nikitas9696 έγραψε:με το lovato που εχω βαλει εγω στο honda μου γινεται να ξεκιναει και αυτο απευθειας με αεριο σε επιγουσα κατασταση;
macmac έγραψε:Και μετά από τις 20 φορές θες και πνεύμονα γιατί ο παλιός θα αποδημήσει σε μέρη καταψύξεως![]()
Εκτός και αν είσαι τυχερός και βρεθεί καλός χειρούργος (όπως κακούργος) και στον φτιάξει τζι τζι (μετά την αποδήμηση βέβαια)![]()
gakost έγραψε:macmac έγραψε:Και μετά από τις 20 φορές θες και πνεύμονα γιατί ο παλιός θα αποδημήσει σε μέρη καταψύξεως![]()
Εκτός και αν είσαι τυχερός και βρεθεί καλός χειρούργος (όπως κακούργος) και στον φτιάξει τζι τζι (μετά την αποδήμηση βέβαια)![]()
μύθος
astragjtg έγραψε:gakost έγραψε:macmac έγραψε:Και μετά από τις 20 φορές θες και πνεύμονα γιατί ο παλιός θα αποδημήσει σε μέρη καταψύξεως![]()
μύθος
Δε νομιζω να τα ''παιξει'' στις 20 φορες αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα υπαρξει προβλημα με πνευμονα ή μπεκ αν το κανεις συνεχεια στον αεριο ψεκασμο. Δεν το λενε τυχαια ''εκτακτης αναγκης''...
gakost έγραψε:
Αν είναι ζεστή η μηχανή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζόρι υπάρχει αν είναι κρύα και η θερμοκρασία περιβάλλοντος χαμηλή.
gakost έγραψε:Η διαδικασία δεν προτείνεται γιατί αν βάλεις μπρος με υγραέριο σε περίπτωση αστοχίας του συστήματος υγραερίου δεν θα μπει η βενζίνη.
strofimios έγραψε:Το ατιμο το lpg εχει αυτο το μειον,δεν μπορεις να ανεφοδιασεις το οχημα μονος σου οπως με τη βενζινη(μπετονια).
hlias έγραψε:nikitas9696 έγραψε:με το lovato που εχω βαλει εγω στο honda μου γινεται να ξεκιναει και αυτο απευθειας με αεριο σε επιγουσα κατασταση;
κρατας το κουμπι εναλλαγης πατημενο και μιζαρεις, αυτο γινεται 10 φορες μετα θελει μηδενισμο για αλλες 10.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες
|
|
|