kyriak έγραψε:Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).
Και η τροπολογία για να εφαρμοστεί στην πράξη ήταν αυτό που έγινε την δευτέρα 15/10, δεν έχει σχέση αυτό με την επικείμενη αύξηση του φόρου στο lpg, ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει, σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κόσμο , και να αναπαράγετε άρθρα απο συγκεκριμένα ( αβανταδόρικα ) ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία από πριν τα έχουν στείλει οι ( εγκαταστάτες ) για να δημοσιευτούν )
........................
ΚΛΠ......... ΚΛΠ.........
Δεν θα βρίσω αλλά φίλε μου πραγματικά η περίπτωση σου χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης (ανεξάρτητα του γεγονότος ότι είσαι διασκεδαστικός). Όχι μόνο για αυτά που λες (και το πώς τα λες) αλλά και στην εμμονή σου να έχεις την ψευδαίσθηση ότι “διαφοροποίησε” από τους υπόλοιπους σε ένα forum που δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους λόγους και εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες η ύπαρξη του (είτε είσαι καταναλωτής είτε είσαι επαγγελματίας του χώρου).
Ειλικρινά ο τρόπος με τον οποίον σκέπτεσαι δεν μπορώ να φανταστώ πιο forum θα μπορούσε να φιλοξενήσει την περίπτωση σου. Ίσως το http://www.ekmforum.gr (μην κανείς click δεν υπάρχει το forum και επίσης μη με ρωτήσεις τι σημαίνει τo “ekm”).
Δεν θα σχολιάσω καν αυτά που λες αλλά αν συνεχίσεις να τα λες τότε η μαζοχιστική σου διάθεση για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κράξιμο θα έχει υπερβεί τα όρια. Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι ότι είσαι και ψηφοφόρος και το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν είσαι ο μόνος.
“Είναι ανάμεσα μας” λοιπόν απλά ευτυχώς (για εμάς τους υπόλοιπους) κάποιοι από αυτούς δεν έχουν PC και ecdl!





