theeo έγραψε:ο κωδικος Ρ0133 ειναι 'αργη αποκριση αισθητηρα λ' το οποιο μαλλον ερμηνευεται ' δινω σημα για αλλαγη του μιγματος αλλα λογω λαθους ρυθμισης αυτο δεν γινεται . Τα 'μαστορια ' νομιζουν οτι φταιει ο λαμδα και σου λενε αλλαξε τον ...
ginakos έγραψε:Πες στο μηχανικό σου να το καλιμπράρει και χωρίς να δώσει επιπλέον καύσιμο στο χάρτη, να πάει στην επιλογή switching και να βάλει στο RPM for petrol addiction 600 στροφές, στο injection time for petrol addiction 2,5 ms και στο ammount for petrol addiction 0,5 ms. Στην συνέχεια να το δουλέψεις έτσι να δεις αν θα σου ξαναβγάλει αυτές τις βλάβες.
BOURTZI έγραψε:ginakos έγραψε:Πες στο μηχανικό σου να το καλιμπράρει και χωρίς να δώσει επιπλέον καύσιμο στο χάρτη, να πάει στην επιλογή switching και να βάλει στο RPM for petrol addiction 600 στροφές, στο injection time for petrol addiction 2,5 ms και στο ammount for petrol addiction 0,5 ms. Στην συνέχεια να το δουλέψεις έτσι να δεις αν θα σου ξαναβγάλει αυτές τις βλάβες.
Με ολο τον σεβασμο θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Αν κανει τις ρυθμισεις που προτεινεις σε ενα αυτοκινητο που ηδη εχει προβλημα, απλως καθε φορα που διαβαζει κατι λαθος ο λ και θα προσπαθει να φτιαξει το μιγμα θα γυρναει σε βενζινη.
Το ξαναλεω κι ας γινομαι κουραστικος,αν θελουμε να φτιαξουμε ενα subaru και να μην εχουμε κανενα προβλημα πρεπει να χρεωσουμε τον πελατη 450ε επιπλεον και να βαλουμε εναν αγραφο εγκεφαλο που θα τον ρυθμισουμε εμεις χωρις επιβαρυνση για να σωθει και αυτος και εμεις.
Αυτη ειναι η αποψη μου, χωρις να το προτεινει καποια εταιρεια αλλα εχοντας υποψην την μεχρι στιγμης εμπειρια απο subaru.
LPGas έγραψε:Δεν υπάρχει η περιγραφή υψηλής θερμοκρασίας που αναφέρεις. Λειτούργησε το με βενζίνη και δες αν σου βγάζει κάποιους κωδικούς βλάβης.
takis131 έγραψε:LPGas έγραψε:Δεν υπάρχει η περιγραφή υψηλής θερμοκρασίας που αναφέρεις. Λειτούργησε το με βενζίνη και δες αν σου βγάζει κάποιους κωδικούς βλάβης.
ο κωδ Ρ0 546 αυτον βγαζει ειμαι μπροστα που το βλεπω στον υπολογιστη και λεει υψηλη θερμοκρασια γκρουπ 1.με βενζινη το δουλευω 7 χρονια κανενα προβλημα τωρα φαφνικα ηρθανε ολα μαζι.ενασ βουλγαροσ μου ειπε δεν κανει το LOVATO φιλε μου στο FORETER αντε τωρα ποιον να πιστεψω.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες
|
|
|