Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βοήθεια ο θεος ξερει πως γινεται αυτο με την καταναλωση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ο θεος ξερει πως γινεται αυτο με την καταναλωση

Δημοσίευσηαπό djensar » Τρί 15 Μάιος, 2012 22:19

ναι ωραια οταν θα μου αλλαξει τη μπεκιερα θα μου πει πηγαινε για δοκιμη..

δε θα το παω 170?θα το παω...

μετα στο ΛΕΩ ΕΓΩ...οταν του πω παλι τα ιδια..θα μου πει αλλο χαρτη ... και μετα απο 2-3 δοκιμες θα παει στο πνευμονα...

δε μπορω αλλες δοκιμες...

θα κανω μια με τη νεα μπεκιερα κ μετα θα ζητησω πνευμονα μεγαλυτερο...
το αστειο ειναι που παιρνει τηλ αθηνα...τους ρωταει ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ?οχι λενε αυτοι...

σε μια απο ολες τις δοκιμες....ανοιξε τη μπεκιερα...και εβγαλε απο μεσα κατι μικροσποκικα μπεκακια σαν σωληνακια μεταλικα ....ενα απο καθε μπεκ... και ως τωρα μου το εχει αφησει ετσι...ΚΑΙ ΚΑΛΑ μου μεγαλωσε τη διατομη?να ριχνει περισοτερο υγραεριο?
djensar

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό djensar » Τρί 15 Μάιος, 2012 22:21

το εχει βαλει να καιει βενζινη στις ψηλες στροφες και καλα για περισσοτερη ασφαλεια..αλλα και παλι το αμαξι δεν ορμαει ...στις ψηλες ταχυτητες 160+ παει αργα -αργα
djensar

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 15 Μάιος, 2012 23:13

Χμμ. Μαζι δε το πάτε δοκιμή ; Εσυ οδηγείς και αυτός ρυθμίζει !!! Στα 170 πες του δεν παει φτιαχτο !!! Τι παραπάνω απο την λογική !! Δεν μπορει να το κάνει σλλαξε εγκαταστατη και σύστημα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό djensar » Τρί 15 Μάιος, 2012 23:20

αυτος εβγαλε ενα πρωτο χαρτη με βολτα το αμαξι σε χαλαρη οδηγηση κανα 20λεπτο...

μετα στους αλλους χαρτες δεν ηταν μαζι μου..του πηγαινα το αμαξι...επαιζε με τα + και τα - και τα % ...και μου ελεγε πηγαινε για δοκιμη...

αλλα την αλλη φορα θα του πω να παρει το laptop και να ερρθει μαζι μου σε ολααααααααα...........
djensar

Δημοσίευσηαπό djensar » Τετ 16 Μάιος, 2012 15:49

αλλαξαμε τη μπεκιερα με αλλες αλλα παλι τα ιδια..

μου φαινεται οτι παμε για νεο πνευμονα...πιο μεγαλο...
djensar

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 16 Μάιος, 2012 19:15

Χαλαρα θες πνευμονα..τα Turbo θελουν ψεκασμο οταν ανοιγουν και προφανως δεν φτανει η ποσοστητα που εξαερωνει ο πνευμονας..

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 16 Μάιος, 2012 23:21

Για 120 άλογα μιλάς ποσο κάνει ρε συ το κιτ ;
Το silver line της prins παει στα 150 άλογα με 1230 ευρω κανονικό τουρμπο κιτ με τουρμπο πνεύμονα με μαπ σενσορ αξίζει η ταλαιπωρία ;

Το πρώτο που σου είπαμε ειναι ο πνεύμονας πες του για 240 άλογα να βάλει !!! Αγαπούλα την κουκούλα !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό djensar » Πέμ 17 Μάιος, 2012 00:06

ειπε θα φερει λεει μεγαλυτερο πνευμονα...τωρα ποσο μεγαλυτερο και τι ακριβως δε ξερω...ειδομεν και θα ενημερωσω..

παντως απο 20 χαρτες και απο 2 μπεκιερες διαφορα καμια...το αμαξι γονατιζε οταν ζηταγες αρκετο γκαζι....
djensar

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Πέμ 17 Μάιος, 2012 20:01

dathens έγραψε:
djensar έγραψε:δεν εχω εξολοκληρου κιτ πολωνικο...

εχω :

1.εγκεφαλο AGIS πολωνικο.
2.δεξαμενη πολωνικη
3.μπεκιερα OMVL. !!!!!!!!!!
4.πνευμονα OMVL. !!!!!!!!!!!

οποτε ο πνευμονας ειναι ιταλικος...και προοριζεται για 160 αλογα....αλλα και παλι φτανει ? 160 αλογα ατμοσφαιρικα η τουρμπατα?

εμενα ειναι 120 τουρμπο και ο εγκαταστατης λεει οτι ειναι μια χαρα....

αν δε δουμε φως με τη νεα μπεκιερα(που δε ξερω τι μαρκα θα ειναι απλα οτι θα ειναι πιο γρηγορη) θα του πω για πνευμονα να δουμε...

απλα με εχει χαλασει η ολη διαδικασια της δοκιμης ισως 7-8 χαρτων...χαρτογραφηση-δοκιμη χ 8 φορες και μετα πηγαμε στη μπεκιερα...

βεβαια να πουμε και του στραβου το δικιο με τη χαρτογραφηση ξεφυγαμε και απο το λαμπακι κινητηρα που ειχαμε τις 2-3 πρωτες φορες.

ενταξει ξερω οτι χρειαζονται καπιοες δοκιμες-ρυθμισεις....αλλα αρχιζω και μπουχτιζω τα πειραματα στο αμαξι μου...

Μπα εκει ειναι το πρόβλημα σου στο omvl κάτι σαν ημιαιμο σκυλί ευγενικά rail μπεκ και πνεύμονας για ατμόσφαιρα 160 και 80 άλογα τουρμπο !! Πες στον εγκαταστατη σου να στα αλλάξει και να σταματήσει τις δοκιμές !!

Μου έλεγε φίλος εγκαταστατης για ένα κομπρεσορα στην Χαλκίδα με τα ίδια προβλήματα με OMVL ακόμα και ο Ιταλός εισαγωγέας με high power πνευμονα δεν μπορει να το φτιαξει τυχαίο ; Ο high power ειναι σκαρτα 100-120 τουρμπατα

Για μένα θα λες...
Όντως με high power OΜVL μειωτηρα (250 αλογα - θεωρητικα)και με την μπεκιερα REG fast ΟΜVL έχω υποστει τα μυρια όσα στον κομπρέσσορα και ακρη ακομα δεν εχει βρεθει! Θα δουμε αυριο ...
Εμπλεξες φιλε μου και συ με το τουρμπατο σου....
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ 18 Μάιος, 2012 01:45

εσενα τι σου κανει ?σου γονατιζει σε πολυ γκαζι κ σενα?
djensar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 48 επισκέπτες