Τελικα πηγα ξανα το αυτοκινητο στο συνεργειο. Δεν δεχτηκε στην αρχη να δει το αυτοκινητο, του ειπα οτι εχω 1500 χιλιομετρα ταξιδι και να μου υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι το αυτοκινητο ειναι ενταξει και φευγω. Στην αρχη ειπε ενταξει αλλα μετα αλλαξε γνωμη και μου ειπε να φυγω και να κανω οτι θελω και οτι δεν ασχολειται αλλο μαζι μου. Του ειπα καποια πραγματα "οτι θα κανω τα νομιμα με οτι συνεπαγεται αυτο απο πλευρας ευθυνων του ιδιου και του κτεο εφ' οσον εντοπιστει προβλημα" και φευγω απο το μαγαζι του. Σε 2 λεπτα ενω ημουν στο δρομο "βρηκε το κινητο μου στο τσακ" με πηρε τηλεφωνο το ιδιο το αφεντικο και μου ειπε να γυρισω για να βρουμε λυση. Επεστρεψα και με περιμενε αλλος μηχανικος στο συνεργειο και το ιδιο το αφεντικο. Εκανα το μηχανικο μια βολτα και διαπιστωσε και ο ιδιος οτι υπαρχει μυρωδια υγραεριου στην καμπινα. Γυρισαμε πισω και το αυτοκινητο μπηκε αμεσως μεσα για να το δουν. Ελπιζω το προβλημα να ειναι μια διαρροη ή ενα ελλατωματικο εξαρτημα και να ληξει εκει το προβλημα. Μολις παρω το αυτοκινητο θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα.
Υ.Γ Ειπωθηκαν και πολλα αλλα απο τον ιδιοκτητη και τον μηχανικο ο οποιος υπεγραψε για την εγκατασταση αλλα δεν ειναι της παρουσης. Θα περιμενω να δω τι θα γινει ομως και θα αναφερθω λεπτομερως αλλη στιγμη. Φυσικα αν ολα πανε καλα θα το αναφερω επισης γιατι καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε καποιες ατυχες στιγμες.