Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

προβλημα σε c3 σβηνει

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

προβλημα σε c3 σβηνει

Δημοσίευσηαπό akis1971 » Τρί 30 Οκτ, 2012 18:42

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου . έχω βάλει υγραέριο πριν από πέντε μήνες έχω κάνει 11000 χλ χωρίς μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα( το σύστημα είναι oto gas italia) .σήμερα καθώς επέστρεφα από την εργασία μου και ενώ είχα μια ταχύτητα 80 χιλ/ώρα και περίπου 3000 στροφές ξαφνικά δεν είχα γκάζι έσβησε ( η κίνηση γινόταν με υγραέριο) το γύρισα σε βενζίνη και μετά από λίγο έκανε το ίδιο .πήγα αμέσως σε ένα συνεργείο Citroen το έβαλαν στον εγκέφαλο δεν έδειξε κάτι , εκεί μου είπαν ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος του υγραερίου και μπλοκάρει το αυτοκινητο,τους ρώτησα πως γίνετε να το παρουσιάζει αφού το παρουσιάζει και όταν κινούμαι και με βενζίνη ,εκεί μου έδωσαν ένα παράδειγμα έβαλαν το αυτοκίνητο να δουλεύει με βενζίνα και έβγαλαν την πλεξούδα του εγκέφαλου υγραεριου και το αυτοκίνητο έσβησε μου εξήγησαν ότι κόβονται ηλεκτρικά και τα δυο beck για αυτό σβήνει. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τον εγκαταστάτη του υγραερίου του είπα τη ακριβώς μου συμβαίνει και μου είπε αποκλείεται να φταίει η εγκέφαλος του υγραερίου όταν το αυτοκίνητο κινείτε με βενζίνη ,αλλά στο παράδειγμα που μου έκαναν στο συνεργείο είδα άλλο όπως σας εξήγησα. Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε ,ευχαριστώ
akis1971

Δημοσιευσεις: 2

Re: προβλημα σε c3 σβηνει

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 30 Οκτ, 2012 19:05

Δούλεψε το αυτοκίνητο σου μόνο με βενζίνη. Αν σου σβήνει κατά τη λειτουργία με βενζίνη, τότε πρέπει να ασχοληθεί το συνεργείο σου και όχι ο εγκαταστάτης του υγραερίου.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό akis1971 » Τρί 30 Οκτ, 2012 19:22

Το έκανα και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ,αλλά σας εξήγησα στο συνεργείο μου είπαν αν ο εγκέφαλος του υγραερίου έχει κάποιο πρόβλημα μπορεί να μου μπερδεύει και την λειτουργιά όταν κινούμε με βενζίνη, και μου έκαναν και το παράδειγμα που ανέφερα ποιο πάνω.
akis1971

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Τρί 30 Οκτ, 2012 20:20

akis1971 έγραψε:Το έκανα και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ,αλλά σας εξήγησα στο συνεργείο μου είπαν αν ο εγκέφαλος του υγραερίου έχει κάποιο πρόβλημα μπορεί να μου μπερδεύει και την λειτουργιά όταν κινούμε με βενζίνη, και μου έκαναν και το παράδειγμα που ανέφερα ποιο πάνω.

..για να σιγουρευτείς , πες στον εγκαταστάτη σου να απενεργοποιήσει τον εγκέφαλο του LPG ώστε να μην επηρεάζει τον εγκέφαλο της βενζίνης , είναι πολύ εύκολο να τον αποσυνδέσει../..δούλεψε το έτσι , δλδ μόνο με βενζίνη και θα δείς τελικά τι είναι../..αν συνεχίσει να σου το κάνει...τότε καλά ξεμπερδέματα φίλε....
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό temeteron1987 » Τρί 18 Δεκ, 2012 00:42

εμένα έσβηνε μόνο στο υγραέριο και προγραμμάτισε ο εγκαταστάτης μου να ψεκάζει απ τις 800 στροφες και κάτω , βενζίνη, οπότε όταν πάει να σβήσει γυρνάει βενζίνη και είναι κομπλέ..το κάψιμο στο ρελαντί είναι αμελητέο φυσικά..
Άβαταρ μέλους
temeteron1987

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τρί 18 Δεκ, 2012 23:38

akis1971 έγραψε:Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου . έχω βάλει υγραέριο πριν από πέντε μήνες έχω κάνει 11000 χλ χωρίς μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα( το σύστημα είναι oto gas italia) .σήμερα καθώς επέστρεφα από την εργασία μου και ενώ είχα μια ταχύτητα 80 χιλ/ώρα και περίπου 3000 στροφές ξαφνικά δεν είχα γκάζι έσβησε ( η κίνηση γινόταν με υγραέριο) το γύρισα σε βενζίνη και μετά από λίγο έκανε το ίδιο .πήγα αμέσως σε ένα συνεργείο Citroen το έβαλαν στον εγκέφαλο δεν έδειξε κάτι , εκεί μου είπαν ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος του υγραερίου και μπλοκάρει το αυτοκινητο,τους ρώτησα πως γίνετε να το παρουσιάζει αφού το παρουσιάζει και όταν κινούμαι και με βενζίνη ,εκεί μου έδωσαν ένα παράδειγμα έβαλαν το αυτοκίνητο να δουλεύει με βενζίνα και έβγαλαν την πλεξούδα του εγκέφαλου υγραεριου και το αυτοκίνητο έσβησε μου εξήγησαν ότι κόβονται ηλεκτρικά και τα δυο beck για αυτό σβήνει. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τον εγκαταστάτη του υγραερίου του είπα τη ακριβώς μου συμβαίνει και μου είπε αποκλείεται να φταίει η εγκέφαλος του υγραερίου όταν το αυτοκίνητο κινείτε με βενζίνη ,αλλά στο παράδειγμα που μου έκαναν στο συνεργείο είδα άλλο όπως σας εξήγησα. Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε ,ευχαριστώ

το συνεργειο που πηγες ηταν κατατοπιστικοτατοι και με την δοκιμη που εκαναν
εχει υποχρεωση ο εγκαταστατης σου να κανει εναν ελεγχο στο συστημα το ρευμα που περνει απο την μπαταρια για το κιτ αν κανει καλη επαφη και επειτα ας βγαλει τον εγκεφαλο να σου βαλει εναν καινουριο να κανετε δοκιμη για μερικες μερες
τα συστηματα καλυβονται απο εγγυηση, αλλα κοστιζουν το μισο απο τον εγκεφαλο βενζινης σου /:) -
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό manoliss » Κυρ 23 Δεκ, 2012 19:31

επειδη το ιδιο προβλημα μου παρουσιαε εμενα το ξαρα του πατερα μου 1400 κυβικα εκανα το εξης ανεβασα την πιεση στο 1,43 περιπου στην συνεχεια εκανα ενα αυτοπρογραμματισμο και το προβλημα λυθηκε
μολις αφηνε γκαζι να αλλαξει ταχυτητα μερικες φορες εσβηνε παρατηρησα οτι σε εκινο το γημειο η πιεση επεφτε κατω απο το 1,09 κατα το βυθισμα στο ρελαντι οποτε με την αυξηση της πιεσης τωρα δεν πεφτει στο ρελαντι κατω απο το 1,25 το εχω κανει εδω και μερες και πειμενω να δω αποτελεσματα μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει κατι..
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες