Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Τρί 07 Αύγ, 2012 01:29

Τελικα πηγα ξανα το αυτοκινητο στο συνεργειο. Δεν δεχτηκε στην αρχη να δει το αυτοκινητο, του ειπα οτι εχω 1500 χιλιομετρα ταξιδι και να μου υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι το αυτοκινητο ειναι ενταξει και φευγω. Στην αρχη ειπε ενταξει αλλα μετα αλλαξε γνωμη και μου ειπε να φυγω και να κανω οτι θελω και οτι δεν ασχολειται αλλο μαζι μου. Του ειπα καποια πραγματα "οτι θα κανω τα νομιμα με οτι συνεπαγεται αυτο απο πλευρας ευθυνων του ιδιου και του κτεο εφ' οσον εντοπιστει προβλημα" και φευγω απο το μαγαζι του. Σε 2 λεπτα ενω ημουν στο δρομο "βρηκε το κινητο μου στο τσακ" με πηρε τηλεφωνο το ιδιο το αφεντικο και μου ειπε να γυρισω για να βρουμε λυση. Επεστρεψα και με περιμενε αλλος μηχανικος στο συνεργειο και το ιδιο το αφεντικο. Εκανα το μηχανικο μια βολτα και διαπιστωσε και ο ιδιος οτι υπαρχει μυρωδια υγραεριου στην καμπινα. Γυρισαμε πισω και το αυτοκινητο μπηκε αμεσως μεσα για να το δουν. Ελπιζω το προβλημα να ειναι μια διαρροη ή ενα ελλατωματικο εξαρτημα και να ληξει εκει το προβλημα. Μολις παρω το αυτοκινητο θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα.
Υ.Γ Ειπωθηκαν και πολλα αλλα απο τον ιδιοκτητη και τον μηχανικο ο οποιος υπεγραψε για την εγκατασταση αλλα δεν ειναι της παρουσης. Θα περιμενω να δω τι θα γινει ομως και θα αναφερθω λεπτομερως αλλη στιγμη. Φυσικα αν ολα πανε καλα θα το αναφερω επισης γιατι καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε καποιες ατυχες στιγμες.
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo
 
Δημοσιευσεις: 21
Εγγραφή: Παρ 15 Ιουν, 2012 00:49

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τρί 07 Αύγ, 2012 11:38

Η διαρροη ειναι μαλλον απο την λαδιερα και ειναι υποχρεωμενος να την αντιμετωπισει αμεσα και αποτελεσματικα.
Το ρελαντι θα πρεπει να το στρωσει στην βενζινη πρωτα γιατι ολα τα starlet οταν εχουν πολλα χλμ παρουσιαζουν αρρυθμια,οχι ομως σε σημειο να σβηνουν.Δεν ειναι απο τα ευκολα αυτοκινητα στην ρυθμιση να του πεις να το ξανακοιταξει μεχρι να το βρει.(τις πιο πολλες φορες τo autocalibration δεν φτανει).
Η καταναλωση δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να ξεπερνα τα 8λιτρα!Λιγοτερο ναι περισσοτερο οχι.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 302
Εγγραφή: Σάβ 25 Φεβ, 2012 16:45

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Τρί 07 Αύγ, 2012 17:50

BOURTZI έγραψε:Η διαρροη ειναι μαλλον απο την λαδιερα και ειναι υποχρεωμενος να την αντιμετωπισει αμεσα και αποτελεσματικα.
Το ρελαντι θα πρεπει να το στρωσει στην βενζινη πρωτα γιατι ολα τα starlet οταν εχουν πολλα χλμ παρουσιαζουν αρρυθμια,οχι ομως σε σημειο να σβηνουν.Δεν ειναι απο τα ευκολα αυτοκινητα στην ρυθμιση να του πεις να το ξανακοιταξει μεχρι να το βρει.(τις πιο πολλες φορες τo autocalibration δεν φτανει).
Η καταναλωση δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να ξεπερνα τα 8λιτρα!Λιγοτερο ναι περισσοτερο οχι.

Καλησπερα. Κατ' αρχην ευχαριστω που μου λες την αποψη σου. Οταν λες η διαρροη οφειλεται στη λαδιερα τι ακιβως εννοεις και αν αναφερεσαι στη διαρροη του υγραεριου πως μπορει να οφειλεται σε αυτη?
Τελευταία επεξεργασία από nichatzo και Τρί 07 Αύγ, 2012 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo
 
Δημοσιευσεις: 21
Εγγραφή: Παρ 15 Ιουν, 2012 00:49

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Τρί 07 Αύγ, 2012 18:08

Σημερα το πρωι παρελαβα το αυτοκινητο απο το συνεργειο. Μου ανεφερε οτι το προβλημσ με τη λαδιερα διορθωθηκε (που δεν εσταζε καθολου λαδι δηλαδη) αλλα δεν την αντικατεστησε με καινουργια. Για το ρελαντι μου ειπε οτι εβαλε ενα εξαρτημα που το ρυθμιζει και οταν κοιταξα στο χωρο της μηχανης ειδα οτι οντως ειχε κοψει ενα μαρκουτσι και εβαλε ενα εξαρτημα αλλα δεν ξερω τι ακριβως κανει γιατι οταν εκανα βολτα διαπιστωσα οτι παλι οι στροφες εφτασαν σε σημειο να πεφτουν και κατω απο τις 300 και με ζεστο κινητηρα. Για την μυρωδια μου ειπε οτι ειχε βγει (δεν ξερω πως ενα λαστιχακι υποπιεσης απο τον πνευμονα αν το λεω σωστα) και σε αυτο οφειλοταν και η μυρωδια. Οταν τον ρωτησα αν οφειλεται σε αυτο και η αυξημενη καταναλωση (πριν 2 μερες ειχε φτασει στα 15L/100 γιατι με φουλαρισμενο ρεζερβουαρ εκανα 100 χιλιομετρα ακριβως πηγα γεμισα ξανα και το ρεζερβουαρ πηρε 15.23L για την ακριβεια στο ιδιο βενζιναδικο και στην ιδια αντλια) μου ειπε πιθανον οχι. Οσο για τα σκορτσαρισματα που κανει απο τις 1500-2000 στροφες μου ειπε οτι φταιει ο πολλαπλασιαστης και γι' αυτο καιει και τοσο. Και ενα αξιοπεριργο για το οποιο θα ηθελα και τη γνωμη σας ειναι οτι ενω τα μπουζι τα ειχα αλλαξει πριν 10 ημερες περιπου και το αυτοκινητο ειχε διανυσει μολις 120 χιλιομετρα μου ειπε οτι το ενα ειχε λαδωσει και το αντικατεστησε. Σε λιγες μερες το αυτοκινητο θα παει για γενικο service στις 180.000 χιλιομετρα και θα παω για ρυθμιση αλλου γιατι δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα αλλαξει κατι. Καθε απαντηση για επιλυση των προβληματων ειναι ευπροσδεκτη. Επισης αν καποιος ειναι εγκαταστατης ή γνωριζει καποιον που τοποθετει το συγκεκριμενο συστημα θα ηθελα να μου το αναφερει για να παρω και απο εκει μια γνωμη. Σας ευχαριστω.
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo
 
Δημοσιευσεις: 21
Εγγραφή: Παρ 15 Ιουν, 2012 00:49

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 07 Αύγ, 2012 23:47

Καλο θα ήταν εγκαταστατες με 600 ευρω και 15 χρόνια εγγύηση να αποφεύγονται γιατι πρόκειται για εγκαταστάσεις τύπου Βουλγαρίας !! Τώρα καλη τυχη γιατι δεν πρόκειται να βρεις λύση εύκολα απο άλλον εγκαταστατη !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens
 
Δημοσιευσεις: 1252
Εγγραφή: Τρί 11 Ιαν, 2011 01:51

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Δευτ 13 Αύγ, 2012 23:30

Διανα επεσες nickos. Τωρα εχω ανεβει θεσσαλονικη και θα κανω γενικο σερβις στο αυτοκινητο γιατι συμφωνα με αυτον παιζει πολυ σημαντικο ρολο αυτο. Μου ειπε οτι εχει και προβλημα ο παλλαπλασιαστης και γι' αυτο εχει υπερβολικη καταναλωση. Μολις κανω το σερβις θα το παω και σε αλλο ιδιωτικο Κ.Τ.Ε.Ο γιατι η μυρωδια συνεχιζεται και το διαπιστωσε ξανα και ο αδερφος μου οποτε δεν ειναι ιδεα μου. Αν μου πουν οτι υπαρχει διαρροη θα παρω χαρτι απο το Κ.Τ.Ε.Ο και οταν κατεβω κατω θα τον σκισω με ολη τη σημασια της λεξης. Και για το τυπικο της υποθεσης μετα το βγαλμενο σωληνακι της υποπιεσης "το οποιο οπως μου ειπε δεν επαιζε ρολο στην καταναλωση" η καταναλωση επεσε απο τα 15.5L/100 στα 12L/100. Αν μπορεις πες μου και εσυ τι προβληματα αντιμετωπιζεις και τι αυτοκινητο εχεις. Μακαρι να λυθουν τα προβληματα γιατι μετα το τελευταιο σκηνικο δεν προκειται να του την ξαναχαρισω. Εγω το μονο που εχω να χασω ειναι 1000€ που του εδωσα αλλα αυτος μεγαλο μερος της πελατειας του και οχι μονο αν τον παω δικαστικα.
Τελευταία επεξεργασία από nichatzo και Σάβ 08 Σεπ, 2012 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo
 
Δημοσιευσεις: 21
Εγγραφή: Παρ 15 Ιουν, 2012 00:49

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Τετ 22 Αύγ, 2012 15:35

Καλησπερα. Το Αυτοκινητο χθες βγηκε απο γενικο σερβις στις 180.000km. Ελεγχθηκε απο το μηχανικο και δεν προεκυψε κανενα προβλημα στο οποιο να οφειλεται η αυξημενη καταναλωση. Τα καλωδια και ο πολλαπλασιστης ειναι μια χαρα και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα παρ΄ οτι ο εγκαταστατης μου ειπε φταινε αυτα. Τα μπουζι που μου ειπαν επισης οτι μπορει να φταινε τα ειδε ο μηχανικος και εβαλε τα γελια γιατι πολυ απλα δεν ειχαν φθαρει και λειτουργουσαν αψογα. Στον ελεγχο καυσαεριων τωρα. Με χρηση βενζινης κατα τη μετρηση ολα αψογα. Οταν ομως γυρνουσε στο υγραεριο το αυτοκινητο εδειχνε τρελα αποτελεσματα τα οποια αποδεικνυουν οτι επεφτε υπερβολικο καυσιμο με αποτελεσμα το αυτοκινητο να πνιγεται και στα χαμηλα οταν εκοβε αποτομα το γκαζι, αλλα και στις αποτομες επιταχυνσεις. Επισης το ακαυτο καυσιμο συσσωρευεται στον καταλυτη με αποτελεσμα την εντονη μυρωδια με κινδυνο καταστροφης του και αυτο ειναι ακομη μια αποδειξη της υπερβολικης καταναλωσης.
Τελευταία επεξεργασία από nichatzo και Σάβ 08 Σεπ, 2012 00:42, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo
 
Δημοσιευσεις: 21
Εγγραφή: Παρ 15 Ιουν, 2012 00:49

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό zep » Τετ 22 Αύγ, 2012 23:08

Τι να κάνεις φίλε...Γνωστός παπατζής.
Ήθελε φίλος να βάλει σε αυτόν και με άλλο φίλο που είχε βάλει σε αυτόν και ακόμα τρέχει, μεταπείστηκε να βρεί έναν εγκαταστάτη της προκοπής.Το επιχείρημα του φίλου ήταν οτι βρισκόταν στη γειτονιά του και δεν θα έτρεχε μακρυά.Το οτι θα έτρεχε και θα τον παρακαλούσε να το φτιάξει κάθε μέρα ευτυχώς το αντιλήφθηκε έγκαιρα και σώσαμε έναν τουλάχιστον.
Να πώ την αλήθεια βοήθησε και το συγκεκριμένο πόστ για να μεταπειστεί.
Εύχομαι απο βάθος καρδίας καλά ξεμπερδέματα... :D
zep
 
Δημοσιευσεις: 156
Εγγραφή: Σάβ 02 Απρ, 2011 11:27

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό prometheas » Τετ 22 Αύγ, 2012 23:52

Για τον Σκοπελοκώστα μιλάμε? (αν δεν θυμάμαι καλά το όνομα, sorry -μπερδεύω τα ονόματα μερικές φορές) :D
prometheas
 
Δημοσιευσεις: 153
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ, 2012 15:42

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 23 Αύγ, 2012 01:16

prometheas έγραψε:Για τον Σκοπελοκώστα μιλάμε? (αν δεν θυμάμαι καλά το όνομα, sorry -μπερδεύω τα ονόματα μερικές φορές) :D


(-| =p~ :o)

Μήπως Σκοπελογιαννη ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens
 
Δημοσιευσεις: 1252
Εγγραφή: Τρί 11 Ιαν, 2011 01:51

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες





cron