Το μυαλο μου παει στον πνευμονα και στην πιεση του υγραεριου.Στην βενζινη λειτουργει κανονικα χωρις να αναβει κατι!!
Το μυαλο μου παει στον πνευμονα και στην πιεση του υγραεριου.Στην βενζινη λειτουργει κανονικα χωρις να αναβει κατι!!cowboy έγραψε:Μιλησα τηλεφωνικα με τον εγκαταστατη και μου ειπε οτι ο λ μετραει λαθος!Το ξερω του ειπα αλλα το θεμα ειναι γιατι?Στην αρχη της εγκαταστασης το αμαξι ειχε υπερβολικη καταναλωση (11 λιτρα τα 100χλμ),πλουσιο μιγμα και παλι αναβε.Μετα το χαμηλωσα και επεσα εως 6 λιτρα τα100χλμ.Επειδη ομως ηταν χαμηλα σε σχεση με τη βενζινη το ρυθμισα περιπου στα 8,5 λιτρα μικτο κυκλο για αποφυγη φτωχου μιγματος.Συμπερανα οτι σε ολους τις βαθμιδες (απο πολυ φτωχο εως πλουσιο) το φαινομενο εμφανιζεται παντα. Μαλλον θα απευθυνθω αλλου γιατι απ΄οτι καταβα δεν το εχει και πολυ το θεμα με τα μιγματα.
cowboy έγραψε:Γιατι ομως BOURTZI δεν μου αναβει λαμπακι οταν ειμαι σε βενζινη?Λογικα με αυτο που μου λες αφου η φετα της βενζινης βρισκεται πανω απο τη φετα του γκαζιου ,αν εμπαινε αέρας κατω απο τη φετα του γκαζιου το μιγμα θα χαλουσε και με βενζινη και ο λ θα μετραγε λαθος.Αυτο που μαλλον θα κανω ειναι αυτο που μου προτεινες και συ.Θα ψαξω για ασυρματο αναλυτη και θα το δω στο δρομο.Σ'ευχαριστω!!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες
|
|
|