιο καιρο για την υγραεριοκίνηση αφού εμείς εδώ στην κορινθία τώρα αποκτήσαμε πρατήριο με υγραεριο!! Έχω στην κατοχή μου ένα hyundai tucson μοντέλο 2005 με 2000 κυβικά και 93000 km και κατανάλωση 12-13 lt/100km μεικτή χρήση . Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο με επείγει να βάλω υγραέριο. Από την έρευνα που έχω κάνει το τελευταίο μήνα σε περιοδικά , ιντερνετ , τηλεφωνήματα αλλά και διαβάζοντας διάφορα forum όπως αυτο εδώ έχω γίνει κοτσίδα!!!!!! με αυτά που έχω ακούσει και πραγματικά θα ήθελα την βοηθειά σας. Περίπου έχω καταλήξει στα κατωθι συστήματα αρχίζοντας από τα πιο ακριβά και καταλήγοντας στα πιο φθηνά.: vialle , icom (υγρού ψεκασμού) και zavoli , omvl , brc , gfi και μπορεί να έχω ξεχάσει και κανά δύο τρία. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι με το αυτοκίνητο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα αξιοπίστίας τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές ξεκινούν από 2400 ευρώ !! για το vialle , περίπου 2000 ευρώ για το icom ,και όλα τα άλλα που είναι αέριου ψεκασμού περίπου 1400 έως 1600 ευρώ. Ξέχασα να σας πω ότι κάνω περίπου 15000 km το χρόνο. Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα. Περιμένω νέα σας
Mάλλον είμαστε off topic εδω αλλα τεσπα
Προσωπική άποψη αν θες να πας σε υγρου μόνο Vialle σειρά LPI κατά προτίμηση. Αν ψάξεις στα φόρουμ σχόλια χρηστών To icom έχει πολλούς δυσαρεστημένους χρήστες και σε όσους δουλεύει τελικά καλά μάλλον ταλαιπωρήθηκαν να το φέρουν στα ίσια του. Δεν έχεις αναφέρει την Prins που είναι αερίου μεν αλλά κορυφαία δε αν και κάπου είδα ίσως και εδώ ότι τρέχει προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου και ίσως είναι η καλύτερη επιλογή ΄(η προσφορά εννοώ) από πλευράς αποδοσης - τιμής αν και νομίζω ότι δεν είναι η "καλή σειρα" αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμμένο ας βοηθήσει τον φίλο μας. Αυτές είναι επιλογές που λες "θα βάλω το καλύτερο και ας μην χρειάζεται γιατί έτσι. Μετά θα έλεγα το έρχεται BRC με πολύ καλή ποιότητα και πολύ λογικό κόστος . Τα υπολοιπα -ξαναλέω προσωπική άποψη από όσα έχω διαβάσει και ακούσει- θα τα έβαζα στην ίδια κατηγορία δηλαδή κάνουν την δουλειά τους με το zavoli ίσως να ξεχωρίζει λόγω του πολύ "δυνατου" αντιπρόσωπου με χρόνια τεχνογνωσίας αν και το θεωρώ αρκετά υπερτιμημένο και το μαρκετινγκ με το 6ης γεννιάς μου κάθεται κάπως. Σε κάθε περίπτωση όλα τα συστήματα θα δουλέψουν ικανοποιητικά αλλά η σωστή εγκατάσταση είναι το Α και το Ω. Ακόμα και το Vialle να βάλεις αν γίνει εγκατάσταση ότι να ναι προβλήματα θα έχεις.