DIMITRIS63 έγραψε:Κωστα σε ευχαριστω για την απαντηση
Τελικα αυτο το νευρο ειναι μονο για στηριξη της ρεζερβας ; γιατι μερικοι λενε οτι και να θες δεν στο κοβω γιατι θα εχεις προβλημα αν θελεις μετα να ρυμουλκησεις κατι.
Εσυ Κωστα ποσο καιρο και το εχεις τοποθετησει και που ; εισαι ευχαριστημενοςαπο την δουλεια που σου κανανε ;
Μόνο για την στήριξη της ρεζέρβας, άλλωστε αν δεις έχω κοτσαδορο τοποθετήθηκε στη qgas στο παλαιό Φάληρο υπάρχει στις εταιρίες παραπάνω δουλειά εξαιρετική , δεν έχει καμία διάφορα υποδυναμης .. Επέλεξα να βάλω το τελευταίο σύστημα VSI 2 της prins και ψηφιακή λιπανση valve care !! ( λιπανση μαζι με το υγραεριο στην εισαγωγή ...με διακλαδωτες πριν τα μπεκ. Ένα θέμα με της ένδειξης του νέου ψηφιακού δείκτη καυσίμου έχουμε αλλα θα λυθεί απο όσο ξέρω ( δεν δείχνει ακριβώς τα λίτρα )
οι επιλογές ήταν δυο μια στα 1230 ευρω με αναλογική λιπανση σύστημα silver line και μια με Vsi 2 στα 1950 τελική τιμη με το valve care που έχει κάπου στα 300 350 ευρω !!
Είμαι απόλυτα ευχαριστημενος με 50 ευρω κάνω γύρω στα 450- 500 χιλ
Περίμενα πολυ καιρο να έρθει επίσημα η prins στην Αθήνα για να βάλω το σύστημα !!
Ελπίζω να βοήθησα