Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πέφτει η πίεση του Υγραερίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πέφτει η πίεση του Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 09 Οκτ, 2012 05:07

Έλεγξε την πολυβαλδίβα για βρωμιές.
Είναι μαγνητική και δεν είναι περίεργο να μαζεύει πράμα.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 10 Οκτ, 2012 14:31

Παιδιά πάλι τα ίδια , Θα δω το φίλτρο και την πολυβαλβίδα μπας και βγάλω άκρη αν και το φοβάμαι λίγο...

Το φίλτρο για να το βγάλω πρέπει να έχει τελειώσει το υγραέριο τελείως; πρέπει να είναι κρύος ο κινητήρας; τι πρέπει να προσέξω; με την πολυβαλβίδα τι πρέπει να προσέξω για να μην κλαίω τα νιάτα μου ; :oops:
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 10 Οκτ, 2012 16:47

Έβγαλα το φίλτρο και είχε λάδι μέσα , δεν ξέρω αν είναι πολλά η λίγα...
Το αυτοκίνητο έχει κάνει 11000 χιλιόμετρα με υγραέριο. Καθάρισα και το φίλτρο και την θήκη του με απολυπαντικό και μετά με πιεστικό αέρα και το φίλτρο έγινε καινούργιο...
Τώρα πρέπει να ανοίξω την δεξαμενή αφού μου δώσει κάποιος απο εσάς τα φώτα του. Η δεξαμενή έχει ένα καπάκι και 2 βίδες μάλλον νο.14 , ανοίγω και κάνω τον σταυρό μου; :lol:
Συνημμένα
DSC00800.jpg
DSC00800.jpg (31.72 KiB) 5589 προβολές
DSC00799.jpg
DSC00799.jpg (30.03 KiB) 5589 προβολές
DSC00798.jpg
DSC00798.jpg (26.35 KiB) 5589 προβολές
stargazer

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 10 Οκτ, 2012 19:40

stargazer έγραψε:Έβγαλα το φίλτρο και είχε λάδι μέσα , δεν ξέρω αν είναι πολλά η λίγα...
Το αυτοκίνητο έχει κάνει 11000 χιλιόμετρα με υγραέριο. Καθάρισα και το φίλτρο και την θήκη του με απολυπαντικό και μετά με πιεστικό αέρα και το φίλτρο έγινε καινούργιο...
Τώρα πρέπει να ανοίξω την δεξαμενή αφού μου δώσει κάποιος απο εσάς τα φώτα του. Η δεξαμενή έχει ένα καπάκι και 2 βίδες μάλλον νο.14 , ανοίγω και κάνω τον σταυρό μου; :lol:

καποιες εργασιες χρειαζονται καποιες γνωσεις που στο συγκεκριμενο θεμα δεν τις εχεις, πηγαινε σε καποιον εγκαταστατη, τα lovato τα δουλευουν πολλοι. αλλωστε εχεις 2 χρονια εγγυηση μην την πετας στα σκουπιδια. υπαρχει και αλλο φιλτρο μεσα στον πνευμονα, μπορει να φταιει και ο μαπ.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 10 Οκτ, 2012 21:02

Εγγύηση έχω από τον εγκαταστάτη ή από την Lovato γενικά; Γιατί εκτός απο τα χαρτιά που παρέδωσα στο κτεο δεν μου έδωσε κανένα χαρτί, manual η κάτι άλλο που να βεβαιώνει κάτι... Δεν έχω σκοπό να ανοίξω την δεξαμενή ακόμα ούτε θα ανοίξω τον πνεύμονα ποτέ. Μπορεί να ήταν και το φίλτρο που τα έκανε αυτά γιατί είχε μαζέψει κεράκι. Αν δεν διορθωθεί θα πάω στον εγκαταστάτη αν και δεν τον εμπιστεύομαι μόνο και μόνο για να είμαι μέσα στην εγγύηση

ΥΓ Τον MAP τον αντικατέστησε ο εγκαταστάτης γιατί δεν μετρούσε θερμοκρασία αέρα το αυτοκίνητο ,φυσικά του είπα ότι δεν μετράει θερμοκρασία ο map μιας που είναι στην δικιά μου ειδικότητα την ηλεκτρονική αλλά επέμενε και τον άλλαξε με μεταχειρισμένο , φυσικά αποδείχθηκε λάθος αφού είχε ξεχάσει να συνδέσει τον αισθητήρα όταν τοποθέτησε την πεταλούδα.
stargazer

Δημοσίευσηαπό lancialybra » Τετ 10 Οκτ, 2012 22:08

Δεν μπορώ να στο πω μετά βεβαιότητας, αλλά κάποιος από συνεργείο μου είπε ότι στα Landi Renzo & Lovato θέλουν ανά 10000Km ρύθμισμα οι πνεύμονες, γιατί χάνουν 0.3bar πίεσης.

Η συζήτηση έγινε σε ολοκληρωμένο συνεργείο, όταν μεταξύ άλλων διαφώνησα στο ότι το υγραέριο θέλει σέρβις ανά 10.000Km - στο οποίο επέμενε - και πάνω στην κουβέντα για το τι μου έδωσε ο τοποθέτης (BRC) ως πρόγραμμα συντήρησης, μου πέταξε αυτό το γενικόλογο που έγραψα παραπάνω για τους πνεύμονες των Lovato/Landi Renzo.
Lancia Lybra 1.8LX '00 - BRC "Plug & Drive"
http://lancialybra.mlemo.gr
lancialybra

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 10 Οκτ, 2012 23:23

Μήπως εννοούσε στα πρώτα 10000;
Έκανα μια έρευνα τώρα στα site της Αγγλίας και είδα κάποιους να ισχυρίζονται ότι αλλαγή φίλτρου θέλει κάθε 5000Km και ότι το πρόβλημα με το κερί σε κακές παρτίδες είναι γνωστό αλλά μπουκώνει το όλη η παροχή όχι μόνο το φιλτράκι :cry: μάλλον δεν τον γλυτώνω τον εγκαταστάτη και έχω και ταξίδι το ΣΚ...
stargazer

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τετ 10 Οκτ, 2012 23:46

lancialybra έγραψε:Δεν μπορώ να στο πω μετά βεβαιότητας, αλλά κάποιος από συνεργείο μου είπε ότι στα Landi Renzo & Lovato θέλουν ανά 10000Km ρύθμισμα οι πνεύμονες, γιατί χάνουν 0.3bar πίεσης.

Η συζήτηση έγινε σε ολοκληρωμένο συνεργείο, όταν μεταξύ άλλων διαφώνησα στο ότι το υγραέριο θέλει σέρβις ανά 10.000Km - στο οποίο επέμενε - και πάνω στην κουβέντα για το τι μου έδωσε ο τοποθέτης (BRC) ως πρόγραμμα συντήρησης, μου πέταξε αυτό το γενικόλογο που έγραψα παραπάνω για τους πνεύμονες των Lovato/Landi Renzo.

κλασικο αντιεπαγγελματικο ραδιοαρβυλα <<οχι το δικο μου συστημα ειναι κατσε καλα δεν θελει τιποτα των αλλων ειναι σκουπιδια>> οχι που δεν θα το ανεφερες κιολας τζαμπα τα εδωσες τα 1200Ε, κλασσικος ελληνας =)) =)) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από antonis132 και Τετ 10 Οκτ, 2012 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τετ 10 Οκτ, 2012 23:51

stargazer έγραψε:Μήπως εννοούσε στα πρώτα 10000;
Έκανα μια έρευνα τώρα στα site της Αγγλίας και είδα κάποιους να ισχυρίζονται ότι αλλαγή φίλτρου θέλει κάθε 5000Km και ότι το πρόβλημα με το κερί σε κακές παρτίδες είναι γνωστό αλλά μπουκώνει το όλη η παροχή όχι μόνο το φιλτράκι :cry: μάλλον δεν τον γλυτώνω τον εγκαταστάτη και έχω και ταξίδι το ΣΚ...

αυτο το λαδι-λιπος βρισκεται μεσα στο υγραεριο δεν μπορεις να κανεις κατι απλα οταν βρωμιζει υπολογιζεις περιπου το χρονικο διαστημα-χιλιομετρα και τα αλλαζεις, καλα το τι εχω ακουσει απο τον καθενα ο δικος μου λεει αλλαγη το φιλτρο αεριου καθε 30.000χλμ σιγα μην κραταει και 130.000χλμ :lol:
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 10 Οκτ, 2012 23:58

antonis132 έγραψε:
stargazer έγραψε:Μήπως εννοούσε στα πρώτα 10000;

αυτο το λαδι-λιπος βρισκεται μεσα στο υγραεριο δεν μπορεις να κανεις κατι απλα οταν βρωμιζει υπολογιζεις περιπου το χρονικο διαστημα-χιλιομετρα και τα αλλαζεις, καλα το τι εχω ακουσει απο τον καθενα ο δικος μου λεει αλλαγη το φιλτρο αεριου καθε 30.000χλμ σιγα μην κραταει και 130.000χλμ :lol:

Εμένα μου είπε όταν τον ρώτησα τι συντήρηση θέλει ότι πρέπει να αλλάζω το φίλτρο κάθε 20000κμ μόνο αυτό τπτ άλλο... Μακάρι μόνο αυτό να χρειάζεται...
Αύριο θα πάω να βάλω υγραέριο και θα δούμε αν διορθώθηκε...
stargazer

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες