patrinos έγραψε:με τιμες που αρχιζουν απο...170 ευρω![]()
sakis έγραψε:patrinos έγραψε:με τιμες που αρχιζουν απο...170 ευρω![]()
Που βρήκες πλήρες κιτ με 170€;
.
δηλαδη κοντα 300 ευρω.sakis έγραψε:patrinos έγραψε:με τιμες που αρχιζουν απο...170 ευρω![]()
Καλώδιο και software πουλάνε εκεί που πουλάνε κιτ, αλλά μπορείς να βρεις και στο ebay.
Προτίμησε κιτ γνωστής μάρκας (όχι ακριβής) που το εγκαθιστούν πολλοί έτσι ώστε εάν βρεις δυσκολία να βρεις εύκολα βοήθεια.
Εάν βάλεις lovato η ac stag μπορώ να σου πω αρκετά για τις ρυθμίσεις.
Όσο για τα χαρτιά γύρω στα 50€ κοστίζει και δίνουν αρκετοί αρκεί να δουν από κοντά το αυτοκίνητο.
αμα ψαχτείς και λίγο παραπάνω μπορεί να βρείς και ποιο φτηνά...Η εργασία είναι πανάκριβη και ότι χρειαζεται αδεία ,αλλά απο ότι έχω καταλάβει είναι λιγοι αφτοι πού έχουν πτυχεία και είναι και γνώστες!!!Για αυτό και λένε και φωνάζουνε βρείτε σωστό εγκαταστάτη πληρώνεις που πληρώνεις να σου κάνουνε σωστή δουλειά.... 
BMW1796 έγραψε:sakis έγραψε:patrinos έγραψε:με τιμες που αρχιζουν απο...170 ευρω![]()
Καλώδιο και software πουλάνε εκεί που πουλάνε κιτ, αλλά μπορείς να βρεις και στο ebay.
Προτίμησε κιτ γνωστής μάρκας (όχι ακριβής) που το εγκαθιστούν πολλοί έτσι ώστε εάν βρεις δυσκολία να βρεις εύκολα βοήθεια.
Εάν βάλεις lovato η ac stag μπορώ να σου πω αρκετά για τις ρυθμίσεις.
Όσο για τα χαρτιά γύρω στα 50€ κοστίζει και δίνουν αρκετοί αρκεί να δουν από κοντά το αυτοκίνητο.
Καλά ρε παληκάρια μου τι νομίζεται,ότι είναι τίποτα πανάκριβα τα υλικά ειδικά τα Ιταλικά !!!αμα ψαχτείς και λίγο παραπάνω μπορεί να βρείς και ποιο φτηνά...Η εργασία είναι πανάκριβη και ότι χρειαζεται αδεία ,αλλά απο ότι έχω καταλάβει είναι λιγοι αφτοι πού έχουν πτυχεία και είναι και γνώστες!!!Για αυτό και λένε και φωνάζουνε βρείτε σωστό εγκαταστάτη πληρώνεις που πληρώνεις να σου κάνουνε σωστή δουλειά....
patrinos έγραψε:
http://www.autogasgroup.gr/product_info ... ducts_id=8
ενταξει, 170 χωρις φπα και χωρις τεποζιτο.δηλαδη κοντα 300 ευρω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|