Έλεγξε την πολυβαλδίβα για βρωμιές.
Είναι μαγνητική και δεν είναι περίεργο να μαζεύει πράμα.

stargazer έγραψε:Έβγαλα το φίλτρο και είχε λάδι μέσα , δεν ξέρω αν είναι πολλά η λίγα...
Το αυτοκίνητο έχει κάνει 11000 χιλιόμετρα με υγραέριο. Καθάρισα και το φίλτρο και την θήκη του με απολυπαντικό και μετά με πιεστικό αέρα και το φίλτρο έγινε καινούργιο...
Τώρα πρέπει να ανοίξω την δεξαμενή αφού μου δώσει κάποιος απο εσάς τα φώτα του. Η δεξαμενή έχει ένα καπάκι και 2 βίδες μάλλον νο.14 , ανοίγω και κάνω τον σταυρό μου;
lancialybra έγραψε:Δεν μπορώ να στο πω μετά βεβαιότητας, αλλά κάποιος από συνεργείο μου είπε ότι στα Landi Renzo & Lovato θέλουν ανά 10000Km ρύθμισμα οι πνεύμονες, γιατί χάνουν 0.3bar πίεσης.
Η συζήτηση έγινε σε ολοκληρωμένο συνεργείο, όταν μεταξύ άλλων διαφώνησα στο ότι το υγραέριο θέλει σέρβις ανά 10.000Km - στο οποίο επέμενε - και πάνω στην κουβέντα για το τι μου έδωσε ο τοποθέτης (BRC) ως πρόγραμμα συντήρησης, μου πέταξε αυτό το γενικόλογο που έγραψα παραπάνω για τους πνεύμονες των Lovato/Landi Renzo.
stargazer έγραψε:Μήπως εννοούσε στα πρώτα 10000;
Έκανα μια έρευνα τώρα στα site της Αγγλίας και είδα κάποιους να ισχυρίζονται ότι αλλαγή φίλτρου θέλει κάθε 5000Km και ότι το πρόβλημα με το κερί σε κακές παρτίδες είναι γνωστό αλλά μπουκώνει το όλη η παροχή όχι μόνο το φιλτράκιμάλλον δεν τον γλυτώνω τον εγκαταστάτη και έχω και ταξίδι το ΣΚ...
antonis132 έγραψε:stargazer έγραψε:Μήπως εννοούσε στα πρώτα 10000;
Έκανα μια έρευνα τώρα στα site της Αγγλίας και είδα κάποιους να ισχυρίζονται ότι αλλαγή φίλτρου θέλει κάθε 5000Km και ότι το πρόβλημα με το κερί σε κακές παρτίδες είναι γνωστό αλλά μπουκώνει το όλη η παροχή όχι μόνο το φιλτράκιμάλλον δεν τον γλυτώνω τον εγκαταστάτη και έχω και ταξίδι το ΣΚ...
αυτο το λαδι-λιπος βρισκεται μεσα στο υγραεριο δεν μπορεις να κανεις κατι απλα οταν βρωμιζει υπολογιζεις περιπου το χρονικο διαστημα-χιλιομετρα και τα αλλαζεις, καλα το τι εχω ακουσει απο τον καθενα ο δικος μου λεει αλλαγη το φιλτρο αεριου καθε 30.000χλμ σιγα μην κραταει και 130.000χλμ
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|