Όταν αναφέρομαι στην αύξηση της θερμοκρασίας λειτουργίας του κινητήρα λόγω της χρήσης LPG, έχω κατά νου εκτός των άλλων την αύξηση της θερμοκρασίας των καυσαερίων με την χρήση του LPG σε σχέση με την χρήση βενζίνης. Αυτό μπορεί να μετρηθεί εύκολα με όργανο πυρόμετρο εξάτμισης όποιος έχει μπορεί να επιβεβαιώσει την επιβάρυνση περίπου κατά 20 βαθμούς κελσίου των καυσαερίων με την χρήση LPG έναντι της βενζίνης σε κανονική χρήση πάντα. Επιβεβαίωση των γραφόμενών μου υπάρχει στο βιντεάκι που έχει καταχωρηθεί στο δικό μας φόρουμ στο thread του rx-8 cosmo που το βγάλανε βόλτα με πυρόμετρο εξάτμισης.
Τώρα όσον αφορά τα αντιτριβικά δεν αναφέρομαι στα βελτιωτικά γενικότερα, αλλά συγκεκριμένα π.χ. στο προϊόν που βρίσκεται εδώ :
http://www.superdynamic.gr/index.php?ac ... oductId=10 και φυσικά σε όλα τα όμοιά του.
Να σημειώσω ότι ΔΕΝ έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο προϊόν, το αναφέρω απλώς για να προσανατολίσω τους συνομιλητές μου όσον αφορά σε ποιο προϊόν αναφέρομαι.
Ευχαριστώ.
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)