Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλήματα με Prins Silverline

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ειχε κανεις προβλημα με κιτ prins?

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Παρ 23 Μαρ, 2012 10:39

dathens έγραψε:
BOURTZI έγραψε:
dathens έγραψε:μπα δεν εχουμε ιδαιτερα θεματα γενικά που το εβαλες και αν θελεις ποσο στοιχησε ? αν ο εγκαταστατης σου εχει ακολουθησει το μανουαλ δεν υπαρχει θεμα κανένα με το σύστημα , γιατι όμως εβαλες VSI 1.0 και όχι το VSI 2.0 ?

Αν ο εγκαταστατης ειχε ακολουθησει το μανιουαλ και στην πρωτη εγκατασταση παλι δεν θα ειχε προβλημα.

Το iPad τον πίνει ρε φίλε με την αυτόματη διόρθωση !! Κάτι σαν το Siri σωστός

Sorry ρε παιδια αλλα επειδη ημουνα του μαθηματικου δεν τα πηγαινα καλα με τα κειμενα,ορισμενα δεν τα <<πιανω>> καθολου.Η αυτο συμβαινει η επειδη δουλευω ταυτοχρονα!
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 23 Μαρ, 2012 11:10

dathens έγραψε:
anikologr έγραψε:
dathens έγραψε:Δεν έπαιξε το lovato στον κομπρεσορα ; Μπαααα πως και αυτό ; Σε ποιον μάστορα τα έκανες αυτα ρε φίλε και υπάρχει στην αγορα ακόμα ; 1500 απο 500-600 που κάνει το λοβατο άντε βαριά 700 και δεν ζητησες να το ξηλώσει και να το βάλει ... Φίλε μου με 1600-1700 ευρω θα ίσουν μια χαρα με το prins έξ αρχής απο οτι βλέπω οτι παίζει οικονομικά τα τουρμπο συστηματα , μην ανησυχείς καθολου τα κίτρινα keihin είναι για 189 άλογα και αν δε το έχεις σκαλίσει δεν θα καταλάβει μια..... αν παλι το έχεις σκαλίσει θα πας για αλλα μπεκ τα καφε με τα 63 άλογα ανά κυλινδρο ... διότι το vsi 2.0 δεν επιτρέπει υπεροδηγηση των μπεκ πάνω απο το 105 % όχι όπως το VSI 1.0 που τρέχει τα μπεκ στο130 % χωρίς πρόβλημα !!!

Να χαρώ εγώ γνώσεις απλού χρήστη :lol: :lol: Μας δουλεύεις όλους φίλε dathens...

Μιλάς εσύ με που απο τις χαρτουρες του δημοσίου έχεις γίνει ειδικός υγραεριου ; Σταμάτα να κάνεις την ουρα μου σε οποίο ποστ γράφω οπουδήποτε !! Εδω οι απάντησεις σχετικά ( http://www.lpgforum.co.uk )

Πολλές ουρές έχει ρε dathens. Ούτε ''παπαγάλος'' να είσουνα :lol: :lol: :lol: Καλό εεεεεεεεεεεεεε;;; Εσύ δεν μας είπες πότε έγινες ειδικός όταν δούλευες σε συνεργείο ή όταν θα πάρεις άδεια εγκαταστάτη, (παράλληλα πάντα με τις άλλες ασχολίες σου σκάφη κλπ κλπ κλπ). Επίσης καλό είναι να μην πετας υπονοούμενα εδω μέσα ότι και καλά ξέρεις ποιοι είμαστε που όπως βλέπω κανεις με όποιον σου την λεει (όπως με εμένα στο άλλο φόρουμ και εδω με απειλές με αριθμούς πινακίδων κλπ που μετά τα έσβησες......ή όταν το παιζες δικηγόρος.... ) γιατί δεν είναι δική σου δουλειά, είναι εκτός των κανόνων του φόρουμ (έτσι δεν είναι mod;) και φυσικά δεν είσαι ο μόνος εξυπνάκιας που βρίσκει στοιχεiα αν θέλει (αν και με εσένα δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια ας είναι καλά το facebook και τα ανοιχτα δημόσια προφιλ........έτσι δεν είναι;).
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Παρ 23 Μαρ, 2012 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Παρ 23 Μαρ, 2012 12:33

papy2 έγραψε:Μου βγηκε στα 2300€ {πληρωσα ομως 800€ λογω συμψηφισμου του παλιου κιτ lovato με εγγυηση που εκανε 1500 € ) . Το VSI 2 ειναι για DI αμεσου και υγρας μορφης ψεκασμου ?

2.300€ ?!?!? και 1500 το lovato ?!?! :shock: Φιλε μου να μη σχολιασω καλυτερα και σε στεναχωρησω... Ευχομαι να ειναι απροβληματιστο για να κανεις καποια στιγμη αποσβεση... :)
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό papy2 » Παρ 23 Μαρ, 2012 16:49

steliosthem έγραψε:
papy2 έγραψε:Μου βγηκε στα 2300€ {πληρωσα ομως 800€ λογω συμψηφισμου του παλιου κιτ lovato με εγγυηση που εκανε 1500 € ) . Το VSI 2 ειναι για DI αμεσου και υγρας μορφης ψεκασμου ?

2.300€ ?!?!? και 1500 το lovato ?!?! :shock: Φιλε μου να μη σχολιασω καλυτερα και σε στεναχωρησω... Ευχομαι να ειναι απροβληματιστο για να κανεις καποια στιγμη αποσβεση... :)

Αυτο που μου γραφεις το διαπιστωσα πριν 3 μηνες αλλα δεν στενα χωρηθηκα τοσο με τα ευρω που πεταξα στο λοβατο, οσο που δεν πηγαινε το αμαξι οπως επρεπε να πηγαινει. Για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα να διαπιστωσω και απο τους αλλους συφορουμιστες αμα την πατησα για μια ακομη φορα η οχι.
MB 200 K -prins VSI- Ι με τα κιτρινα μπεκ.
papy2

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 23 Μαρ, 2012 21:36

dathens έγραψε:
anikologr έγραψε:
dathens έγραψε:Δεν έπαιξε το lovato στον κομπρεσορα ; Μπαααα πως και αυτό ; Σε ποιον μάστορα τα έκανες αυτα ρε φίλε και υπάρχει στην αγορα ακόμα ; 1500 απο 500-600 που κάνει το λοβατο άντε βαριά 700 και δεν ζητησες να το ξηλώσει και να το βάλει ... Φίλε μου με 1600-1700 ευρω θα ίσουν μια χαρα με το prins έξ αρχής απο οτι βλέπω οτι παίζει οικονομικά τα τουρμπο συστηματα , μην ανησυχείς καθολου τα κίτρινα keihin είναι για 189 άλογα και αν δε το έχεις σκαλίσει δεν θα καταλάβει μια..... αν παλι το έχεις σκαλίσει θα πας για αλλα μπεκ τα καφε με τα 63 άλογα ανά κυλινδρο ... διότι το vsi 2.0 δεν επιτρέπει υπεροδηγηση των μπεκ πάνω απο το 105 % όχι όπως το VSI 1.0 που τρέχει τα μπεκ στο130 % χωρίς πρόβλημα !!!

Να χαρώ εγώ γνώσεις απλού χρήστη :lol: :lol: Μας δουλεύεις όλους φίλε dathens...

Μιλάς εσύ με που απο τις χαρτουρες του δημοσίου έχεις γίνει ειδικός υγραεριου ; Σταμάτα να κάνεις την ουρα μου σε οποίο ποστ γράφω οπουδήποτε !! Εδω οι απάντησεις σχετικά ( http://www.lpgforum.co.uk )

Θα συνεχίσω να κάνω την ουρά σου dathens όσο εσύ συνεχίσεις να προπαγανδίζεις υπέρ της prins. Ούτε ο πιο σκληροπυρηνικός εγκαταστάτης και αντιπρόσωπος prins δεν κάνει έτσι 8-) 8-) Τυχαίο?
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Σάβ 24 Μαρ, 2012 00:02

papy2 έγραψε:
steliosthem έγραψε:

Αυτο που μου γραφεις το διαπιστωσα πριν 3 μηνες αλλα δεν στενα χωρηθηκα τοσο με τα ευρω που πεταξα στο λοβατο, οσο που δεν πηγαινε το αμαξι οπως επρεπε να πηγαινει. Για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα να διαπιστωσω και απο τους αλλους συφορουμιστες αμα την πατησα για μια ακομη φορα η οχι.

Στον ιδιο εκανες την δευτερη μετατροπη;
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 24 Μαρ, 2012 03:45

Όσο και να προσπαθήσετε και οι δυο για δικούς σας λόγους προφανώς δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα και η αλήθεια.

Οτι κιτ κα να βάλετε δίπλα στο prins δεν μπορει να συγκριθεί σε ποιότητα οικονομία απόδοση απόδειξη εδω μέσα οτι σε δυο μερσεντες κομπρεσορες έχουν ξηλώσει αλλα κιτ και μπήκαν prins που ΔΟΥΛΕΟΥΝ μια ΧΑΡΑ

Αντιλαβου γιατι επιμένω δεν ξερετε οτι είμαι ο κατασκευαστής Ολλανδός της prins και ο εισαγωγέας και εγκαταστατης ταυτόχρονα και κάνω γριζα διαφημιση .., και εσείς μου έχετε πρηξει τα @@@@.

Δεν ζητώ να διαβάζετε αυτα που γράφω αν δεν σας αρέσουν η αλήθεια όμως ειναι οτι το prins είναι καλύτερο απο σχεδόν όλα τα συστηματα της αγοράς ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΜΆΞΙΑ . Άντε γεια !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 24 Μαρ, 2012 08:58

dathens έγραψε:Όσο και να προσπαθήσετε και οι δυο για δικούς σας λόγους προφανώς δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα και η αλήθεια.

Οτι κιτ κα να βάλετε δίπλα στο prins δεν μπορει να συγκριθεί σε ποιότητα οικονομία απόδοση απόδειξη εδω μέσα οτι σε δυο μερσεντες κομπρεσορες έχουν ξηλώσει αλλα κιτ και μπήκαν prins που ΔΟΥΛΕΟΥΝ μια ΧΑΡΑ

Αντιλαβου γιατι επιμένω δεν ξερετε οτι είμαι ο κατασκευαστής Ολλανδός της prins και ο εισαγωγέας και εγκαταστατης ταυτόχρονα και κάνω γριζα διαφημιση .., και εσείς μου έχετε πρηξει τα @@@@.

Δεν ζητώ να διαβάζετε αυτα που γράφω αν δεν σας αρέσουν η αλήθεια όμως ειναι οτι το prins είναι καλύτερο απο σχεδόν όλα τα συστηματα της αγοράς ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΜΆΞΙΑ . Άντε γεια !!

Sorry αλλα θα διαφωνησω!Δεν υπαρχει κιτ που να μην δουλευει στους κομπρεσορες και αν θελεις την γνωμη μου την πιο γραμμικη λειτουργια την εχω δει με το τουρκικο attiker.
Βεβαια τα πιο πολλα τα εχω βαλει lovato turbo smart αν και δουλευουν και με smart easy με προθερμαντηρα αν ο πελατης το θελει οικονομικα.Το αποτελεσμα παντως δεν διαφερει σε κανενα κιτ!
Οι κομπρεσορες μετα απο καποιο καιρο εχουν θεμα με εισροφηση αερα απο την εισαγωγη,ο χρηστης το μονο που καταλαβαινει ειναι η ελαφρως μειωμενη αποδοση και λιγο αυξηση καταναλωσης.
Αν ο εγκαταστατης δεν ελεγξει το συγκεκριμενο θεμα πριν εγκαταστησει το κιτ χιλια μυρια προβληματα του βγαινουν στο καλιμπραρισμα και κατ'επεκταση στον πελατη.
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 24 Μαρ, 2012 10:37

BOURTZI έγραψε:
dathens έγραψε:Όσο και να προσπαθήσετε και οι δυο για δικούς σας λόγους προφανώς δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα και η αλήθεια.

Sorry αλλα θα διαφωνησω!Δεν υπαρχει κιτ που να μην δουλευει στους κομπρεσορες και αν θελεις την γνωμη μου την πιο γραμμικη λειτουργια την εχω δει με το τουρκικο attiker.
Βεβαια τα πιο πολλα τα εχω βαλει lovato turbo smart αν και δουλευουν και με smart easy με προθερμαντηρα αν ο πελατης το θελει οικονομικα.Το αποτελεσμα παντως δεν διαφερει σε κανενα κιτ!
Οι κομπρεσορες μετα απο καποιο καιρο εχουν θεμα με εισροφηση αερα απο την εισαγωγη,ο χρηστης το μονο που καταλαβαινει ειναι η ελαφρως μειωμενη αποδοση και λιγο αυξηση καταναλωσης.
Αν ο εγκαταστατης δεν ελεγξει το συγκεκριμενο θεμα πριν εγκαταστησει το κιτ χιλια μυρια προβληματα του βγαινουν στο καλιμπραρισμα και κατ'επεκταση στον πελατη.

Μη του το χαλάς τώρα!!! εννοείς ότι υπάρχουν και mercendes δουλευουν χωρίς prins; Απαπαπα και ότι το LOVATO (ακόμα και το τούρκικο ΑΤΤΙΚΕR) αν ρυθμιστεί σωστά δουλευει και αυτό με κομπρεσσορα;;; Και που έμαθαν οι Ιταλοί από αυτοκίνητα και ποιότητα (Εχουν τεράστιες αυτοκινητοβιομηχανίες σαν τους Ολλανδούς;;;;). Κάτι παλιοφερράρι,βρωμο mazzeratti και ALPHA ROMEO, LANCIA, FIAT κλπ βγάζουν. Να μην απαριθμήσω τα Ολλανδικά αυτοκίνητα τωρα και τρομαξετε.... ........ Και τώρα πως θα τσιμπήσουν οι υποψήφιοι να δωσουν τα ωραία τους λεφτάκια (και τι λεφτά 2.300 € έγραψε ο φίλος πιο πάνω) στον μονόδρομο που δείχνει ο γκουρου της υγραεριοκίνησης και το ονειρο του κάθε οδηγού σε θέματα γνωσεων;;;;;; Βέβαια για το post που έβαλα για το prins που δεν δούλευε σωστά τσιμουδιά..........εκεί φταίει ο μάστορας γαργάααρααα................
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Σάβ 24 Μαρ, 2012 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Σάβ 24 Μαρ, 2012 11:04

Για να απαντησω ευθεως στον φιλο που ρωτησε αν την <<πατησε>> θα πω οτι κατα την ταπεινη μου γνωμη οντως την πατησε.Εχει πληρωσει τα διπλασια χρηματα για να φτιαξει μια απλη μετατροπη υγραεριου,κριμα για την ταλαιπωρια που περασε και τα χρηματα που ξοδεψε.
Παντως καλα θα κανει να κοιταξει και το θεμα της εισαγωγης!!
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 59 επισκέπτες