από StaRbak » Τρί 20 Δεκ, 2011 22:46
εψαξα παρα πολυ πριν βαλω το G-1 ... γυρισα πολλα μαγαζια στην Αθηνα.... αμετρητα τηλεφωνα (κ οπου με ενδιεφερε απο αυτα που ακουγα πηγαινα να μιλησω κ απο κοντα) δεν το εβαλα για φτηνο ουτε κ "φτηνιαρικο"...
θεωρητικα (δυστυχως....απο οτι αποδειχθηκε) ειναι μακραν το καλυτερο απο τα συστηματα της αγορας... εξαιρω το Prins βεβαια... αλλα απο τα υπολοιπα δεν υπολειποταν πουθενα, απεναντιας σε θεματα ρυθμισεων ειναι ανωτερο, ουσιαστικα plug 'n play...το βαζεις κ ξενοιαζεις, αλλα σε εμενα ανθρακας ο θησαυρος... σε αλλο αμαξι με ιδιο μοτερ (Z3) το ειδα και το δοκιμασα και ηταν απροβληματιστο .... δυστυχως αυτο που ηθελα να γλυτωσω επαθα,δηλαδη να τρεχω καθε 3 και λιγο στο μαστορα...anyway...
αρχικα εστειλα e-mail στο εργοστασιο (Σλοβενια) για να μαθω αν κ ποιος ειναι ο αντιπροσωπος στην χωρα μας και δη στην Αθηνα...
οπου κ αποτανθηκα...με τα αναλογα αποτελεσματα...
μετα απο αυτο που περασα με το G-1 το BRC μου φαινεται τελειο...αν και στο δικο μου το αμαξι δεν ειναι.... το θετικο ειναι οτι BRC βρισκεις και στο περιπτερο ,που λεει κ ο λογος, και καποια στιγμη αφου πειστω για καποιον γνώστη κ σοβαρο επαγγελματια θα παω να μου το σεταρει...σωστα...
ps. οσο για το αμαξι μου ειναι σε αριστη μηχανικη κατασταση... περα απο αναλωσιμα ποτε δε χρειαστηκε τιποτε....
εγω τους εδειχνα το φεγγαρι...και αυτοι κοιτουσαν το δακτυλο....