Ειμαι διπλωματουχος Μηχανολογος μηχανικος, εχω σκοπο να καν τα σεμιναρια 100 ωρων (θεωρ. και πρακτικα) ωστε να παρω την αδεια ασκησης τεχνιτη αεριων καυσιμων.
Αυτες τις μερες, τυγχανει και ενας πελατης μου, μου ζηταει σε υφισταμενο συνεργειο αυτοκινητων να προσθεσουμε την ειδικοτητα των αεριων καυσιμων. Βασει οσων ισχυουν πλεον, θα πρεπει να προστεθει και η αδεια λειτουργιας του συνεργειου αεριων καυσιμων. Ομως για να γινει αυτο, θα πρεπει να υπαρχει καποιος με την αδεια ασκησης επαγγελματος τεχνιτη αεριων καυσιμων.
Στο συνεργιο, οπως εχει τωρα η κατασταση, δεν υπαρχει κανεις, που να εχει κανει τα σεμιναρια, ή να εχει 6μηνη προυπηρεσια, και λογω φορτου εργασιας, δεν ειναι διατεθειμενος ο ιδιοκτητης να στειλει κανεναν υπαλληλο για σεμιναρια. Εχω σκεφτει οποτε, να παρακολουθησω τα σεμιναρια εγω.
Εχω το παρακατω σκεπτικο, να παρακολουθησω τα σεμιναρια, να αποκτησω την αδεια ασκησης απεαγγλεματος τεχνιτη αεριων καυσιμων, και κατοπιν να ανανεωσω την αδεια λειτουργιας του συνεργειου βαζοντας εμενα (ειτε με παροχη υπηρεσιων, είτε με προσληψη) ως αδειουχο τενιτη αεριων καυσιμων.
Το παραπανω σκεπτικο μου στεκει? Μπορω το ιδιο σκεπτικο να το εφαρμοσω σε παραπανω απο 1 συνεργεια που επιθυμουν και αυτα να προστεσουν την ειδικοτητα των αεριων καυσιμων (κοινως να κανουν νομιμα τις μετατροπες σε υγραεριοκινηση)?
Οποιος αντιλαμβανεται τι εννοω, ας με κατατοπισει.