hlias έγραψε:καταπληκτικος τροπος να ειμαστε διαιρεμενοι και οχι ενωμενοι, εχουμε το ιδιο κοινο συμφερον και οχι διαφορετικο. ελατε να σκοτωθουμε μεταξυ μας για και να μας πηδανε πιο ευκολα οσο και οπως θελουν, ελληναρες δεν ειμαστε αλλωστε ?
υ.γ. 1 βαρεθηκα την συνεχη αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ, στο τρυπακι αυτο εχω μπει και εγω αρκετες φορες, το πιο λογικο για εμενα ειναι να αποχωρισω.
υ.γ. 2 κυριε stkamos γνωριζες εξ αρχης οτι μετεχεις σε ενα φορουμ που ολοι παιρνουν μερος με ενα ψευδωνυμο, γιατι ζητας στοιχεια απο ενα μελος ? απαγορευετε καποιος να εχει διαφορετικες αποψεις απο εσενα ? μηπως εχουμε χουντα ?
Φιλε Ηλια αλλο γνωμη και αλλο να κατηγορεις ως λαμογιο καποιον που παρουσιαζεται επωνυμα στον ιδιο χωρο.Αλλο λεω την γνωμη μου και αλλο συκοφαντω ενα κλαδο με συνεχεις ανακριβειες και προκαλω τον κοσμο να αποφυγει τους απατεωνες.Εδω μεσα αν δεις, ουτε σε ενα μυνημα μου, δεν προτεινα σε καποιον να βαλει υγραεριο.Ο μονος λογος που εγραψα σε αυτο το θεμα,ηταν καθαρα για ενημερωση καταναλωτων που εχουν τρομοκρατηθει απο μια ανακριβεις ειδηση.Αν θεωρεις οτι εχω ορεξη να κανω αντιπαραθεση με καποιον αυτες τις στιγμες κανεις λαθος.Πιστεψε με,ο κλαδος μας σχεδον καταστραφηκε απο αυτες τις ανακριβειες.