Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

subaru forester προβλημα με το υγραεριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: subaru forester προβλημα με το υγραεριο

Δημοσίευσηαπό LPGas » Σάβ 02 Ιουν, 2012 10:17

Δεν υπάρχει η περιγραφή υψηλής θερμοκρασίας που αναφέρεις. Λειτούργησε το με βενζίνη και δες αν σου βγάζει κάποιους κωδικούς βλάβης.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό theeo » Σάβ 02 Ιουν, 2012 22:51

ο κωδικος Ρ0133 ειναι 'αργη αποκριση αισθητηρα λ' το οποιο μαλλον ερμηνευεται ' δινω σημα για αλλαγη του μιγματος αλλα λογω λαθους ρυθμισης αυτο δεν γινεται . Τα 'μαστορια ' νομιζουν οτι φταιει ο λαμδα και σου λενε αλλαξε τον ...
theeo

Δημοσιευσεις: 83

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 02 Ιουν, 2012 23:20

theeo έγραψε:ο κωδικος Ρ0133 ειναι 'αργη αποκριση αισθητηρα λ' το οποιο μαλλον ερμηνευεται ' δινω σημα για αλλαγη του μιγματος αλλα λογω λαθους ρυθμισης αυτο δεν γινεται . Τα 'μαστορια ' νομιζουν οτι φταιει ο λαμδα και σου λενε αλλαξε τον ...

η μηπως οτι ο λ εχει γερασει και οι διορθωσεις του ειναι εκτος οριων ως προς την συχνωτητα τους ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό ginakos » Κυρ 03 Ιουν, 2012 10:43

Πες στο μηχανικό σου να το καλιμπράρει και χωρίς να δώσει επιπλέον καύσιμο στο χάρτη, να πάει στην επιλογή switching και να βάλει στο RPM for petrol addiction 600 στροφές, στο injection time for petrol addiction 2,5 ms και στο ammount for petrol addiction 0,5 ms. Στην συνέχεια να το δουλέψεις έτσι να δεις αν θα σου ξαναβγάλει αυτές τις βλάβες.
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Κυρ 03 Ιουν, 2012 19:01

ginakos έγραψε:Πες στο μηχανικό σου να το καλιμπράρει και χωρίς να δώσει επιπλέον καύσιμο στο χάρτη, να πάει στην επιλογή switching και να βάλει στο RPM for petrol addiction 600 στροφές, στο injection time for petrol addiction 2,5 ms και στο ammount for petrol addiction 0,5 ms. Στην συνέχεια να το δουλέψεις έτσι να δεις αν θα σου ξαναβγάλει αυτές τις βλάβες.

Με ολο τον σεβασμο θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Αν κανει τις ρυθμισεις που προτεινεις σε ενα αυτοκινητο που ηδη εχει προβλημα, απλως καθε φορα που διαβαζει κατι λαθος ο λ και θα προσπαθει να φτιαξει το μιγμα θα γυρναει σε βενζινη.
Το ξαναλεω κι ας γινομαι κουραστικος,αν θελουμε να φτιαξουμε ενα subaru και να μην εχουμε κανενα προβλημα πρεπει να χρεωσουμε τον πελατη 450ε επιπλεον και να βαλουμε εναν αγραφο εγκεφαλο που θα τον ρυθμισουμε εμεις χωρις επιβαρυνση για να σωθει και αυτος και εμεις.
Αυτη ειναι η αποψη μου, χωρις να το προτεινει καποια εταιρεια αλλα εχοντας υποψην την μεχρι στιγμης εμπειρια απο subaru.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό ginakos » Κυρ 03 Ιουν, 2012 20:08

BOURTZI έγραψε:
ginakos έγραψε:Πες στο μηχανικό σου να το καλιμπράρει και χωρίς να δώσει επιπλέον καύσιμο στο χάρτη, να πάει στην επιλογή switching και να βάλει στο RPM for petrol addiction 600 στροφές, στο injection time for petrol addiction 2,5 ms και στο ammount for petrol addiction 0,5 ms. Στην συνέχεια να το δουλέψεις έτσι να δεις αν θα σου ξαναβγάλει αυτές τις βλάβες.

Με ολο τον σεβασμο θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Αν κανει τις ρυθμισεις που προτεινεις σε ενα αυτοκινητο που ηδη εχει προβλημα, απλως καθε φορα που διαβαζει κατι λαθος ο λ και θα προσπαθει να φτιαξει το μιγμα θα γυρναει σε βενζινη.
Το ξαναλεω κι ας γινομαι κουραστικος,αν θελουμε να φτιαξουμε ενα subaru και να μην εχουμε κανενα προβλημα πρεπει να χρεωσουμε τον πελατη 450ε επιπλεον και να βαλουμε εναν αγραφο εγκεφαλο που θα τον ρυθμισουμε εμεις χωρις επιβαρυνση για να σωθει και αυτος και εμεις.
Αυτη ειναι η αποψη μου, χωρις να το προτεινει καποια εταιρεια αλλα εχοντας υποψην την μεχρι στιγμης εμπειρια απο subaru.

Αυτά δηλαδή που έχω βάλει και δουλεύουν χωρίς άγραφο εγκέφαλο, δουλεύουν κατά τύχη;
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό takis131 » Πέμ 07 Ιουν, 2012 18:08

ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΕΕΕΕ! ΜΙΛΑΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΑΣΤΟΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΕΡΤΟ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΑΣΤΟΡΑ 150 ΕΥΡΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΤΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Τελευταία επεξεργασία από takis131 και Πέμ 07 Ιουν, 2012 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
takis131

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό takis131 » Πέμ 07 Ιουν, 2012 18:20

LPGas έγραψε:Δεν υπάρχει η περιγραφή υψηλής θερμοκρασίας που αναφέρεις. Λειτούργησε το με βενζίνη και δες αν σου βγάζει κάποιους κωδικούς βλάβης.

ο κωδ Ρ0 546 αυτον βγαζει ειμαι μπροστα που το βλεπω στον υπολογιστη και λεει υψηλη θερμοκρασια γκρουπ 1.με βενζινη το δουλευω 7 χρονια κανενα προβλημα τωρα φαφνικα ηρθανε ολα μαζι.ενασ βουλγαροσ μου ειπε δεν κανει το LOVATO φιλε μου στο FORETER αντε τωρα ποιον να πιστεψω.
takis131

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Κυρ 10 Ιουν, 2012 12:37

takis131 έγραψε:
LPGas έγραψε:Δεν υπάρχει η περιγραφή υψηλής θερμοκρασίας που αναφέρεις. Λειτούργησε το με βενζίνη και δες αν σου βγάζει κάποιους κωδικούς βλάβης.

ο κωδ Ρ0 546 αυτον βγαζει ειμαι μπροστα που το βλεπω στον υπολογιστη και λεει υψηλη θερμοκρασια γκρουπ 1.με βενζινη το δουλευω 7 χρονια κανενα προβλημα τωρα φαφνικα ηρθανε ολα μαζι.ενασ βουλγαροσ μου ειπε δεν κανει το LOVATO φιλε μου στο FORETER αντε τωρα ποιον να πιστεψω.

ο κωδικος Ρ0546 ειναι οτι η θερμοκρασια των καυσαεριων σου ειναι εκτος οριων. 1)αν το κανει και στη βενζηνη τσεκαρε αν εχει χαλασει ο αισθητηρας συνηθως ειναι βιδωμενος πανω στον καταλητη η εχει χαλασει καποιος MAF 2)αν το κανει στο υγραεριο μονο εχεις προβλημα σοβαρο διοτι υπερθερμενονται τα καυσαερια απο φτωχο μειγμα προσεξε μην παρεις το μοτερ στα χερια .
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Δημοσίευσηαπό takis131 » Κυρ 10 Ιουν, 2012 20:59

μονο στο υγραεριο το κανει εχω αλλαξει ασθητηρα και αναψε παλι το δουλευω με αναμενο λαμπακι τωρα δεν εχει προβλημα μου λεει ο μηχανικος.γι αυτο λεω αν ξερει κανεις κατι με τις ρυθμισεις να μου πη.το αυτοκινητο πηγαινει πολυ καλα εχω κανει περιπου 2000 χιλ χιλιομετρα καμια διαφορα με βενζινη αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω.
takis131

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 53 επισκέπτες