Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Πέμ 04 Οκτ, 2012 20:47

stkamos έγραψε:Νομιζω οτι το Σκ θα ξεκαθαρισει και η ιστορια απο τα ΜΜΕ.Οι ιδιες εκπομπες που ακουστηκε το θεμα περι αυξησεις,θα εχουν ρεπορταζ.Δεν θα αλλαξει κατι στις τιμες των καυσιμων, τουλαχιστον σε αυτα τα μετρα,που θα ανακοινωθουν στις 18 του Μηνα στην Βουλη.

Κατσε... μας λες δηλαδη οτι εχεις μαθει οτι δεν θα γινει καμια εξισωση/αυξηση φορου στα καυσιμα κινησης;
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 04 Οκτ, 2012 21:07

καταπληκτικος τροπος να ειμαστε διαιρεμενοι και οχι ενωμενοι, εχουμε το ιδιο κοινο συμφερον και οχι διαφορετικο. ελατε να σκοτωθουμε μεταξυ μας για και να μας πηδανε πιο ευκολα οσο και οπως θελουν, ελληναρες δεν ειμαστε αλλωστε ?
υ.γ. 1 βαρεθηκα την συνεχη αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ, στο τρυπακι αυτο εχω μπει και εγω αρκετες φορες, το πιο λογικο για εμενα ειναι να αποχωρισω.
υ.γ. 2 κυριε stkamos γνωριζες εξ αρχης οτι μετεχεις σε ενα φορουμ που ολοι παιρνουν μερος με ενα ψευδωνυμο, γιατι ζητας στοιχεια απο ενα μελος ? απαγορευετε καποιος να εχει διαφορετικες αποψεις απο εσενα ? μηπως εχουμε χουντα ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό stkamos » Πέμ 04 Οκτ, 2012 21:14

steliosthem έγραψε:
stkamos έγραψε:Νομιζω οτι το Σκ θα ξεκαθαρισει και η ιστορια απο τα ΜΜΕ.Οι ιδιες εκπομπες που ακουστηκε το θεμα περι αυξησεις,θα εχουν ρεπορταζ.Δεν θα αλλαξει κατι στις τιμες των καυσιμων, τουλαχιστον σε αυτα τα μετρα,που θα ανακοινωθουν στις 18 του Μηνα στην Βουλη.

Κατσε... μας λες δηλαδη οτι εχεις μαθει οτι δεν θα γινει καμια εξισωση/αυξηση φορου στα καυσιμα κινησης;

Για την τιμη της βενζινης και του πετρελαιου λεω φιλε Στελιο.Για το υγραεριο και την εξισωση ΦΟΡΟΥ και οχι ΤΙΜΗΣ, δεν μπορει να σου πει κανεις με σιγουρια.Το υπουργειο δεν το επιβεβαιωνει,αλλα με τοσα που ειπαν οι δημοσιογραφοι, δεν μπορω να διανοηθω οτι ηταν τελειως φουσκα το θεμα.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό stkamos » Πέμ 04 Οκτ, 2012 21:24

hlias έγραψε:καταπληκτικος τροπος να ειμαστε διαιρεμενοι και οχι ενωμενοι, εχουμε το ιδιο κοινο συμφερον και οχι διαφορετικο. ελατε να σκοτωθουμε μεταξυ μας για και να μας πηδανε πιο ευκολα οσο και οπως θελουν, ελληναρες δεν ειμαστε αλλωστε ?
υ.γ. 1 βαρεθηκα την συνεχη αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ, στο τρυπακι αυτο εχω μπει και εγω αρκετες φορες, το πιο λογικο για εμενα ειναι να αποχωρισω.
υ.γ. 2 κυριε stkamos γνωριζες εξ αρχης οτι μετεχεις σε ενα φορουμ που ολοι παιρνουν μερος με ενα ψευδωνυμο, γιατι ζητας στοιχεια απο ενα μελος ? απαγορευετε καποιος να εχει διαφορετικες αποψεις απο εσενα ? μηπως εχουμε χουντα ?

Φιλε Ηλια αλλο γνωμη και αλλο να κατηγορεις ως λαμογιο καποιον που παρουσιαζεται επωνυμα στον ιδιο χωρο.Αλλο λεω την γνωμη μου και αλλο συκοφαντω ενα κλαδο με συνεχεις ανακριβειες και προκαλω τον κοσμο να αποφυγει τους απατεωνες.Εδω μεσα αν δεις, ουτε σε ενα μυνημα μου, δεν προτεινα σε καποιον να βαλει υγραεριο.Ο μονος λογος που εγραψα σε αυτο το θεμα,ηταν καθαρα για ενημερωση καταναλωτων που εχουν τρομοκρατηθει απο μια ανακριβεις ειδηση.Αν θεωρεις οτι εχω ορεξη να κανω αντιπαραθεση με καποιον αυτες τις στιγμες κανεις λαθος.Πιστεψε με,ο κλαδος μας σχεδον καταστραφηκε απο αυτες τις ανακριβειες.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 04 Οκτ, 2012 21:30

Παντως στην ανακοινωση των εγκαταστατων με λυπη μου ειδα στα ονοματα εναν εγκαταστατη που το παιζει εδω μεσα απλα ψαγμενος οδηγος και προμοταρει συνεχως κσι σε καθε ερωτημα συγκεκριμενο κιτ και το συνεργειο του............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 04 Οκτ, 2012 22:25

maevius έγραψε:Παντως στην ανακοινωση των εγκαταστατων με λυπη μου ειδα στα ονοματα εναν εγκαταστατη που το παιζει εδω μεσα απλα ψαγμενος οδηγος και προμοταρει συνεχως κσι σε καθε ερωτημα συγκεκριμενο κιτ και το συνεργειο του............

Μα ποιον να λες, ποιον να λες ~X( ~X( Δεν πάει σε κανέναν το μυαλό μου...χα χα χα
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό samspade » Πέμ 04 Οκτ, 2012 22:32

:D χαιρομαι που για άλλη μια φορά δικαιώνομαι.Αντι να παραδεκτειται τα κακώς κειμενα και όλα αυτά που αφορουν και έχουν τρομάξει τον καταναλωτή προσπαθήτε να τον βγαλεται τρελό μόνο και μόνο για να μην ζημειωθείτε.Συνχαρητήρια :clap: :clap: Μονο που σας είπα οι μαγκές δεν παιρνάνε κάι άλλοι φίλοι του φόρουμ έχουν τις ίδιες αποψεις με τις δικές μου είναι και αυτοι ΤΡΕΛΟΙ! περιμένω ακομα απαντηση για την καραμέλα με την περίφημη σύμβαση σχετικά με την τιμή του υγραερίου :?: :?: :?: :?: Και αν δεν σας αρέσει η Αληθεια απλα μην την διαβάζεται!!Εχω μάθει στη ζωή μου να λέω αυτό που εγώ πιστευω είναι σωστό :!:
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 04 Οκτ, 2012 22:40

Εμένα θα λέει ως συνήθως o maevius , και τσουπ η ουρά , οι δυο στάνταρ πολυμήχανοι του φόρουμ !! Δεν βαρέθηκατε πια ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό stkamos » Πέμ 04 Οκτ, 2012 22:56

maevius έγραψε:Παντως στην ανακοινωση των εγκαταστατων με λυπη μου ειδα στα ονοματα εναν εγκαταστατη που το παιζει εδω μεσα απλα ψαγμενος οδηγος και προμοταρει συνεχως κσι σε καθε ερωτημα συγκεκριμενο κιτ και το συνεργειο του............

Τι να σου πω φιλε.Για αυτο δεν μπορει να κανει κατι το σωματειο.Αυτο νομιζω ειναι θεμα του φορουμ.Ειναι πολλες οι φορες που θα ηθελα να γραψω εδω μεσα, ειδικα σε τεχνικα προβληματα,και δεν το εχω κανει, για να μην θεωρηθει οτι ψαχνω για πελατες.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 04 Οκτ, 2012 23:02

stkamos έγραψε:

Τι να σου πω φιλε.Για αυτο δεν μπορει να κανει κατι το σωματειο.Αυτο νομιζω ειναι θεμα του φορουμ.Ειναι πολλες οι φορες που θα ηθελα να γραψω εδω μεσα, ειδικα σε τεχνικα προβληματα,και δεν το εχω κανει, για να μην θεωρηθει οτι ψαχνω για πελατες.

Ισα ίσα που θα έπρεπε να το κάνεις για να βοηθάς το φόρουμ και τους χρήστες του, αυτά που γράφει ο m...us είνσι ιστορίες για αγρίους έχω συγγενική σχέση με κάποιον από τα μέλη του σωματείου ως εκεί.. Τίποτα παραπάνω ηλεκτρονικός είμαι με εταιρία εγκαταστάσεων smart home !! Τώρα κάποιοι έχουν μπερδέψει την π... Με την β...
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 135 επισκέπτες