από ChristoG » Πέμ 12 Ιαν, 2012 10:01
Καλημέρα σε όλους.
Ονομάζομαι Χρήστος, είμαι κάτοχο; ενός Mazda3, 1.6 του 2004 και εδώ και καμιά 15αριά μέρες είμαι στο "κλαμπ" της υγραεριοκίνησης.
Στο αυτοκίνητό μου τοποθετήθηκε το σύστημα Plug 'n' Drive της BRC, χωρίς λαδιέρα, με δεξαμενή "ρεζέρβα" 53 λίτρων.
Έχω ήδη διανύσει τα πρώτα 2.500 χλμ (τα 2.000 από αυτά σε ταξίδι και τα υπόλοιπα μέσα στην πόλη) και οι εντυπώσεις μου είναι απλά οι καλύτερες.
Η λειτουργία του αυτοκινήτου είναι ακριβώς η ίδια σε βενζίνη και υγραέριο, η απόδοση και η αίσθησή του είναι απαράλλαχτες και πραγματικά αν δεν υπήρε το στρογγυλό κουμπάκι δίπλα στο τιμόνι, δεν θα πίστευα οτι έχει υποστεί κάποιου είδους μετατροπή.
Το θέμα της ίδιας της εγκατάστασης είναι άλλος ένας λόγος, για τον οποίο νοίωθω περίφανος, όμως σκοπέυω να γράψω τις εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ.
Από άποψης κατανάλωσης, τα πρώτα συμπεράσματα αναφορικά μόνο με την κίνηση εκτός πόλης είναι τα εξής: οδηγώντας με ...ελαφρύ πόδι (ήτοι στις 3.500 στρ/λεπτό) η κατανάλωση κυμμάνθηκε γύρω στα 8,5 λ/100 χλμ, αυξημένη, δηλαδή, γύρω στο 15% ( ή 1 λίτρο) σε σχέση με την αντίστοιχη σε βενζίνη.
Ένα ακόμα σημείο που μου έκανε εντύπωση αυτές τις πρωτες μέρες είναι το γεγονός οτι κινούμενος στην Κεντρική Μακεδονία,με θερμοκρασίες στην καλύτερη περίπτωση στους 0 C, το σύστημα ουτε μία φορά δεν "αρνήθηκε" και δεν γύρισε σε βενζίνη, πράγμα που με έπεισε ακόμα περισσότερο για την αξιοπιστία του.
Εύχομαι σε όλους υγεία, καλή χρονιά και πολλά φτηνά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Mazda3, 1.6, του 2004, με σύστημα BRC Plug 'n' Drive, χωρίς λαδιέρα.