εχω ενα lancia delta 2009 τουρμπο 120 αλογα και εχω βαλει υγραεριο kit ACON Agis πολωνικο...
στην αρχη ειχαμε ενα θεμα με λαμπακι κινητηρα που αναβε (το αμαξι πηγαινε το ιδιο σχεδον με βενζινη)...
μετα απο 10 χαρτες βρηκαμε καπου τη λυση και δεν αναβει λαμπακι ...ολα καλα...
το αμαξι ομως δεν νομιζω να πηγαινει το ιδιο..νομιζω οτι εχει χασει λιγα αλογα...και σε τεστ που εκανα...στις πολυ υψηλες στροφες....5.500 στροφεσ(6.500 κοφτης)....στη 4η ταχυτητα και πεμπτη το αμαξι γονατιζε λιγο και δυσκολευοταν τρομερα να περασει τα 170...
πηγα στο μηχανικο και μου λεει οτι η μπεκιερα δεν θα ναι τοσο γρηγορη οσο ζηταει το αμαξι σου ....θα την αλλαξουμε...Του λεω μηπως ειναι πνευμονας μικρος? μου λεει ειναι μεχρι 160 αλογα... (σημειωτεον οτι αλλος ανθρωπος που εχει εμπειρια με υγραερια και το ιδιο αμαξι μου πε πως ο πνευμονας ειναι μικρος)...
εσεις τι λετε να ειναι? πνευμονας η μπεκιερα που λεει ο εγκαταστατης?
η μπεκιερα ερχεται μεθαυριο..οποτε ειδωμεν..
επισης κατι αλλο που με πηγαινει σε υποψια φτωχου μιγματος...
α.νιωθω οτι το αμαξι εχει χασει καμια 20αρια αλογα...
β.η καταναλωση στο trip computer ειναι χαμηλοτατη...
δλδ με βενζινη ειχα 8.6 μεσο ορο .... τωρα με το γκαζι βγαζει 7.3 ... ΝΑ τα παιξε το trip computer?
το θεμα ειναι οτι παντου και στο instant consumption βγαζει μικροτερες τιμες...
μηπως ο χαρτης μου ειναι φτωχος?/?
ο εγκαταστατης λεει οτι ειναι μια χαρα...μη το πολυαγγιζουμε...εχουμε βρει χρυση τομη που δεν εχει λαμπακι και σαν χαρτης λεει ειναι σωστος...
το μονο που μενει λεει ειναι η αλλη μπεκιερα και φευφω..ο χαρτης λεει ειναι σωστος..
Η μπεκιερα η οποια δεν λειτουργει στο αμαξι μου ειναι OMVL FAST της REG.