Καλησπέρα κι από εμένα,
Λοιπόν πρόσφατα ( μόλις 2 βδομάδες ) τοποθέτησα υγρέριο στο ένα από τα 2 Ι.Χ. που έχουμε και σχεδόν έχω κλειδώσει τ άλλο!Υπέρ ευχαριστημένος φυσικά αφου χθες είδα ότι με 34.4 lt διανύσαμε το ωραίο νουμεράκι των 440 χλμ!!!Και το καλύτερο γέμισα με 29 €!!!!!
Στο διαταύτα...είτε η αύξηση είναι 9 λεπτά είτε 19 είτε 29 (για να πάει στο 1.20) όσοι έχουμε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά...και πάλι θα ναι πιο οικονομικό (κανείς δεν μας λέει ότι η βενζίνη δεν θα πάει 1.90 ή και 2 €!).Από την άλλη όσοι μπορουν να προχωρήσουν τώρα σε μια αγορά καινούργιου αυτοκινήτου (με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες) και έιναι σίγουροι ότι το πετρέλαιο θα παραμείνει ως έχει ... ας παει να πάρει diesel.
Απλά όμως ζούμε δυστυχως σ ενα κράτος το οποίο ουδεποτε έχει κάνει κάποια ορθολογιστική κίνηση ή παρείχε ποτέ σιγουρια για κάτι που ισχύε έτσι ώστε να το θεωρήσουμε και δεδομένο!Είτε μίλάμε για ευρωπαική οδηγία στη τιμή του LPG (όχι ρητρα!) είτε συντάξεις έιτε μισθοδοσίες...( το φυσικό αέριο θέρμανης ξεκίνησε στα 65 λεπτά και με το 1.45 του πετρελαίου με το -20% θα πάει τώρα 1.16!)Αν λάβουμε υπόψιν ότι και μεις είμαστε λίγο Ελληναράδες (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό αλλά ο φιλος Kyriak , τ αποδυκνείει) χαιρόμαστε με το κακό του δίπλα μας!Άρα ζήτω που ανεβαίνει το γκάζι...ζήτω για όσο την πληρώνουν άλλοι και υπάρχουν λίγοι ακόμα που την γλιτώνουν!
Γνώμη μου είναι επειδή δεν ξεχωρίζω τους εγκαταστάτες και τους πρατηριούχους απο εμάς τους καταναλωτές (εκτός βέβαια απ΄όλους αυτούς που αισχροκερδούν) και δεν μπορώ να πώ ότι αν ανέβει 9 λεπτά είναι μια χαρά...(αυτό μας έχει φέρει κι εν μέρει εδώ που είμαστε...ούτε 1 λεπτό ανούσια αύξηση!) να γίνει κάποια οργανωμένη κίνηση μέσα από το forum αρχικά απλα και μόνο για να κάνουμε αισθητή την αντίδρασή μας και δεύτερον αν περάσουν τα μέτρα ας γίνει και νομική!
Δεν ξέρω αν γίνομαι υπερβολικός αλά κάποια στιγμή πρέπει ν ανοίξουμε το στόμα μας...όλοι μαζι!!!