maevius έγραψε:malageos έγραψε:εχω βαλει το κιτ της lovato σε megane ii και εχω παρατηρησει οτι οταν μενει στο ρελαντι για αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου πεταει εκτος το αεριο σβηνουν μεχρι και τα λαμπακια και μετα απο λιγο κανει reset και γυρναει σε αεριο μονο σε πορεια αφου πεσει η θερμοκρασια του κινητηρα.Τα φωτα σας ειναι προβλημα? η εχει καποια ασφαλεια και συμβαινει αυτο?
Επειδη κυκλοφορουν πολλα lovato στην αγορα (Ιταλικα τουρκικα) πες μας που το εβαλες και τιμη
MERCEDAKIAS έγραψε:Στο ρελαντι με κλειστο καπω η θερμοκρασια του μηχανοστασιου ανεβαινει εντονα.ισως ειναι ευαισθητοι στην θερμοκρασια αυτοι οι αισθητηρες και θελουν καποια μονωση?
malageos έγραψε:maevius έγραψε:malageos έγραψε:εχω βαλει το κιτ της lovato σε megane ii και εχω παρατηρησει οτι οταν μενει στο ρελαντι για αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου πεταει εκτος το αεριο σβηνουν μεχρι και τα λαμπακια και μετα απο λιγο κανει reset και γυρναει σε αεριο μονο σε πορεια αφου πεσει η θερμοκρασια του κινητηρα.Τα φωτα σας ειναι προβλημα? η εχει καποια ασφαλεια και συμβαινει αυτο?
Επειδη κυκλοφορουν πολλα lovato στην αγορα (Ιταλικα τουρκικα) πες μας που το εβαλες και τιμη
800 ευρω θεσσαλονικη αλλα πρωτη φορα ακουω για τουρκικα
malageos έγραψε:MERCEDAKIAS έγραψε:Στο ρελαντι με κλειστο καπω η θερμοκρασια του μηχανοστασιου ανεβαινει εντονα.ισως ειναι ευαισθητοι στην θερμοκρασια αυτοι οι αισθητηρες και θελουν καποια μονωση?
ετσι ειναι αλλα εχει καποια ασφαλεια το συστημα?
IloveyouLovato έγραψε:Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι η ζέστη... 2 προβλήματα ενδέχεται να έχεις! η έχει επιλέξει λάθος σήμα στροφών (αν μου πεις τι αμάξι έχεις θα σου πω τι μπορεί να συμβαίνει ) και δεύτερον και ποιο πιθανόν πες του να πάρει ρεύμα όχι με άνοιγμα διακόπτει από τα μπεκ ούτε από πολλαπλασιαστή αλλά από κάποιο καλώδιο που με το πάτημα τις μίζας το πολύμετρο να μην πέφτει κάτω απο 11,5V
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες
|
|
|