Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BMW E46 320ci (2.2 εξακυλινδρο) εγκατασταση LPG kit

Re: BMW E46 320ci (2.2 εξακυλινδρο) εγκατασταση LPG kit

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Δευτ 19 Δεκ, 2011 21:59

έχει βάλει και ο πατέρας μου στον ίδιο κινητήρα υγραέριο -δεν θυμάμαι πιο σύστημα- και λίγο πολύ αντιμετωπίζει ίδια προβλήματα με σένα.

τελικά η δεν ξέρουν οι μάστορες να τo ρυθμίσουν η είναι ιδιαίτερος πολύ κινητήρας και απαιτεί εξειδικευμένες πολύ γνώσεις.
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 19 Δεκ, 2011 22:47

Δυστηχως ο μηχανικος μου και εγκαταστατης μου δουλευει με tartarini...
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τρί 20 Δεκ, 2011 01:35

Για Σλοβενικο συστημα εδωσες 1300?Σαν πολλα μου ακογουνται εγω δεν εμπιστευομαι το κιτ μονο που φτιαχνετε σε ανατολικη χωρα.Μονο γυναικες απο εκει τιποτα αλλο δεν αξιζει
Ο μαστορας που εβαλα μου πε να μου βαλει φτηνο πολωνικο με 600Ευρω και ο θεος βοηθος
Οποτε οι αλλες δυο επιλογες ηταν brc,landi renzo 1200E και βρηκα και αλλον εναν vialle αλλα πιο ακριβο
Εβαλα landi και κανενα προβλημα ως τωρα
Οποτε καλυτερα κατι αξιπιστο και ας δωσουμε κατι παραπανω,εξαλλου με καλο συστημα γλυτωνεις και απ καταναλωση εμενα καιει ελαχιστα πανω απο βενζινη 10-15%
Επισης ο μαστορας που πας μαλλον ειναι αχρηστος πηγαινε και αλλου υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται με brc
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 20 Δεκ, 2011 07:49

Καταρχήν δεν είναι προβληματικό αμάξι αυτο θα έπρεπε να δουλεύει τέλεια χωρίς διαφορά με τη. Βενζίνη , είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης ή ρύθμισης , το αμάξι είναι καλά συντηρημενο ; Φίλος παρέλαβε προχθές ένα χ5 του 2003 και έχει τρελαθεί απο τη χαρα του παει καλύτερα λέει απο τη βενζίνη υπάρχει η εγκατάσταση στο showroom των εταιριών .... Άρα δεν είναι θέμα αμαξιού αλλά συστήματος !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 20 Δεκ, 2011 07:54

panosopel έγραψε:Για Σλοβενικο συστημα εδωσες 1300?Σαν πολλα μου ακογουνται εγω δεν εμπιστευομαι το κιτ μονο που φτιαχνετε σε ανατολικη χωρα.Μονο γυναικες απο εκει τιποτα αλλο δεν αξιζει
Ο μαστορας που εβαλα μου πε να μου βαλει φτηνο πολωνικο με 600Ευρω και ο θεος βοηθος
Οποτε οι αλλες δυο επιλογες ηταν brc,landi renzo 1200E και βρηκα και αλλον εναν vialle αλλα πιο ακριβο
Εβαλα landi και κανενα προβλημα ως τωρα
Οποτε καλυτερα κατι αξιπιστο και ας δωσουμε κατι παραπανω,εξαλλου με καλο συστημα γλυτωνεις και απ καταναλωση εμενα καιει ελαχιστα πανω απο βενζινη 10-15%
Επισης ο μαστορας που πας μαλλον ειναι αχρηστος πηγαινε και αλλου υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται με brc

Το να καίει ελάχιστα παραπάνω είναι θέμα ρύθμισης αλλα και επικίνδυνο για το αμάξι το λογικό είναι +20% φυσικά μπορει να ρυθμιστεί και στο 10% συν αλλα δεν είναι οτι καλύτερο τώρα μιλάει για 6 κυλινδρο σύστημα ο φίλος .... Βασικά οτι πληρώνεις παίρνεις το prins πχ 6 κυλινδρο έχει κοντά στα 2 χιλιαρικα με τη λιπανση αλλα δεν ξαναπατας στον εγκαταστατη ποτέ !!!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 20 Δεκ, 2011 20:11

panosopel έγραψε:εμενα καιει ελαχιστα πανω απο βενζινη 10-15%

Τη βενζίνη που καταναλώνεις, την έβαλες στους υπολογισμούς σου;
Αν όχι βάλε την και θα δεις οτι θα είσαι γύρω στο +20%
Αν ναι, τότε έχεις ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ φτωχό μείγμα, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό StaRbak » Τρί 20 Δεκ, 2011 22:46

εψαξα παρα πολυ πριν βαλω το G-1 ... γυρισα πολλα μαγαζια στην Αθηνα.... αμετρητα τηλεφωνα (κ οπου με ενδιεφερε απο αυτα που ακουγα πηγαινα να μιλησω κ απο κοντα) δεν το εβαλα για φτηνο ουτε κ "φτηνιαρικο"...
θεωρητικα (δυστυχως....απο οτι αποδειχθηκε) ειναι μακραν το καλυτερο απο τα συστηματα της αγορας... εξαιρω το Prins βεβαια... αλλα απο τα υπολοιπα δεν υπολειποταν πουθενα, απεναντιας σε θεματα ρυθμισεων ειναι ανωτερο, ουσιαστικα plug 'n play...το βαζεις κ ξενοιαζεις, αλλα σε εμενα ανθρακας ο θησαυρος... σε αλλο αμαξι με ιδιο μοτερ (Z3) το ειδα και το δοκιμασα και ηταν απροβληματιστο .... δυστυχως αυτο που ηθελα να γλυτωσω επαθα,δηλαδη να τρεχω καθε 3 και λιγο στο μαστορα...anyway...

αρχικα εστειλα e-mail στο εργοστασιο (Σλοβενια) για να μαθω αν κ ποιος ειναι ο αντιπροσωπος στην χωρα μας και δη στην Αθηνα...
οπου κ αποτανθηκα...με τα αναλογα αποτελεσματα...

μετα απο αυτο που περασα με το G-1 το BRC μου φαινεται τελειο...αν και στο δικο μου το αμαξι δεν ειναι.... το θετικο ειναι οτι BRC βρισκεις και στο περιπτερο ,που λεει κ ο λογος, και καποια στιγμη αφου πειστω για καποιον γνώστη κ σοβαρο επαγγελματια θα παω να μου το σεταρει...σωστα...

ps. οσο για το αμαξι μου ειναι σε αριστη μηχανικη κατασταση... περα απο αναλωσιμα ποτε δε χρειαστηκε τιποτε....
εγω τους εδειχνα το φεγγαρι...και αυτοι κοιτουσαν το δακτυλο....
Άβαταρ μέλους
StaRbak

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 20 Δεκ, 2011 23:01

StaRbak έγραψε:... το θετικο ειναι οτι BRC βρισκεις και στο περιπτερο....

Τυχαιο ???...δε νομιζω...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Σάβ 31 Μαρ, 2012 23:36

o starbak den iparxei san melos pia edo mesa?
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό samspade » Σάβ 19 Μάιος, 2012 02:03

:( καλησπέρα ρε παιδια και γω καινουριος είμαι στην υγραεριοκίνηση.Έχω ένα ε46 3.30 εξακύλινδρο και πήγα για τοποθέτηση συστήματος στο μηχανικο που μου είχε κάνει τη μετατροπή στο αυτοκίνητο και που εδώ και 6 χρόνια είχε αναλάβει και τη συντήρησή του.Δεν θα πω ψέματα η μετατροπή ήταν τέλεια και το αυτοκίνητο δεν μου έκανε ούτε τσικ αυτα τα χρόνια.Ειπα λοιπόν να τον εμπιστευτώ και για το υγραέριο λεπτομέρειες της εγκατάστασης δεν ξέρω νομίζω ότι ο πνεύμονας είναι τομασέτο ιταλικός.Σαν τοποθέτηση είμαι ευχαριστιμένος σαν λειτουργεία όμως όχι.Είχα αρχικά πολλά σβησίματα και αρκετές αρυθμίες σε κάθε σταμάτημα ήτε σε διασταυρωση έιτε σε φανάρι μου έσβηνε.Το πήγα πίσω και αφου μου άλλαξε τα μπεκ γιατί μου είπε ότι ήταν πολύ πλουσιο σε μείγμα τα προβλήματα εξαλειφθείκαν στο 80% δηλαδή σπάνια έχω αρυθμίες στο ρελαντί και θα μου σβήσει οποσδήποτε μια φορά την ημέρα κατα το σταμάτημα. :(( Ο μηχανικός μου είπε ότι πρέπει να κάνω καμοια 1000ρια χιλιομετρα και μετα θα γίνουν οι τελικές ρυθμίσεις όπου και θα απαλαγώ απο όλα αυτά.Αληθεύει ρε παιδια αυτο η μου λέει πα.....ριες :silent: Βεβαια πρέπει να ομολογήσω ότι μπροστά έχει πάρει μόνο το ένα τριτο των χρημάτων απο τα 1400γιουρο.Οπότε έχω μια αβάντα τώρα απο την κατανάλωση έχω ένα ταξιδάκι προς κ.αχαγια την κυριακή και θα σας ενημερώσω πάντως δεν έχω τρελαθεί μέχρι στιγμής εντός αθήνας.Δεν ξέρω είμαι αρκετά προβληματισμένος ότι ίσως τελικά δεν αξιζε τον κόπο!!!
samspade

Δημοσιευσεις: 33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο BMW

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης