akis1971 έγραψε:Το έκανα και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ,αλλά σας εξήγησα στο συνεργείο μου είπαν αν ο εγκέφαλος του υγραερίου έχει κάποιο πρόβλημα μπορεί να μου μπερδεύει και την λειτουργιά όταν κινούμε με βενζίνη, και μου έκαναν και το παράδειγμα που ανέφερα ποιο πάνω.
akis1971 έγραψε:Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου . έχω βάλει υγραέριο πριν από πέντε μήνες έχω κάνει 11000 χλ χωρίς μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα( το σύστημα είναι oto gas italia) .σήμερα καθώς επέστρεφα από την εργασία μου και ενώ είχα μια ταχύτητα 80 χιλ/ώρα και περίπου 3000 στροφές ξαφνικά δεν είχα γκάζι έσβησε ( η κίνηση γινόταν με υγραέριο) το γύρισα σε βενζίνη και μετά από λίγο έκανε το ίδιο .πήγα αμέσως σε ένα συνεργείο Citroen το έβαλαν στον εγκέφαλο δεν έδειξε κάτι , εκεί μου είπαν ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος του υγραερίου και μπλοκάρει το αυτοκινητο,τους ρώτησα πως γίνετε να το παρουσιάζει αφού το παρουσιάζει και όταν κινούμαι και με βενζίνη ,εκεί μου έδωσαν ένα παράδειγμα έβαλαν το αυτοκίνητο να δουλεύει με βενζίνα και έβγαλαν την πλεξούδα του εγκέφαλου υγραεριου και το αυτοκίνητο έσβησε μου εξήγησαν ότι κόβονται ηλεκτρικά και τα δυο beck για αυτό σβήνει. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τον εγκαταστάτη του υγραερίου του είπα τη ακριβώς μου συμβαίνει και μου είπε αποκλείεται να φταίει η εγκέφαλος του υγραερίου όταν το αυτοκίνητο κινείτε με βενζίνη ,αλλά στο παράδειγμα που μου έκαναν στο συνεργείο είδα άλλο όπως σας εξήγησα. Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε ,ευχαριστώ
-Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες
|
|
|