AM1982 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ MERCEDES A140 1999 ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΕΡΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 17000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 400 ΧΛΜ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ 160 ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ A/C ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
maevius έγραψε: Αν και εχεις σχετικα λιγα χλμ το μυαλο μου παει σε διακενο βαλβιδων ..................
padimitris έγραψε:εμένα μου ανάβει το λαμπάκι (δείχνει ένδειξη καταλύτη p0420) όταν κινούμαι με 5η και λίγα χλμ. Ποτέ άλλοτε. Τώρα μαζί με αυτή μου εμφανίζει και τον αισθητήρα λ αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό του. Αυτοκίνητο c-max με vialle υγρού. Έχει κανένας τίποτα υπόψη του;
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες
|
|
|