zep έγραψε:Ρε φίλοι μου γιατί απαντάτε στον Kyriak; Γιατί ασχολείστε; Αυτός κάνει την δουλειά του και ας κάνουμε και εμείς τη δική μας.Δεν σας παίρνει τα λεφτά ο Kyriak..άλλος σας κλέβει...
Το θέμα εδώ είναι ο ΕΦΚ και το κλέψιμο που γίνεται, όχι ο Kyriak για 3 σελίδες και φεύγα πόσες μαλακίες ακόμα θα γράφει το οποίο είναι δικαίωμά του.
Βρίστε τους πρατηριούχους, τυχόν εγκαταστάτες που τα έχουν πλακάκια μαζί τους και τα ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ...ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.
Όλη η δουλειά γίνεται από εκεί.
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩΛΕΊΤΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,50 , ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ 0,68 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,20.
Ακόμα και η Ε.Ε (με τα όποια προβλήματα της) έχει δηλώσει επίσημα πως το καρτέλ των διυλιστηρίων στην Ελλάδα οφείλεται στα 2 κύρια διυλιστήρια με τις γνωστές οικογένειες που καλοπερνούν 10ετίες τώρα εις βάρος των κορόιδων.Οι κρατικοί φόροι είναι ένα άλλο παραλειπόμενο που επιβάλλεται συνέχεια καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός και οι χειραγωγημένες υψηλές τιμές των καυσίμων εμποδίζουν την αγορά να κινηθεί με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν και λεφτά στα ταμεία του κράτους.
ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
zep έγραψε:Ρε φίλοι μου γιατί απαντάτε στον Kyriak; Γιατί ασχολείστε; Αυτός κάνει την δουλειά του και ας κάνουμε και εμείς τη δική μας.Δεν σας παίρνει τα λεφτά ο Kyriak..άλλος σας κλέβει...
Το θέμα εδώ είναι ο ΕΦΚ και το κλέψιμο που γίνεται, όχι ο Kyriak για 3 σελίδες και φεύγα πόσες μαλακίες ακόμα θα γράφει το οποίο είναι δικαίωμά του.
Βρίστε τους πρατηριούχους, τυχόν εγκαταστάτες που τα έχουν πλακάκια μαζί τους και τα ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ...ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩΛΕΊΤΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,50 , ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ 0,68 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,20.
Ακόμα και η Ε.Ε (με τα όποια προβλήματα της) έχει δηλώσει επίσημα πως το καρτέλ των διυλιστηρίων στην Ελλάδα οφείλεται στα 2 κύρια διυλιστήρια με τις γνωστές οικογένειες που καλοπερνούν 10ετίες τώρα εις βάρος των κορόιδων.Οι κρατικοί φόροι είναι ένα άλλο παραλειπόμενο που επιβάλλεται συνέχεια καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός και οι χειραγωγημένες υψηλές τιμές των καυσίμων εμποδίζουν την αγορά να κινηθεί με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν και λεφτά στα ταμεία του κράτους.
ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
BMW1796 έγραψε:ECOKINISI έγραψε:Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και πραγματικά εχω μείνει άφωνος.
Για ποια χειμερινά και θερινά μείγματα μιλάμε, όταν η ιδια η coral λέει πως το μείγμα της είναι μόνιμα 80-20, για την πετρογκαζ δε ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, άντε τον χειμώνα να πάει 85-15 στην καλύτερη των περιπτώσεων,
Στην Ιταλία η τιμή γιατι δεν αλλάζει τον χειμώνα? Μήπως γιατί δεν έχουν χειμώνα εκεί? Ο βολος γιατι έχει 0,75λτ??? Μήπως του ρίχνουν λιγο τσιπουρακι μέσα και ανεβάζει θερμοκρασία????
Αισχροκέρδεια κυριοι , αυτό είναι το πρόβλημα , αν δεν μπει πλαφόν οπως μπηκε στην βενζίνη τοτε δεν θα δούμε τις πραγματικές τιμες του υγραερίου στην αντλία.
cmax έγραψε:zep έγραψε:Ρε φίλοι μου γιατί απαντάτε στον Kyriak; Γιατί ασχολείστε; Αυτός κάνει την δουλειά του και ας κάνουμε και εμείς τη δική μας.Δεν σας παίρνει τα λεφτά ο Kyriak..άλλος σας κλέβει...
jek έγραψε:κάνω με 1600cc αμάξι 240 χιλ με 20€, τι να μου πει τώρα εμένα ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ο κάθε όμοιος του, απο την ημέρα που το έβαλα δεν έχω ξανα ασχοληθεί, αφήστε τον λοιπόν να λέει, φόρο πληρώνει![]()
ρε παιδιά το αέριο δε φορολογείται ? και εγώ γιατί ειχα την εντύπωση ότι είναι ο φόρος 200€ ο τόνος (1850 λίτρα ) μπα μάλλον λάθος θα έκανα![]()
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 94 επισκέπτες
|
|
|