εγώ σου προτείνω Σ-Τ-Α-Θ-Η-Σ (Μπίρμπος) απο τη δική μου εμπειρία!!
Είναι πολύ εξηγημένος (και γνώστης), όπως και όλη η οικογένεια, μέχρι και ο σκύλος τους είναι εξηγημένος, μόνο τους ταρίφες να δεις πως μιλάνε για την οικογένεια...θα έχεις κρυστάλλινη γνώμη.
Οσο για το ότι το prins θα αποδώσει καλύτερα απο το icom...μη σκάσω στα γέλια...ωραίο ανέκδοτο...και αυτό.
Οπως θα δουλέψει το Icom δε θα δουλέψει κανένα κιτ με παράλληλο εγκέφαλο, αν βγάλει σύστημα που να οδηγεί τα πάντα η μαμά ECU το συζητάμε, στο μόνο που δε μπορώ να εκφέρω άποψη είναι η διάρκεια και αντοχή στο χρόνο αν η prins ψεκάζει για κάποια προστασία μετά απο έρευνά της και βενζίνη, εκει δε μπορώ να γνωρίζω αλλα και μόνο που συζητάμε μίξη βενζίνας .... αποκλείεται να πάει καλύτερα, χειρότερα σίγουρα επειδή θα δει προανάφλεξη και θα κόψει μοίρες (αν μιλάμε για μοτερ κάποιων επιδόσεων ειδικά με turbo και πρόγραμμα sport με απαιτήσεις σε οκτάνια ειδάλλως δε θα μιλάγαμε για υγρό, θα μας κάνανε και οι μεμβράνες με τους πνεύμονες)
εγώ πάντως..μέχρι στιγμής...δεν έχω μετανοιώσει για το icom, και πιστεύω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάει το αμάξι μου καλύτερα σε απόδοση με κανένα άλλο κιτ, για μακροζωία ο χρόνος θα μας πει.