Εδώ γιατί δεν απάντησε ποτέ ο πρατηριούχος?Συνάδελφοι υγραεριοκίνητοι καταναλωτές,
Το συγκεκριμένο γεγονός είναι και κραυγαλέο και καταδικαστέο και εύχομαι να είναι το τελευταίο, αλλά μάλλον δε θα είναι...
Η εμπειρία μας έχει διδάξει πώς κάποιοι επιτήδιοι προσπαθούν να πλουτήσουν παράνομα
ΚΑΙ με αυτή τη μέθοδο. Υπάρχουν τεκμηριωμένα περιστατικά και σε βενζίνη με καταγγελίες πρόστιμα, κλπ.
Το κράτος αντί να προστατέψει τον καταναλωτή, και να τιμωρήσει με λουκέτο τους απατεώνες, αδιαφορεί επιδεικτικά (η διαφθορά κλείνει στόματα ακόμη και εκεί).
Προσωπικά βάζω αέριο στο πρατήριο που μου έχει υποδείξει ο εγκαταστάτης μου, ο οποίος έχει δοκιμάσει σχεδόν όλους στα δυτικά και νότια προάστια.
dti έγραψε:AutoGasExodos1 έγραψε: Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου του ζήτησε να διαθέσει χρόνο έτσι ώστε να κινηθεί η απαραίτητη νόμιμη διαδικασία καθώς και να γίνει ξανά λιτρομέτρηση του όγκου της δεξαμενής του στο όχημα και φυσικά του διανομέα έτσι ώστε να δει και ο ίδιος ο πελάτης ότι ακολουθούνται όλες οι εν ισχύ αγορανομικές διατάξεις στο πρατήριο. Παρόλα αυτά ο πελάτης πλήρωσε και έφυγε . Τα συμπεράσματα είναι δικά σας .
Καταρχή είναι θετικό οτι έστω και καθυστερημένα απαντήσατε. Θα μου επιτρέψετε όμως να κάνω μερικές παρατηρήσεις:
1) Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία;
2) Αν σας έλεγε ο καταγγέλων οτι δεν πληρώνει και να πάρετε πίσω τα 108 λίτρα ήσασταν σε θέση να το κάνετε άμεσα;
3) Ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του "ηλεκτρονικού GAS METER" που αναφέρεται στο πιστοποιητικό που έχετε, γιατί ο τίτλος ακούγεται πολύ γενικός...
4) Λιτρομέτρηση στις αντλίες σας έχει κάνει κάποιος αρμόδιος από την Περιφέρεια, Αγορανομία ή γενικά κάποια Κρατική Υπηρεσία;
5) Πιστεύετε ειλικρινά οτι υπάρχει περίπτωση ο καταγγέλων να έχει δεξαμενή 108+ λίτρων η οποία να φέρει σφραγίδα οτι είναι 80 λίτρα;