πριν απο λιγες ημερες εβαλα στι citroen xsara 1400 mod 2003 το συστηνα lovato θελω να ρωτησω το εξης
κατα τον προγραμματισμο φυσικα διαβασε το προγραμμα τις παραμετρους στην λειτουργια βενζινας και μετα παραμετροποιησε αναλογα για την υγραεριο ειδα λοιπον οτι στα msec στην βενζινα ειμαι στο 5-5.5 και στο υγραεριο ειμαι απο 7-7,5 ειναι φυσιολογικη η τιμη του υγραεριουστα msec? και ρυθμισε ο μαστορας o χρονος του ψεκασμου να ειναι στα 0.8 msec τα μπεκ τα ανοιξε με τρυπανι 1,8 χιλιοστα σε κανα δυο περιπτωσεις ομως μου γυρισε βενζινα ανευ λογου και βλεπω οτι εχω ενα πολυ μικρο σκορτσαρισμα καποιες φορες στην εκκινηση τι γνωμη εχετε να περιμενω λιγο να στρωσει η λειτουρηαι του κινητηρα να μεγαλωσω το χρονο ψεκασμου στο μπεκ στο 1msec η να ανοιξω τα μπεκ στο 1,9?το αυτοκινητο εχει τα μαμα μπουζι καινουργια με ουτε 1000 χλμτρα με λειτουργια βενζινας καινουργιο φιλτρο αερα προηλθε απο σερβις θα πω οτι το αυτοκινητο ανατποκρινετε κανονικα στο δρομο στο γκαζι το lovato στο λογισμικο του εχει την δυνατοτητα να μου δωσει καμπυλης λειτουργιας βενζινας και υγραεριου και μετα να τις συγκρινω?