kyriak έγραψε:? Στην Γερμάνια π.χ. δεν γίνονται δεκτές οι μετατροπές στο κτεο τους παρά μόνο εργοστασιακά lpg , όχι ο κάθε Μιχαλακης και εγκαταστάτης .
Και λες έμενα κακομοίρη και κομπλεξικό , εσύ διαβάζεις τι λες ? και πως το βλέπεις βενζίνη 610 φόρο , lpg 125 γιατί ? για να κονομάς εσύ ? σωστό είναι λοιπόν μείωση στο diesel kai εξίσωση στο lpg ,( εγω προσωπικα θελω να εξισωθει με την αμολυβδη ) ελεύθερη αγορά για όλους , όχι για τους μίσους. Για τις παπαρολογιες και τις ντιρεκτίβες δεν μας είπες τίποτα , έχω πρόχειρα εδώ πολλά σαιτ που λένε για κάτι 2018 κ.α. αυτό ξέρεις τι μηνύσεις σηκώνει από άτομα που με βάση αυτό κανανε την μετατροπή?, το ξερεισ φυσικα .
οριστε ενα τυχαιο παραδειγμα απο αλλου , αυτο σασ κατεστρεψε οχι ο φορος
ΜΕΓΙΣΤΟΣ
30/9/2012 14:45
http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... &OrderDir=Επειδη κανω το δρομολογιο Κατερινη -θεσσαλονικη καθε μερα,εβαλα αεριο σε καινουργιο ρενω κλιο το Σεπτεμβριο του 2010 εχοντας 30000χιλιομετρα.
Στα 73000χιλιομετρα εκαψα βαλβιδες.Το κοστος ηταν 1600 ευρω (χωρις αποδειξη ο κλεφταρος),και1000 μεχρι να βρουν τι εχει και νατο φτιαξουνε.Τωρα ειμαι στα 97000χιλιομετρα,και την προηγουμενη βδομαδα το ειχα στο συνεργειο κοστος 440ευρω.Αυριο Δευτερα το βαζω παλι στο συνεργειο γιατι μαλλον ξαναχτυπα βαλβιδες.Ναπω οτι στο δρομο δεν το ζοριζω δεν περναω τις 3500 στροφες.
Χιλιες φορες να αγοραζα πετρελαιο.
τα εχω χωρισει να μην κανω πολλες παραθεσεις δεν το κατεχω τοσο καλα.
Γερμανια
Κανεις λαθος - και συνεργεια κανουν και - φαντασου - DIY. Αλλα εκει το ΚΤΕΟ ειναι ΚΤΕΟ οχι.... γτπ..... υπαρχουν σχετικά φορουμ σαν αυτο.
πραγματικά δεν εχω ΙΔΕΑ ποιο ηταν το σκεπτικό πισω απο την υπαρκτή διαφορά φορου μεταξυ των καυσιμων. Επειδη καποτε χρησιμοποιουνταν μονο απο τους ταξιτζηδες??? επειδη το χρησιμοποιουσαν στα χωριά για μαγειρεμα σομπες κ.λ.π.????? γιατι ειναι οικολογικότερο και θελουν - ηθελαν να το προοθησουν δειχνοντας ενα "πρασινο" προσωπο???? ολα αυτα μαζι?? κατι αλλο???
Παντως ηταν δεδομενο οτι υφιστατο οπως πχ οτι υπαρχει διαφορά στη φορολογια μεταξυ καπνου και πακετου τσιγαρα...
οπως υπηρχε διαφορά μεταξυ πετρελαιου θερμανσης και κινησης και ναυτικο κ.λ.π. για κατ' ουσιαν το ιδιο προιον. Και να που οδηγησε ολο αυτο.... να τα εξισωσουν ολα γιατι ειναι ανικανοι να ελενξουν.
Το υγραεριο απο την αλλη δεν πολυσηκωνει νοθεια οποτε ΟΤΙ πουλιεται φορολογηται...
στο κατω κατω το ιδιο δε κανουμε και με τα προιοντα "ιδιωτκής ετικέτας" στα σουπερμαρκετ?? φτυνωτερη τιμη = λιγοτερο φπα...
τη ντιρεκτιβα ολοι οσοι λιγο ασχοληθηκαμε την ξεραμε... αλλα πχ απο το 2011 μεχρι - αισιοδοξα - το 2018 λογικά θα ειχες αποσβεσει κ.λ.π. κ.λ.π.
η τελευταια σου παραγραφος "για μενα" ειναι η ολη αιτια = "εχεις καει" απο το υγραεριο. και αυτο το σεβομαι. Ναι μπορει να την πατησες απο 1002 λογους κακο εγκαταστατη, απειρο κ.λ.π. κ.λ.π. ή τα ρενω γενικως να ειναι στις προβληματικές λιστες οποτε κακως και δεν στο ειπαν.
Κακοι επαγγελματιες υπαρχουν παντου - και να σου πω και κατι???? κακως δεν πηρες αποδειξη εισαι - κι εσυ οπως ολοι μας σε διαφορες περιπτωσεις - εμεσα υποστηριζων πραξη φοροδιαφυγης ( καταλαβαινεις πως το λεω... )
Αλλα επειδη την "πατησες" εσυ δε σημαινει οτι την πατανε ολοι. Οπως επεισεις δεν φταιει ο Χ fokion ως χρηστης αν σε επεισε χωρις να "ψαξεις"...
Πχ εγω αυτη την εποχη εχω "λυσαξει" να ενημερωθω περι σομπας ξυλων πελλετ κ.λ.π. να ζεσταθει η οικογενεια. Δε παω να παρω - και να πληρωσω - οτι βρω μπροστα μου....
Αυτά.