Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλέβει η αντλία υγραερίου?

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Κλέβει η αντλία υγραερίου?

Δημοσίευσηαπό panorano » Τετ 18 Ιούλ, 2012 14:58

tommygun έγραψε:ευτυχως δηλαδη που στο βενζιναδικο πληρωνω σε κιλα και οχι σε λιτρα...

η συζητηση ηταν για το αν η εταιρεια πετρογκαζ κλεβει ενα πρατηριο με το να ξεφορτωνει με 40 βαθμους!
τωρα για αυτο που λες εσυ η γνωμη μου ειναι οτι κακως δεν πληρωνουμε με το κιλο και το εχω ξαναπει!
Γιατι ενα προιον που σε ολα τα σταδια διακινειται με μοναδα μετρησης το βαρος στο πρατη ριο πωλειται με μοναδα μετρησης το λιτρο?
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 13 Αύγ, 2012 18:49

12/8/12
22.00-22.30

Εξοδος 1 Αττική Οδός
Εντελώς άδεια δεξαμενή ονομ. χωρητικότητας -με απείραχτο φλοτέρ- 53 lt
H aντλία του έγραψε (και ενώ εκλεισα εγω ο ίδιος τον διακόπτη της στο πρώτο ηχητικό "τακ" του φλοτερ μου) :51 lt :mrgreen:
Να σημειώσω ότι όπου αλλού εχω βαλει , εως τωρα απο τελειως άδειος ποτε δεν πηρε πάνω από 45 lt
Τα συμπεράσματα τα αφήνω στην κρίση σας :silent:
Θα με ξαναδεί..... :mrgreen:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό sproto » Τετ 29 Αύγ, 2012 10:21

28/8/12

Αρχή Βάρης-Κορωπίου από παραλία προς αεροδρόμιο.

Σε 45 λίτρων δεξαμενή, μπήκαν 45,44 λίτρα :clap: .
Υπ' όψιν δεν είχε αδειάσει το ρεζερβουάρ. Τις προηγούμενες φορές είχα βάλει 40 λίτρα

Ο συγκεκριμένος δεν έχει βάλει καιρό το υγραέριο. :thumbup:
sproto

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό panio13 » Παρ 23 Νοέμ, 2012 00:50

εβαλα υγραεριο για πρωτη φορα απο το χαλανδρι. το αυτοκινητο αρχισε να τρεμει...το πηγα στο συνεργειο και αντι για αεριο βρηκαν υγρο(σαν νερο που βρωμαγε μου ειπαν). Προσοχη!!!!!!!!!
panio13

Δημοσιευσεις: 4

Re: Απ: Κλέβει η αντλία υγραερίου?

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Παρ 23 Νοέμ, 2012 02:37

2 χρόνια βάζω στο Χαλάνδρι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Δημοσίευσηαπό ecep » Παρ 23 Νοέμ, 2012 10:42

Εδώ γιατί δεν απάντησε ποτέ ο πρατηριούχος?

Συνάδελφοι υγραεριοκίνητοι καταναλωτές,

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι και κραυγαλέο και καταδικαστέο και εύχομαι να είναι το τελευταίο, αλλά μάλλον δε θα είναι...

Η εμπειρία μας έχει διδάξει πώς κάποιοι επιτήδιοι προσπαθούν να πλουτήσουν παράνομα ΚΑΙ με αυτή τη μέθοδο. Υπάρχουν τεκμηριωμένα περιστατικά και σε βενζίνη με καταγγελίες πρόστιμα, κλπ.

Το κράτος αντί να προστατέψει τον καταναλωτή, και να τιμωρήσει με λουκέτο τους απατεώνες, αδιαφορεί επιδεικτικά (η διαφθορά κλείνει στόματα ακόμη και εκεί).

Προσωπικά βάζω αέριο στο πρατήριο που μου έχει υποδείξει ο εγκαταστάτης μου, ο οποίος έχει δοκιμάσει σχεδόν όλους στα δυτικά και νότια προάστια.
dti έγραψε:
AutoGasExodos1 έγραψε: Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου του ζήτησε να διαθέσει χρόνο έτσι ώστε να κινηθεί η απαραίτητη νόμιμη διαδικασία καθώς και να γίνει ξανά λιτρομέτρηση του όγκου της δεξαμενής του στο όχημα και φυσικά του διανομέα έτσι ώστε να δει και ο ίδιος ο πελάτης ότι ακολουθούνται όλες οι εν ισχύ αγορανομικές διατάξεις στο πρατήριο. Παρόλα αυτά ο πελάτης πλήρωσε και έφυγε . Τα συμπεράσματα είναι δικά σας .

Καταρχή είναι θετικό οτι έστω και καθυστερημένα απαντήσατε. Θα μου επιτρέψετε όμως να κάνω μερικές παρατηρήσεις:
1) Ποια είναι η νόμιμη διαδικασία;
2) Αν σας έλεγε ο καταγγέλων οτι δεν πληρώνει και να πάρετε πίσω τα 108 λίτρα ήσασταν σε θέση να το κάνετε άμεσα;
3) Ποια είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του "ηλεκτρονικού GAS METER" που αναφέρεται στο πιστοποιητικό που έχετε, γιατί ο τίτλος ακούγεται πολύ γενικός...
4) Λιτρομέτρηση στις αντλίες σας έχει κάνει κάποιος αρμόδιος από την Περιφέρεια, Αγορανομία ή γενικά κάποια Κρατική Υπηρεσία;
5) Πιστεύετε ειλικρινά οτι υπάρχει περίπτωση ο καταγγέλων να έχει δεξαμενή 108+ λίτρων η οποία να φέρει σφραγίδα οτι είναι 80 λίτρα;
Outlander 4G63, BRC plug&drive euro 5, genius max, 680x250->net 52.8L, άνευ.
ecep

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό panio13 » Παρ 23 Νοέμ, 2012 11:44

Κι εγω απο εκει που μου εχει υποδειξει ο εγκαταστατης μου βαζω παντα. Απλα 2 φορες εβαλα απο το χαλανδρι γιατι ετυχε να βρεθω εκει και την πατησα. Βεβαια οταν το ειδε ο εγκαταστατης μου καταλαβε κατευθειαν απο ποιον ειχα βαλει χωρις να του πω τιποτα. Μαλλον κι αλλοι θα την πατησαν
panio13

Δημοσίευσηαπό panio13 » Παρ 23 Νοέμ, 2012 11:46

MeddlingMageGR έγραψε:2 χρόνια βάζω στο Χαλάνδρι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

εγω ξερω οτι τους 5-6 τελευταιους μηνες ανοιξε
panio13

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Παρ 23 Νοέμ, 2012 13:55

panio13 έγραψε:
MeddlingMageGR έγραψε:2 χρόνια βάζω στο Χαλάνδρι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

εγω ξερω οτι τους 5-6 τελευταιους μηνες ανοιξε

Εσυ μπορεί να "ξέρεις", αλλά δεν ξέρεις ότι στο Χαλάνδρι υπάρχει μόνο 1, και είναι παραπλεύρως της Αττικής οδού, στη διεύθυνση Παναγούλη 39. Αυτόν εννοώ εγώ όταν διάβασα για "Χαλάνδρι". αν εννοείς κάποιον άλλον τότε είναι σε άλλη περιοχή. Γλυκά νερά ίσως...

MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 23 Νοέμ, 2012 22:15

Όντως να κατηγορείς κάποιον κάποιον επειδή έτσι νομίζεις δεν είναι σωστό. Στον Πανικίδη στο χαλάνδρι έβαζα κάποτε συνέχεια μιας και με βολεύει και ήτανε ο φθηνότερος στην Αττική. Τώρα μακριά ..... λόγω τιμής , από ποιότητα όμως δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες