Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Παρ 19 Οκτ, 2012 12:44

kyriak έγραψε:Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).
Και η τροπολογία για να εφαρμοστεί στην πράξη ήταν αυτό που έγινε την δευτέρα 15/10, δεν έχει σχέση αυτό με την επικείμενη αύξηση του φόρου στο lpg, ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει, σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κόσμο , και να αναπαράγετε άρθρα απο συγκεκριμένα ( αβανταδόρικα ) ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία από πριν τα έχουν στείλει οι ( εγκαταστάτες ) για να δημοσιευτούν )

........................
ΚΛΠ......... ΚΛΠ.........

Δεν θα βρίσω αλλά φίλε μου πραγματικά η περίπτωση σου χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης (ανεξάρτητα του γεγονότος ότι είσαι διασκεδαστικός). Όχι μόνο για αυτά που λες (και το πώς τα λες) αλλά και στην εμμονή σου να έχεις την ψευδαίσθηση ότι “διαφοροποίησε” από τους υπόλοιπους σε ένα forum που δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους λόγους και εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες η ύπαρξη του (είτε είσαι καταναλωτής είτε είσαι επαγγελματίας του χώρου).

Ειλικρινά ο τρόπος με τον οποίον σκέπτεσαι δεν μπορώ να φανταστώ πιο forum θα μπορούσε να φιλοξενήσει την περίπτωση σου. Ίσως το http://www.ekmforum.gr (μην κανείς click δεν υπάρχει το forum και επίσης μη με ρωτήσεις τι σημαίνει τo “ekm”).

Δεν θα σχολιάσω καν αυτά που λες αλλά αν συνεχίσεις να τα λες τότε η μαζοχιστική σου διάθεση για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κράξιμο θα έχει υπερβεί τα όρια. Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι ότι είσαι και ψηφοφόρος και το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν είσαι ο μόνος.
“Είναι ανάμεσα μας” λοιπόν απλά ευτυχώς (για εμάς τους υπόλοιπους) κάποιοι από αυτούς δεν έχουν PC και ecdl!
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό valk11 » Παρ 19 Οκτ, 2012 13:35

εβαλα υγραεριο πριν 2 χρονια και αυτη τη στιγμη εχω κανει 45000χλμ περιπου.
οπως και περυσι που ειχε ακουστει πως θα ανεβει ετσι και φετος καποιοι μου ειπανε με ειρωνικο γελακι..
-Τα μαθες πως το υγραεριο θα φτασει οσο το πετρελαιο? την πατησανε τωρα οσοι βαλανε(η φραση συνοδευεται απο γελακι ικανοποιησης)
παρ'ολα αυτα οπως και περυσι ετσι και φετος εγω συνεχιζω να κανω τα ταξιδακια μου με 0,80 το λιτρο(μ.ο.) αντι με 1,70(μ.ο.). Το καλοκαιρι εκανα 1700χλμ και πληρωσα 130 ευρω.....
και για αυτους που λενε ''καποια στιγμη θα ανεβει'', τους απανταω πως καποια στιγμη θα πεθανουμε κιολας αρα ποιος ο λογος να παρω αυτοκινητο?καθομαι σπιτι μου και περιμενω τον αγιο πετρο.

παραθετω και ενα αρθρο απο ενα site [urlhttp://www.dete.gr/news.php?article_id=113420][/url]
ford focus 1.6 ti-vct lpg lovato with flashlube 45.000 πρασινα χλμ περιπου...
valk11

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 19 Οκτ, 2012 14:21

Φιλε Κυριακο θα σου κανω δυο ερωτησεις και θελω αντρικιες απαντησεις!!!!
1, Γιατι τοση εμπαθεια με το υγραεριο κινησης?
2, Αν ανεβει το υγραεριο και παει οχι 1.20 αλλα 2 ευρω εσυ τι θα κερδισεις?

Περιμενω υπομονετικα για σωστες απαντησεις οχι αερολογιες!!!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό chrid » Παρ 19 Οκτ, 2012 15:21

tasoshunter έγραψε:Φιλε Κυριακο θα σου κανω δυο ερωτησεις και θελω αντρικιες απαντησεις!!!!

Ρε παιδιά μήπως είναι βενζινάς που δε πήρε άδεια για υγραέριο;
Πέρα από την πλάκα ότι και να γίνει με το υγραέριο αργά ή γρήγορα απόσβεση θα γίνει και θα υπάρξει και το σχετικό κέρδος. Εμένα σαν κάτοχο οχήματος με υγραέριο με ενδιαφέρουν πιστεύω περισσότερο οι τυχόν φθορές που μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμα παρά μια αύξηση των 10 λεπτών στην τιμή.. Άποψή μου, έτσι;
SEAT LEON 1.6 ΜΟΝ.2003 ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ BRC 4ης ΓΕΝΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
chrid

Δημοσιευσεις: 57

Δημοσίευσηαπό DIAMA1600ASTRA08 » Παρ 19 Οκτ, 2012 15:52

Ας βρει επιτελους μια εταιρια απο τις τοσες που υπαρχουν ή εστω ενας εγκαταστατης να του κανει δωρο ενα συστημα να μαθει πως ζει ο κοσμος με υγραεριο..... :lol: :lol: :lol:
ASTRA 1,6 '08/ZAVOLLI 5ης ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ/55-60.000 ΜΕ LPG EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
DIAMA1600ASTRA08

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 19 Οκτ, 2012 17:44

Ασε ρε θα πλακωσουν μετα ολοι οι τζαμπατζηδες!
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό stkamos » Παρ 19 Οκτ, 2012 19:50

kyriak έγραψε:Το LPG θα φορολογηθεί TELOS.Οπως είχε ανακοινωθεί στα κανάλια ότι η κυβέρνηση θα εξισώσει τους φόρους στο πετρέλαιο και το έκανε , έτσι θα γίνει και με το lpg . και τότε, με το πετρέλαιο , κάποιοι καλοθελητές – αβανταδόροι λεγανε ότι αυτό δεν θα γίνει , μετά από καμιά 10αρια μέρες λεγανε ότι , να ,δεν έγινε τίποτα . . . ότι τάχα θα βγει άλλο πετρέλαιο , ότι όλα είναι ψέματα ΤΩΝ καναλιών κτλ. . . Τελικά έγινε ψηφίστηκε το καλοκαίρι και την δευτέρα 15/10 κατατέθηκε η τροπολογία , ειναι τροπολογία μόνο για το πετρέλαιο και ΜΟΝΟ δεν εχει σχεση με το lpg και τον φορο που θα μπει και εκει. Έτσι θα γίνει και με το lpg , σε ανύποπτο χρόνο , το lpg θα πάει στο 1,2 ,μέσα σε μια νύχτα ,όπως ανεπίσημα έκανε η κυβερνηση με το πετρέλαιο και μας ενημέρωσε . . . με τα κανάλια , και μετά σε μια νύχτα το ψήφισε ετσι κανει και με το lpg .Και αυτο το κανει γιατί βέβαια δεν είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να μας ρωτήσει εμάς ή τον κάθε εγκαταστάτη το τι θα κανει,αυτό αποφάσισαν αυτοι, κάποιοι το διέρρευσαν και μέχρι εκεί . Αν νοιαζόταν για τους πολίτες δεν θα έβαζε φόρο στην βενζίνη η οποία χωρίς τους φόρους είναι ποιο φτηνή από το lpg φυσικά , δεν έχει να κάνει η τιμή του lpg με οικολογίες και τρίχες , απλά το lpg δεν είχε κανένα φόρο , και κάθε λογικά σκεπτόμενος καταλαβαίνει πλέον ότι θα μπουν όλοι οι φόροι και εκεί σιγά σιγά , όπως και σε όλα τα άλλα καύσιμα έτσι θα γινει και στο lpg , δεν υπάρχουν ούτε νόμοι από την ΕU ούτε τίποτα που να το απαγορεύουν αυτό , ότι θέλει μπορεί να κάνει κάθε χώρα . .Ολα τα άλλα που ακούγονται είναι παραμύθια των εγκαταστατών αβανταδόρων κτλ .

Δυο εξηγησεις υπαρχουν για την περιπτωση σου.
1.Εισαι ζηλοφθονος και επειδη τα λεφτα σου θελεις να τα χαλας στην λεζαντα,δεν σου καθετε καλα να τα δωσεις στο υγραεριο.Οποτε θελεις και οσοι βαζουν να πιαστουνε μαλακες,γιατι μεχρι τωρα μαλακας μαντεψε μονος σου ποιος πιανετε.Ποσο πληρωνεις την αμολυβδη Αλεκο;
2.Εισαι εμπορος αυτοκινητων και παρακαλας να απαγορευτει το υγραεριο, μπας και πουλησεις κανα πετρελαιοκινητο.

Υ.Γ. Στα υπολοιπα φορουμ σε αντιστοιχες περιπτωσεις,οι διαχειριστες περνουν θεση.Το φορουμ ειναι μεσο ενημερωσης.Εδω εχουμε να κανουμε με ενα παραληρημα παραπληροφοριας.Δεν στηριζεται πουθενα και μαλιστα προσβαλει εναν κλαδο ολοκληρο.Δεν εκφραζει καποια αποψη.Επιθεση παραπληροφορησης κανει λασπολογοντας ολους τους εγκαταστατες εδω μεσα.Εσεις το επιτρεπεται;
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 19 Οκτ, 2012 19:59

πλακα πλακα εχει καταφερει με τον τροπο του να μας κανει την καλυτερη διαφημιση, ειναι πιο αποτελεσματικος ακομα και απο τον ΠΙΟΥ ή τον ΟΜΟΡΦΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. που θα εβρησκες καλυτερη διαφημιση και μαλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 19 Οκτ, 2012 20:03

tasoshunter έγραψε:Φιλε Κυριακο θα σου κανω δυο ερωτησεις και θελω αντρικιες απαντησεις!!!!

Αν ο φιλος Κυριακος δεν απαντησει σοβαρα στην ερωτηση μου η την αποφυγει εγω προσωπικα θα ζητησω απο τους υπευθυνους να τον αποβαλλουν
απο το φορουμ γιατι χωρις σοβαρες αποδειξεις και επιχειρηματα, (δεν ειναι σοβαρα πραγματα το μου ειπε ενας φιλος)
θιγει και προκαλει ζημια σε ενα κλαδο που ειναι απο τους μετρημενους στα δακτυλα της μιας παλαμης που εχουν αναπτυξη στην χωρα μας σημερα.
Και φυσικα εχει το δικαιωμα να πει την αποψη του αλλα μεχρι εκει!!!!
Και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου δεν εχω καμια επαγγελματικη σχεση με το υγραεριο, απλα εχω κανει μετατροπη το αυτοκινητο μου και μεχρι σημερα ειμαι ικανοποιημενος.
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Σάβ 20 Οκτ, 2012 18:36

Επειδή το μόνο διαβάζω εδώ και 2-3 σελίδες είναι φήμες και αερολογίες. Γράφω ένα ΓΕΓΟΝΟΣ. Είμαι στη μέση ταξιδιού Αθηνα-Εβρος-Αθηνα. Όταν γυρίσω θα έχω βάλει στην τσέπη μου ένα 100αρικο. Μπορεί να τους χαλάει πολύ μερικούς, αλλά αυτή είναι αλήθεια αυτή τη στιγμή για το υγραεριο.
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 78 επισκέπτες