Και τα προβλήματα συνεχίζονται....Ας τα πάρω απο την αρχή.Το μαξι μου αρχικά μου το φτίαξανε να φοράει zanardi συστημα με μπεκιέρα Hana η κάπως ετσι και πνευμωνα στα 160 ατμοσφαιρικα αλογα.Παρεπιπτωντως το δικό μου εχει turbo 150hp.Mε την παραλαβή από το συνεργειο έκανε κάποια κενα στις 1600 στρογες κυριως 2ερα και τριτη αλλα λέω θα είναι μέχρι να στρώσει..Περνανε κανα 2 μερες το αμαξι δούλευε ρολόι.και στα 120 και στα 150 αλογα εχει κουμπι εργοστασιακο επάνω που αλλαζεις την ιπποδυναμη σε κανονικο και σπορ δλδ.Και από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα προβλήματα.Ξαφνικά σε ολες τις σχεσεις εκανε ενα απιστευτα ενοχλητικο και συναμα επικινδυνο κενο σχεδον κοκάλωνε το αμαξι μετα απότομα ξεκίναγε.Μιλάω νε τον εγκαταστατη μου λέει ισως να είναι και το αεριο δες το και αν συνεχισει να το κανει φερτο..Την επομένη το αμαξι δουλευε ξανα καλα οποτε λεω πραγματι ισως ηταν.Φτανοντας περιπου στα 450 χλμ και καταενθουσιασμένος που έιχα κανει εντος πόλης 320 χλμ με 30 ευρω.Ξεκινάνε τα ποιο βαρύα προβλήματα το αμάξι ξεκίνησε να ξανακάνει αυτά τα απίστευτα ρεταρίσματα σε όλες τι σχέσεις και σε καθε φαναρι μου εσβηνε δν κρατουσε πλεον ουτε ρελαντι.Το παω στον εγκαταστατη το κανουμε μια βολτα δεν ήταν θέμα προγραμματισμου μου λενε θέλει μεγαλυτερο πνευμωνα και σωλήνα γιατι με το που ανοιγει η τουρμπινα δεν προλαβαινει να τροφοδοτήσει με καυσιμο και και γιαυτο κανει το κενο.Επιπλέον χρήματα φυσικα για αυτα...Κάνουμε την αλλαγη μου βαζει μεγαλυτερη σωληνα και πνευμωνα μου κανει και ενα ψιλοπρογραμματισμο πέρω το αμαξι δουλευε τέλεια...Και στα 120 και στα 150..Μετα απο 100 χλμ περιπου παρατήρησα ενα μικρό εως αναπέσθητο κενό στην 3 στις 1900 δεν εδωσα ιδιατερη σημασια ε μετα από 10 χλμετρα το αμαξι κάνει πάλι τα ίδια ρεταρισματα και σκατζαρισματα στην αρχή μονο οταν το γκαζωνες και ανοιγε η τουρμπινα τωρα πλέον και στα χαμηλα αλλα το χειρότερο ξεκίνησε πάλι να σβήνει σε καθε φαναρι και δεν μπορει καν να κρατησει τις στροφεσ και σε κατεβασμα δευτερας για στριψεις σε μια δισταυρωση ακρως επικινδυνο δλδ....Σας ζαλισα!Περιτο πως ειμαι παλι για συνεργειο. SOS Καμια γνώμη αποψη κανεις γιατι τα έχω παίξει????
σημ:στην βενζινη δουλευει κανονικα

) συναδελφους τους να τα συμμαζεψουν