paul έγραψε:tsamitas έγραψε:φιλε μου ποσο στοιχισε η τοποθετηση?
φιλε μου μου πηγε 1330 ευρω ολα μαζι κ με κτεο.κ εκτος απο τα ψιλοκοψιματα που μου κανει(οχι παντα)ειμαι υπερευχαριστημενος κ απο την δουλεια της τοποθετησης αλλα κ απο την αποδοση που ειδα διαφορα προς το καλυτερο(κ δεν ειναι η ιδεα μου).
τα ψιλοκοψίματα να τα φοβάσαι αγαπητέ, υπάρχουν πολλές αιτίες για ψιλοκοψίματα, πρέπει να πας σε σοβαρό συνεργείο να σου λογκάρουν το αυτοκίνητο να δουν τι ακριβώς φταίει και διαμαρτύρεται ο εγκέφαλος και κόβει το μοτερ τη δεδομένη στιγμή. το πιθανότερο είναι να μένει από καύσιμο, επίσης μπορεί ήδη να είχες πρόβλημα και με το υγραέριο το πρόβλημα μεγάλωσε.
Σε ότι αφορά την απόδοση που είδες, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με σύστημα αέριου ψεκασμού να είδες διαφορά προς το καλύτερο σε όλο το φάσμα στροφών,
ίσως να είδες κάτι καλύτερο μέχρι τις 3500 - 4000 ΣΑΛ και αν και εφόσον έβαζες 95άρα βενζίνη αποκλειστικά.
Εδώ βάζουμε εναλλάκτη αέρα-αέρα μπροστά στο προφυλακτήρα για να σταματήσουμε το βράσιμο τις εισαγωγής που χτυπάει 100άρες το καλοκαίρι με το μικρό intercooler στο πλαί του φτερού με ένα μόνο καλό άνοιγμα με 3η, πόσο μάλλον να πιάσεις τις καυτές σωλήνες καυσίμου που φεύγουν απο το καυτό πνεύμονα και καταλήγουν στη μπεκιέρα υγραερίου...
Πάντως ψάξτο με τα κοψίματα να δεις τι γίνεται, και μην εφησυχάσεις.