από tsopirs » Σάβ 14 Απρ, 2012 17:00
ρε φιλε έχεις πυρομετρο;;;εγώ από τότε που του είπα να ψεκαζει πάνω από της 5500 βενζίνη βλέπω -30βαθμους.. και τα υγρού απλώς ψυχουν την εισαγωγή του κινητήρα, όχι το θάλαμο.. και εγώ 24000 με 6900παω τι πάει να πει;;το αμάξι έκαιγε βενζίνη μόνο σε φουλ επιτάχυνση η με σχεδόν τέρμα κάτω από της 2500 σαλ από εκεί και πέρα σε σταδιακή επιτάχυνση έκαιγε μόνο αερίο εγώ του είπα για βενζίνη πάνω από της 5500και βλέπω -30βαθμους σε σχέση με πριν και η εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πιο υψηλές... στο κάτω κάτω 1300ευρω με κτεο το περασα, τα 1000επιπλεον που έδωσες θα τα κάψω σε βενζίνη σε 10χρονια.. και 20ευρω κάθε 600χιλιομετρα σε κανονική οδηγηση και σε ταξίδια άσε. επιπλέον το ότι δεν έχουν βγάλει υγρού οι υπόλοιποι πιστεύεις ότι δεν μπορούν ;;;;η tartarini από το 40εχει αερίο και όχι από τον 21ο αιώνα. με την τεχνογνωσία που έχουν οι Ιταλοί σε ότι έχει να κάνει με κινητηρες και αυτοκίνητα δύσκολο μου φαίνεται να μην μπορούν να βγάλουν 5ης, ας αντιγραψουν ένα στο κάτω κάτω.. το ότι δεν βγάζουν ίσως κάτι λέει για την αξιοπιστία τον εν λόγω κιτ αν και ακόμα νέα... Οι μισοί από εδώ μέσα άλλαξαν εγκέφαλο, αντλία και έχουν συνήθως πρόβλημα σε ψυχρή εκκίνηση, εγώ στα 6000πηγα για έλεγχο και του είπα στις υψηλές να καίει βενζίνη και μια φορά γιατί είχα ξεκουμπωσει κατά λάθος τον εγκέφαλο και δεν γυρνούσε σε αερίο.. από τότε το αμάξι λειτουργεί άψογα και περνει με την σκέψη το πρωί ακόμα και με -20 μιας και είμαι από νευροκοπι
Sent from my W6HD ICS using Tapatalk 2