ECOKINISI έγραψε:Ας αρχίσουμε απο τα βασικά ο αισθητήριας που σου άλλαξε ο μάστορας λειτουργεί τόσο ως MAP όσο και ως IAT sensor (INTAKE AIR TEMPERATURE).
Καλός στον άλλαξε αλλα θα πρέπει να σου αντικαταστήσει την ελαττωματική δυστυχως για εμάς τους εγκαταστατες παρτίδα τον ELMEK με έναν ΒOSCH, θα σταματήσουν ολα σου τα προβλήματα με την μια.
Και κάτι ακόμα, εκει που κάνετε την τοποθέτηση ας κοιτάτε πρώτα αν το συνεργείο ειναι νόμιμο και μετά δώστε τα χρηματα σας. Είναι κρίμα να καταστρέφουν την περιουσία σας άσχετοι και απατεώνες...
Ευχαριστώ για την απάντηση ,
Map άλλαξε του κινητήρα που ήταν bosch με έναν μεταχειρισμένο siemens (έναντι 30ευρό) και όχι του συστήματος υγραερίου και απ'όσο ξέρω οι MAP που μετράνε και θερμοκρασία όπως του υγραερίου έχουν ένα θερμίστορ σε εμφανές σημείο που το προστατεύει μια κατασκευή σαν κλουβάκι. Ξέρω ότι ξέχασε να συνδέσει τον αισθητήρα θερμοκρασίας γιατί τον σύνδεσα εγώ όταν πήγα σπίτι αφού μου είχε ανάψει το Check Engine με τον ανάλογο κωδικό και μετρούσε -40C μόλις άνοιξα το καπό και το είδα κατάλαβα τι με περιμένει στο μέλλον... Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα την άδεια του άλλα είχα συστάσεις από οικογενειακό φίλο και επίσης το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στους κύκλους των μηχανικών λόγο ενός οχήματος που συντηρούσε ,λάθος που δεν ζήτησα χαρτιά αλλά δεν ήθελα να έρθει κανένας σε δύσκολη θέση είμαι κλασσικός Έλληνας...
Το Σάββατο έβγαλε σφάλμα ο ecu του υγραερίου για τον αισθητήρα πίεσης το έκανε 2-3 φορές , κούνησα λίγο το καλώδιο του και δεν το ξαναέβγαλε αλλά το πρόβλημα με την πίεση συνεχίστηκε όλη την μέρα αλλά σήμερα 170χιλ. απροβλημάτιστα...
Ο αισθητήρας είναι Landi Renzo δεν τον αφαίρεσα γιατί μόλις τελειώσω το υγραέριο θα το πάω στον εγκαταστάτη και αν δεν το διορθώσει, ινστιτούτο καταναλωτή , ΤΕ , τηλ. στην αντιπροσωπεία κτλ...