Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

skoda octavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου

Δείξτε μας την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο σας!

Re: skoda octavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 24 Σεπ, 2012 21:57

Οι πνεύμονες της prins δουλεύουν γενικά με χαμηλές πιέσεις , 1,2-1,4 μπαρ. Την διαχείριση την κάνουν πολύ καλά μπεκ της και οτι οι πνεύμονες της είναι (τουρμποπνεύμονες) με διπλή έξοδο ιδανικοί για τουρμπο ή κομπρεσσορες ..

Έτσι ένας πνεύμονας 180 kw ( 250 HP) ο μικρός δηλαδή του silverline δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί 200-230 άλογα.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό MK20G250AIR2 » Τρί 25 Σεπ, 2012 22:40

Έχω και εγώ οκτάβια 1.8t 20v 150 hp + πρόγραμμα, 190-200 άλογα περίπου. Το έχω μετατρέψει σε αέριο, με κιτ αερίου ψεκασμού άλλου κατασκευαστή (δεν έχει νόημα να κάνω διαφήμιση). Παρότι έβαλα μεγάλο πνεύμονα, φαρδιά σωλήνα κλπ, ο εγκαταστάτης κατά τον προγραμματισμό παρατήρησε κοψίματα με 5η ταχύτητα. Η λύση δόθηκε, σε συνεννόηση εγκαταστάτη με τον αντιπρόσωπο, με αλλαγή του εγκεφάλου του κιτ, με εγκέφαλο ειδικό για turbo κινητήρες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση από εμένα. Τώρα, μετά από 6.500 χιλιόμετρα, όλα καλά.
Είναι γνωστό ότι, όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχουμε στο κιβώτιο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι αυξομοιώσεις της πίεσης εισαγωγής.
Το κιτ που φοράει το αμάξι σου και ειδικά ο εγκέφαλος, είναι φτιαγμένος για turbo;
MK20G250AIR2

Δημοσιευσεις: 38

Δημοσίευσηαπό paul » Τετ 26 Σεπ, 2012 03:44

MK20G250AIR2 έγραψε:Έχω και εγώ οκτάβια 1.8t 20v 150 hp + πρόγραμμα, 190-200 άλογα περίπου. Το έχω μετατρέψει σε αέριο, με κιτ αερίου ψεκασμού άλλου κατασκευαστή (δεν έχει νόημα να κάνω διαφήμιση). Παρότι έβαλα μεγάλο πνεύμονα, φαρδιά σωλήνα κλπ, ο εγκαταστάτης κατά τον προγραμματισμό παρατήρησε κοψίματα με 5η ταχύτητα. Η λύση δόθηκε, σε συνεννόηση εγκαταστάτη με τον αντιπρόσωπο, με αλλαγή του εγκεφάλου του κιτ, με εγκέφαλο ειδικό για turbo κινητήρες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση από εμένα. Τώρα, μετά από 6.500 χιλιόμετρα, όλα καλά.
Είναι γνωστό ότι, όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχουμε στο κιβώτιο, τόσο μεγαλύτερες είναι οι αυξομοιώσεις της πίεσης εισαγωγής.
Το κιτ που φοράει το αμάξι σου και ειδικά ο εγκέφαλος, είναι φτιαγμένος για turbo;

απο οτι μου ειπε το κιτ το αναβαθμισε για εμενα με μεγαλυτερο πνευμονα κ πιο γρηγορα μπεκ.τωρα για τον εγκεφαλο δεν γνωριζω καθολου.θα κοιταξω τι μοντελο ειναι κ θα το ψαξω
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 26 Σεπ, 2012 10:49

paul έγραψε:
tsamitas έγραψε:φιλε μου ποσο στοιχισε η τοποθετηση?

φιλε μου μου πηγε 1330 ευρω ολα μαζι κ με κτεο.κ εκτος απο τα ψιλοκοψιματα που μου κανει(οχι παντα)ειμαι υπερευχαριστημενος κ απο την δουλεια της τοποθετησης αλλα κ απο την αποδοση που ειδα διαφορα προς το καλυτερο(κ δεν ειναι η ιδεα μου).

τα ψιλοκοψίματα να τα φοβάσαι αγαπητέ, υπάρχουν πολλές αιτίες για ψιλοκοψίματα, πρέπει να πας σε σοβαρό συνεργείο να σου λογκάρουν το αυτοκίνητο να δουν τι ακριβώς φταίει και διαμαρτύρεται ο εγκέφαλος και κόβει το μοτερ τη δεδομένη στιγμή. το πιθανότερο είναι να μένει από καύσιμο, επίσης μπορεί ήδη να είχες πρόβλημα και με το υγραέριο το πρόβλημα μεγάλωσε.

Σε ότι αφορά την απόδοση που είδες, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με σύστημα αέριου ψεκασμού να είδες διαφορά προς το καλύτερο σε όλο το φάσμα στροφών,
ίσως να είδες κάτι καλύτερο μέχρι τις 3500 - 4000 ΣΑΛ και αν και εφόσον έβαζες 95άρα βενζίνη αποκλειστικά.

Εδώ βάζουμε εναλλάκτη αέρα-αέρα μπροστά στο προφυλακτήρα για να σταματήσουμε το βράσιμο τις εισαγωγής που χτυπάει 100άρες το καλοκαίρι με το μικρό intercooler στο πλαί του φτερού με ένα μόνο καλό άνοιγμα με 3η, πόσο μάλλον να πιάσεις τις καυτές σωλήνες καυσίμου που φεύγουν απο το καυτό πνεύμονα και καταλήγουν στη μπεκιέρα υγραερίου...

Πάντως ψάξτο με τα κοψίματα να δεις τι γίνεται, και μην εφησυχάσεις.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό paul » Σάβ 29 Σεπ, 2012 10:16

Σε ότι αφορά την απόδοση που είδες, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με σύστημα αέριου ψεκασμού να είδες διαφορά προς το καλύτερο σε όλο το φάσμα στροφών,
ίσως να είδες κάτι καλύτερο μέχρι τις 3500 - 4000 ΣΑΛ και αν και εφόσον έβαζες 95άρα βενζίνη αποκλειστικά.

σε ολο το φασμα το στροφων δεν μπορω να πω με σιγουρια μιας κ σπανια το ανοιγα μετα τις 5000στρ.παντως συμφωνω μαυτο που λες,ειδα διαφορα μεχρι τις 3500 - 4000στρ.
paul

Re: Απ: skoda octavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 30 Σεπ, 2012 09:58

Μια χαρά καλύτερη απόδοση βλέπεις.. Και στις χαμηλές και στις υψηλές εφόσον το αμάξι έχει επιθετικό μείγμα.. 3.7αλογα επιπλέον έβγαλα στο δυναμομετρο

Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 01 Οκτ, 2012 00:18

tsopirs έγραψε:Μια χαρά καλύτερη απόδοση βλέπεις.. Και στις χαμηλές και στις υψηλές εφόσον το αμάξι έχει επιθετικό μείγμα.. 3.7αλογα επιπλέον έβγαλα στο δυναμομετρο

ψηλά με θερμοκρασίες κατά 70-80 βαθμούς πάνω στην εισαγωγή, για να βγάλεις άλογα δε θες απλά επιθετικό πρόγραμμα, αλλά... πρόγραμμα-βόμβα για ανατίναξη.

Πρόσεξε τα επιθετικά σου μείγματα φίλε, τα 3.7 άλογα βγαίνουν απο το πόδι του χειριστή, ή απο τη θερμοκρασία του δωματίου...μη σε παραμυθιάζουνε.

Δεν υπάρχει δυναμόμετρο που να επαναλάβεις 3 πατήματα και να βγάλεις τα ίδια άλογα χωρίς 2-3 ίππους διαφορά στη κάθε φορά!!!!!
Να σε στείλω εγώ σε δυναμομετρά να σου βγάλει 20 άλογα παραπάνω με υγραέριο, για κορνίζα φυσικά η μέτρηση, μετά θα πάς άνοιγμα με αμάξι στα ίδια άλογα με σένα..και θα πέφτουν οι καρότσες βροχή ... :lol:
antonis8via

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 12 Οκτ, 2012 14:47

Το ξέρω για τα δυναμομετρα... Μιλάμε για μαμά αμάξι, δεν μιλάμε για πρόγραμμα.. 18 του μηνός έχει νέα δυναμομετρηση στην Κοζάνη, που από ότι λένε έχουν πολύ καλό δυναμομετρο, θα δούμε τι θα δούμε τώρα που το αμάξι έχει 32.000km με αέριο και θα πάει α ρυθμιστεί και με λίγο πιο χαμηλά την πίεση του πνεύμονα.

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Παρ 12 Οκτ, 2012 20:50

Αγαπητέ φίλε,

εγώ ούτε πουλάω κιτ, ούτε προσωπικά με ενδιαφέρει να πείσω κανένα για το πως πάει το αμάξι του.
Αλλά 1+1 = 2.
Ούτε 1.9 ούτε 2.01

Μακάρι να ήσουνα κοντά μου να κάναμε μερικά logs και τα στοιχεία θα μίλαγαν απο μόνα τους.
antonis8via

Δημοσίευσηαπό paul » Κυρ 02 Δεκ, 2012 01:00

την πεμπτη πηγα στον εγκαταστατη για τον δωρεαν ελεγχο στα 3000 χλμ.κ αφου του αναφερα παλι τα κοψιματα το εβαλε στον εγκεφαλο κ αφου του εκανε κανα 20λεπτο βολτα το εφτιαξε.τελικα ηταν θεμα ρυθμισης κ μονο.
paul

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Showroom

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες