Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford Maverick 2.3 Prins VCI 2 με Valvecare

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Re: FORD MAVERICK 2.3 PRINS VCI 2 με Valvecare

Δημοσίευσηαπό dim63 » Δευτ 26 Δεκ, 2011 21:19

καλες γιορτες φιλε μου και παλι καλοταξιδο,
οπως ειδες και στην υπογραφη μου εχουμε το ιδιο σασι,και οταν ειχα μετρησει για να την βαλω και εγω απο κατω και εγω 70l εχω (με το κατα της ρεζερβας) εβλεπα οτι κατεβαινε αρκετα,με το πιο μεγαλο προβλημα οι ραμπες που δεν ειναι παντα γλυκες.
καλα βλεπω 'η με γελαει η φωτο ειναι πιο κατω απο τον κοτσαδορο??
και παλι ξεγνιαστο
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό kostaslpg » Δευτ 26 Δεκ, 2011 23:22

Είναι 3 πόντους πιο ψηλά απο τον κοτσαδορο και 4 απο το διαφορικο η φωτο έχει τραβηχτει απο πάνω ευχαριστώ για τις ευχές Η δεξαμενη εξωτερική γεμίζει και στη μέση 69 λίτρα άλλωστε οι διαστάσεις είναι 680 225 κοίτα το υψος που έχεις και μετρα 22, 5 ποντους εγώ το έχω σηκώσει και 4 πόντους λόγω μπακαζιερας , και πάω για κυνήγι στην ορεινή Ναυπακτία οπότε μπορει να με δεις στο πρατήριο στη Ναυπακτο ( διάβασα μερικά πόστ σου )
kostaslpg

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό mik » Τετ 28 Δεκ, 2011 15:54

καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό kostaslpg » Παρ 30 Δεκ, 2011 01:13

mik έγραψε:καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι

Ευχαριστώ έχω κατανάλωση 12-13 /100 με την μπαγκαζιερα πίσω ενώ βενζίνη είχα 10-11 είμαι οκ ;
kostaslpg

Δημοσίευσηαπό mik » Παρ 30 Δεκ, 2011 23:24

kostaslpg έγραψε:
mik έγραψε:καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι

Ευχαριστώ έχω κατανάλωση 12-13 /100 με την μπαγκαζιερα πίσω ενώ βενζίνη είχα 10-11 είμαι οκ ;

μια χαρα εισαι , τοσο εχω και εγω
πρεπει να εχεις 15-20% πανω απο βενζινη οποτε εισαι μεσα στα λογικα πλαισια
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό DIMITRIS63 » Δευτ 09 Ιαν, 2012 21:20

Kαλησπερα και καλη χρονια
Σαν κατοχος και εγω ενος Maverick 2,3 ψαχνω το θεμα της υγραεριοκινισης με εξωτερικο ρεζερβουαρ (απο κατω)
Bλεπω ομως οτι με αυτο το υψος του ρεζερβουαρ δηλ. 22,5 εκατ. και δεδομενου του υψους του νευρου που εχει το maverick απο οπου στηριζεται τωρα η ρεζερβα , το ρεζερβουαρ κατεβαινει κατω απο τον προφυλακτηρα 16 εκατ.περιπου. Υπαρχουν και μερικοι που κοβουν το νευρο οποτε το ρεζερβουαρ σηκωνεται πιο πανω . Στην περιπτωση σας εγινε κατι τατοιο ; επισης το οτι το ρεζερβουαρ ειναι πολυ κοντα στο διαφορικο αν χρειαστει να επεμβει εκι κανεις τι γινεται ;
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Δημητρης
FORD MAVERICK 2,3
DIMITRIS63

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό kostaslpg » Τρί 10 Ιαν, 2012 20:55

DIMITRIS63 έγραψε:Kαλησπερα και καλη χρονια
Σαν κατοχος και εγω ενος Maverick 2,3 ψαχνω το θεμα της υγραεριοκινισης με εξωτερικο ρεζερβουαρ (απο κατω)
Bλεπω ομως οτι με αυτο το υψος του ρεζερβουαρ δηλ. 22,5 εκατ. και δεδομενου του υψους του νευρου που εχει το maverick απο οπου στηριζεται τωρα η ρεζερβα , το ρεζερβουαρ κατεβαινει κατω απο τον προφυλακτηρα 16 εκατ.περιπου. Υπαρχουν και μερικοι που κοβουν το νευρο οποτε το ρεζερβουαρ σηκωνεται πιο πανω . Στην περιπτωση σας εγινε κατι τατοιο ; επισης το οτι το ρεζερβουαρ ειναι πολυ κοντα στο διαφορικο αν χρειαστει να επεμβει εκι κανεις τι γινεται ;
Δημητρης

Το νεύρο κόπηκε ναι δεν είναι κοντά στο διαφορικο έχει άνεση επισκεψιμότητας για τον μηχανικο , ήταν δική μου η επιλογή 680χ225 θα μπορούσα να βάλω 680χ 220.. Φιλικά κώστας
kostaslpg

Δημοσίευσηαπό DIMITRIS63 » Τρί 10 Ιαν, 2012 23:31

Κωστα σε ευχαριστω για την απαντηση
Τελικα αυτο το νευρο ειναι μονο για στηριξη της ρεζερβας ; γιατι μερικοι λενε οτι και να θες δεν στο κοβω γιατι θα εχεις προβλημα αν θελεις μετα να ρυμουλκησεις κατι.
Εσυ Κωστα ποσο καιρο και το εχεις τοποθετησει και που ; εισαι ευχαριστημενοςαπο την δουλεια που σου κανανε ;
FORD MAVERICK 2,3
DIMITRIS63

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό kostaslpg » Τετ 11 Ιαν, 2012 02:38

DIMITRIS63 έγραψε:Κωστα σε ευχαριστω για την απαντηση
Τελικα αυτο το νευρο ειναι μονο για στηριξη της ρεζερβας ; γιατι μερικοι λενε οτι και να θες δεν στο κοβω γιατι θα εχεις προβλημα αν θελεις μετα να ρυμουλκησεις κατι.
Εσυ Κωστα ποσο καιρο και το εχεις τοποθετησει και που ; εισαι ευχαριστημενοςαπο την δουλεια που σου κανανε ;

Μόνο για την στήριξη της ρεζέρβας, άλλωστε αν δεις έχω κοτσαδορο τοποθετήθηκε στη qgas στο παλαιό Φάληρο υπάρχει στις εταιρίες παραπάνω δουλειά εξαιρετική , δεν έχει καμία διάφορα υποδυναμης .. Επέλεξα να βάλω το τελευταίο σύστημα VSI 2 της prins και ψηφιακή λιπανση valve care !! ( λιπανση μαζι με το υγραεριο στην εισαγωγή ...με διακλαδωτες πριν τα μπεκ. Ένα θέμα με της ένδειξης του νέου ψηφιακού δείκτη καυσίμου έχουμε αλλα θα λυθεί απο όσο ξέρω ( δεν δείχνει ακριβώς τα λίτρα )

οι επιλογές ήταν δυο μια στα 1230 ευρω με αναλογική λιπανση σύστημα silver line και μια με Vsi 2 στα 1950 τελική τιμη με το valve care που έχει κάπου στα 300 350 ευρω !!

Είμαι απόλυτα ευχαριστημενος με 50 ευρω κάνω γύρω στα 450- 500 χιλ
Περίμενα πολυ καιρο να έρθει επίσημα η prins στην Αθήνα για να βάλω το σύστημα !!

Ελπίζω να βοήθησα
kostaslpg

Δημοσίευσηαπό dim63 » Τετ 11 Ιαν, 2012 12:42

kostaslpg έγραψε:
DIMITRIS63 έγραψε:Kαλησπερα και καλη χρονια
Δημητρης

Το νεύρο κόπηκε ναι δεν είναι κοντά στο διαφορικο έχει άνεση επισκεψιμότητας για τον μηχανικο , ήταν δική μου η επιλογή 680χ225 θα μπορούσα να βάλω 680χ 220.. Φιλικά κώστας

To κοψιμο του νευρου που λες ηταν δικη σου επιλογη?
το ρωταω γιατι ειναι βασικη κοντρα για τους πισω θολους,εδω ψαχνωμαστε να βρουμε μπαρες θολων εξτρα ειτε ασφαλτινο ειτε χωματινο το τουτουνι.
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Showroom

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες