Καλησπερα σε ολους.
Εχω ενα Seat ibiza 1,4 101 αλογα και εδω και μερικους μηνες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...
Οταν ειμαι σταματημενος σε καποιο φαναρι και γενικα οταν ειμαι στο ρελαντι το αυτοκινητο κανει ενα περιεργο τρεμουλο-ρεταρισμα το οποιο αν δεν πατησω γκαζι οδηγει σε κοψιμο του ενος κιλυνδρου και αναβοσβηνει το check engine.
Οταν το κανει σταματαω οπου μπορω και αφου αναβοσβησω την μηχανη και το γυρισω σε βενζινη στρωνει...
Εδω να σημειωσω οτι το τρεμουλο το κανει ελαφρα και με την βενζινη χωρις ομως να δημιουργειται κανενα αλλο προβλημα....
Το συστημα που φοραω ειναι της Lovato εχω κανει περιπου 8000 χλμ χωρις κανενα προβλημα...
Εχω παει στην αντιπροσωπεια και αρχικα μου αλλαξαν εναν πολ/στη γτ αυτο τους εβγαζε ο εγκεφαλος ως προβλημα...Αφου τα συμπτωματα συνεχιστηκαν μου ειπαν οτι μαλλον ειναι το υγραεριο και οτι πρεπει να το κοιταξω...Αυτος που μου εκανε την εγκατασταση εκλεισε και δεν υπαρχει πλεον γτ ηταν απατεωνας...Πηγα σε κανενα δυο αλλους εκ των οποιων ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να φερουμε τα μπεκ του υγραεριου πιο κοντα γτ ο προηγουμενος τα ειχε εγκαταστησει μακρια..Του εσκασα 100 ευρω και τα μετεφερε αλλα το προβλημα συνεχιστηκε...Τωρα μου λενε οτι δεν ξερουν τι μπορει να ειναι και οτι θελει ψαξιμο...Αλλα λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν...
Εχει κανεις καμια γνωμη τι μπορει να ειναι και που να παω να μου το κοιταξουν???