Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρισμα και σβησιμο κινητηρα σε Fiat bravo T jet

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ρεταρισμα και σβησιμο κινητηρα σε Fiat bravo T jet

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Παρ 05 Οκτ, 2012 19:57

Και τα προβλήματα συνεχίζονται....Ας τα πάρω απο την αρχή.Το μαξι μου αρχικά μου το φτίαξανε να φοράει zanardi συστημα με μπεκιέρα Hana η κάπως ετσι και πνευμωνα στα 160 ατμοσφαιρικα αλογα.Παρεπιπτωντως το δικό μου εχει turbo 150hp.Mε την παραλαβή από το συνεργειο έκανε κάποια κενα στις 1600 στρογες κυριως 2ερα και τριτη αλλα λέω θα είναι μέχρι να στρώσει..Περνανε κανα 2 μερες το αμαξι δούλευε ρολόι.και στα 120 και στα 150 αλογα εχει κουμπι εργοστασιακο επάνω που αλλαζεις την ιπποδυναμη σε κανονικο και σπορ δλδ.Και από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα προβλήματα.Ξαφνικά σε ολες τις σχεσεις εκανε ενα απιστευτα ενοχλητικο και συναμα επικινδυνο κενο σχεδον κοκάλωνε το αμαξι μετα απότομα ξεκίναγε.Μιλάω νε τον εγκαταστατη μου λέει ισως να είναι και το αεριο δες το και αν συνεχισει να το κανει φερτο..Την επομένη το αμαξι δουλευε ξανα καλα οποτε λεω πραγματι ισως ηταν.Φτανοντας περιπου στα 450 χλμ και καταενθουσιασμένος που έιχα κανει εντος πόλης 320 χλμ με 30 ευρω.Ξεκινάνε τα ποιο βαρύα προβλήματα το αμάξι ξεκίνησε να ξανακάνει αυτά τα απίστευτα ρεταρίσματα σε όλες τι σχέσεις και σε καθε φαναρι μου εσβηνε δν κρατουσε πλεον ουτε ρελαντι.Το παω στον εγκαταστατη το κανουμε μια βολτα δεν ήταν θέμα προγραμματισμου μου λενε θέλει μεγαλυτερο πνευμωνα και σωλήνα γιατι με το που ανοιγει η τουρμπινα δεν προλαβαινει να τροφοδοτήσει με καυσιμο και και γιαυτο κανει το κενο.Επιπλέον χρήματα φυσικα για αυτα...Κάνουμε την αλλαγη μου βαζει μεγαλυτερη σωληνα και πνευμωνα μου κανει και ενα ψιλοπρογραμματισμο πέρω το αμαξι δουλευε τέλεια...Και στα 120 και στα 150..Μετα απο 100 χλμ περιπου παρατήρησα ενα μικρό εως αναπέσθητο κενό στην 3 στις 1900 δεν εδωσα ιδιατερη σημασια ε μετα από 10 χλμετρα το αμαξι κάνει πάλι τα ίδια ρεταρισματα και σκατζαρισματα στην αρχή μονο οταν το γκαζωνες και ανοιγε η τουρμπινα τωρα πλέον και στα χαμηλα αλλα το χειρότερο ξεκίνησε πάλι να σβήνει σε καθε φαναρι και δεν μπορει καν να κρατησει τις στροφεσ και σε κατεβασμα δευτερας για στριψεις σε μια δισταυρωση ακρως επικινδυνο δλδ....Σας ζαλισα!Περιτο πως ειμαι παλι για συνεργειο. SOS Καμια γνώμη αποψη κανεις γιατι τα έχω παίξει????
σημ:στην βενζινη δουλευει κανονικα
Aris123

Δημοσιευσεις: 9

Re: Ρεταρισμα και σβησιμο κινητηρα σε Fiat bravo T jet

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 05 Οκτ, 2012 21:31

Aris123 έγραψε:Καμια γνώμη αποψη κανεις γιατι τα έχω παίξει????
σημ:στην βενζινη δουλευει κανονικα

ο εγκαταστατης σου ποσα χρονια εμπειρια εχει πανω στο υγραεριο?ποτε ανοιξε το μαγαζι?και τελος με ποια κρητηρια επελεξες εγκαταστατη?
συγγνωμη για την ανακριση αλλα σε τουρμπο αμαξι εβαλες αεριο ψεκασμο και μαρκα που σε εμενα πρωσοπικα ειναι αγνωστη.
Λυση πιστευω δυσκολα θα σου δωσει καποιος απο εδω το καλυτερο κατ εμε ειναι να πας στον εγκαταστατη σου και να απαιτησεις η να στο φτιαξει να δουλευει τελεια η να σου δωσει τα χρηματα σου πισω.
Να υποθεσω σου εχει βαλει και λαδιερα?
Αν θες την γνωμη την δικη μου κατι στον πνευμονα σου πρεπει να συμβαινει(ισως δεν προλαβαινει να αεριοποιει επειδη ειναι μικρος η απλα δεν κανει για τουρμπο)
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Παρ 05 Οκτ, 2012 21:52

Βασικα μου είπε οτι έχουν ξαναφτιαξει στα κεντρικα τουλαχιστον της εταιρειας του.Και επίσησ μου είπαν οτι εχουν φτιαξει οχήματα με την διπλασια ιπποδυναμη με το δικο μου.Οχι λαδιερα δεν μου βαλανε,δεν χρειαζεται μου ειπανε στα νεας τεχνολογιας!θέλω να πιστευω πως είναι απλά θέμα προγραμματισμου...ο πνευμωνας ειναι για 280 αλογα πόσο ποιο μεγάλος για τα 150 τα δικα μου..?ακριβως αυτο εχω σκοπο να κανω η μου το φτιαχνει η βγαλτο και τα λεφτα μου πίσω...
Aris123

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Παρ 05 Οκτ, 2012 22:30

εκεινη τη στιγμη που δεν δουλευει σωστα το συνδεσατε τον εγκεφαλο βενζινης να δειτε τι σφαλματα βγαζει και συνδεστε το και με αναλυτη καυσαεριων το κανει επειδη ειναι φτωχο η πλουσιο το μειγμα;
φυσικα και ειναι θεμα ρυθμισης, παντως τους βλεπω αυτους τα αρπαχτικα νεοεγκαταστατες της κακιας ωρας δεν παραδεχονται οτι ειναι δικο τους το λαθος αλλα ισχυριζονται οτι το αυτοκινητο κατι εχει και επιμενουν(ε εκεινη την ωρα τον περνεις απο το κεφαλι να φαει κανα 2 στον καπο να λειτουργησει το ακατηκητο!,@@@2τη χαμηλη νοημοσυνη τους) και δεν ξερουν τι ειναι laptop ουτε καν τις ενδειξεις δεν ξερουν να διαβαζουν και ας ειναι στα ελληνικα και με αυτη τη χαμηλη νοημοσυνη χαμηλοτερη και απο της μαιμου επειδη η μαιμου θα το κανει 1 2 3 φορες αυτοι εχουν κανει 40 και το 1 ετυχε να λειτουργει σωστα οι υπολοιποι καταληγουν σε 'υπομονετικους'(=πας σε εναν που το εχει και τι του λες να το εχω κανει εγκατασταση σε συναδελφο που μου κανει το service καλος χρυσος αλλα για εγκαταστασεις υγραεριου φιρφιριζε :D ) συναδελφους τους να τα συμμαζεψουν
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Σάβ 06 Οκτ, 2012 00:18

Tην δευτερα τωρα θα γινουν αυτα που λες Αντωνη θα το συνδεσουμε στον εγκεφαλο να δουμε τα σφαλματα αν δειξει....Εσυ δλδ τι μου προτινεις να παω σε αλλον?εδωσα δλδ ενα καρο λεφτα σε δυσκολες εποχες και θα παω σε αλλον να μου το ρυθμισει εστω και αν ειναι εγκεφαλος...χιλιες φορες να μου το βγαλει και να μου δωσει τα χρηματα μου πισω....
Aris123

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 06 Οκτ, 2012 02:15

Aris123 έγραψε:Βασικα μου είπε οτι έχουν ξαναφτιαξει στα κεντρικα τουλαχιστον της εταιρειας του.Και επίσησ μου είπαν οτι εχουν φτιαξει οχήματα με την διπλασια ιπποδυναμη με το δικο μου.Οχι λαδιερα δεν μου βαλανε,δεν χρειαζεται μου ειπανε στα νεας τεχνολογιας!θέλω να πιστευω πως είναι απλά θέμα προγραμματισμου...ο πνευμωνας ειναι για 280 αλογα πόσο ποιο μεγάλος για τα 150 τα δικα μου..?ακριβως αυτο εχω σκοπο να κανω η μου το φτιαχνει η βγαλτο και τα λεφτα μου πίσω...

Ο πνεύμονας είναι N I G S ? σαν πλακέ παραλληλόγραμο ; 280 άλογα εννοούν ατμόσφαιρα σε τουρπο θες 300 να γράφει και πάνω , σιγά την υποδυναμη του αμάξιου τα Hana είναι τα πράσινα ; Ο εγκαταστατης τώρα μαθαίνει ; Στο ρελαντί ψιλόρεταρει ;

Προσπάθησε να του πεις να βρει τουρμπο πνεύμονα !! Αν έδωσες πανω σπο 1250 δεν διαβάζεις το φόρουμ αν έδωσες γύρω τα 800-900 ευρώ λογικό αν το σώσει θα είναι από τα Hana !! Το κιτ δεν το ξέρω αλλά το αμάξι σου δεν είνσι το πιο εύκολο θέλει Γιώργο Μάγκα εγκαταστατη !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Σάβ 06 Οκτ, 2012 11:01

Aris123 έγραψε:Tην δευτερα τωρα θα γινουν αυτα που λες Αντωνη θα το συνδεσουμε στον εγκεφαλο να δουμε τα σφαλματα αν δειξει....Εσυ δλδ τι μου προτινεις να παω σε αλλον?εδωσα δλδ ενα καρο λεφτα σε δυσκολες εποχες και θα παω σε αλλον να μου το ρυθμισει εστω και αν ειναι εγκεφαλος...χιλιες φορες να μου το βγαλει και να μου δωσει τα χρηματα μου πισω....

συμφωνω μαζι σου το χρυσοπληρωσες το συστημα πιεσε τον 2-3 φορες ακομη αν μπορεσει να στο ρυθμισει
αν δεν μπορει το ξηλωνει και περνεις τα χρηματα πισω :mrgreen:
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Σάβ 06 Οκτ, 2012 14:32

O πνευμωνας dathens ειναι zavoli zeta s τωρα για τα μπεκ ξερω πως ειναι hana δεν φαινονται να σου πω τι ακριβως ειναι παντως αποτι θυμαμαι ειναι τα πιο γρηγορα
Aris123

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 06 Οκτ, 2012 15:52

Στα τουρμπο ειναι λιγο παραξενα τα πραγματα.
Μπορει πχ σε ενα αμαξι σαν το δικο σου ο πνευμονας της BRC να ειναι μεχρι 300 αλογα και το αμαξι να μην παει βημα.
Και μπορει να βαλεις πνευμονα της GFI που ειναι για παραδειγμα μεχρι 250 αλογα και το αμαξι να σκοτωνει.
Δεν ειναι μονο τα αλογα σε εναν πνευμονα αλλα και η συνολικη λειτουργια του κινητηρα,αφου μπορει στα μπαμ ενας πνευμονας να κρεμαει και ο αλλλος να μην καταλαβαινει τιποτα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Σάβ 06 Οκτ, 2012 17:25

Το θέμα ειναι να ξέρεις ομως ποιο κάνει και σε τι γιατι κανενας και μέσα σε αυτους και εγώ δεν είναι διατεθημενος να αλλάζει πνεύμωνα από την τσέπη του κάθε εβδομάδα μέχρι να βρεί τον σωστό γιατι μετά δεν μιλάμε για οικονομία αλλά για σπατάλη εξ αρχης.
Aris123

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 69 επισκέπτες