taxtsom έγραψε:Οι narrowband στελνουν τάση στην CPU συμφωνοι. Εξακαλουθώ να πιστευω , ομως, οτι οι wideband αισθητηρες Ο2 στέλνουν ενταση ρευματος
), το έκλεισα καλά και μετά από λίγα χλμ έσβησε μόνο του το λαμπάκι, ενώ και η κατανάλωση έπεσε στο φυσιολογικο +15% μετά απο μια μέτρηση που έκανα fokion έγραψε:Τελικά το προβλημα ειναι συνηθως πιο απλό απο οτι φανταζομαστε...

baspav έγραψε:Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε μιας και είδα σαν θέμα το "λαμπάκι μηχανής".
Έχω ένα Suzuki sx4, αγορασμένο το 2010. Τον Μάιο του έβαλα αέριο. Έχω κάνει 1.000χλμ περίπου μέχρι σήμερα.
Πριν περίπου δέκα μέρες μου το αμάξι στις χαμηλές ταχύτητες (ταχύτητες, όχι στροφές) και στην αλλαγή από 1η σε 2α, 2α σε 3η και 3η σε 2α δεν "άρπαζε" αμέσως, δεν επιτάχυνε το αυτοκίνητο όπως έκανε μέχρι τότε. Κάποια στιγμή μου ανάβει σταθερά το πορτοκαλί λαμπάκι (μάλλον κινητήρα είναι αυτό) και διάβασα στο βιβλίο ότι έχει να κάνει σχέση με τα καυσαέρια και αν ανάψει εν κινήση (έλεγε) να το πάω στη Suzuki.
Το έσβησα το αμάξι και το ξανά έβαλα μπροστά και δεν άναψε το λαμπάκι. Να μην τα πολυλογώ με βενζίνη πάει ΑΨΟΓΑ το αμάξι είτε στην πόλη είτε εθνική, με αέριο στην πόλη κάνει αυτό που σας είπα (ρετάρει και ανάβει λαμπάκι κάποια στιγμή) ενώ στην εθνική πάει κανονικά (δεν ανάβει λαμπάκι ποτέ) αλλά νιώθω κάποιες φορές να μην ακούσει καλά το γκάζι (κάτι ελαφριά τρεμουλιάσματα).
Μέχρι τώρα έβαζα αέριο από Αθήνα, από ένα συγκεκριμένο πρατήριο, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι μου το έκανε όταν έβαλα από άλλο πρατήριο (εκτός Αθηνών γιατί μου τελείωνε και είπα να βάλω λίγο).
Ευχαριστώ

tsakozzz έγραψε:Καλό έιναι πρίν γράφουμε το παραμικρό να το ψάχνουμε το θέμα μας στο φόρουμ!!!!! όχι τιποτα άλλο γλυτώνεις κ το γράψιμο!!!
MeddlingMageGR έγραψε:Δηλαδή τι άλλο πρέπει να σου συμβεί για να καταλάβεις ότι έχεις φτωχό μίγμα? Να πας στον εγκαταστάτη σου να του το πεις.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες
|
|
|