giorgos3924 έγραψε:Γιατί τοσο πολυ? θα πάω να τη μετρησω να δω... Ελπίζω να μη μου παρουν πολλά...
gakost έγραψε:giorgos3924 έγραψε:Γιατί τοσο πολυ? θα πάω να τη μετρησω να δω... Ελπίζω να μη μου παρουν πολλά...
Το μέτρημα δεν είναι τίποτα 5 λεπτά υπόθεση είναι. Απλά για λυθεί το πρόβλημα έπρεπε να αλλαχθεί όλη η αντλία όχι μόνο το ηλεκτρικό μοτέρ. Δοκίμασαν στο συνεργείο να αλλάξουν μόνο το πάνω κομμάτι που έχει την αντεπίστροφη βαλβίδα αλλά πάλι έσπαγε πίεση. Η τιμή που σου είπα είναι για ανταλλακτικό πρώτης τοποθέτησης Hyundai.
giorgos3924 έγραψε:ξεχασα να πω. μια φορά που πηγαινα σε ευθεία δρόμο με μια πολυ μικρη επιτάχυνση πατησα το διακοπτακι να γυρισει σε βενζίνη και ενιωσα ενα μικρο κόψιμο. ηταν πολυ μικρο. ξαναπαταω το κουμπί να γυρίσει σε υγραεριο παλι και τπτ. επαναλαμβανω αλλη 1 φορά αλλά τπτ... κανένα κόψιμο! παταω το γκαζι περίπου στη μεση (ίσως λιγότερο) και παταω το κουμπί πάλι να γυρίσω σε βενζίνη αλλα παλι τπτ! ξανα παταω να γυρίσει σε υγραεριο αλλα καμιά αίσθηση κοψιματος! και αναρωτιέμαι, γιατί ενιωσα ενα μικρο κόψιμο μόνο την πρώτη φορά. και νομίζω πως το χω ξαναδει αυτό το φαινόμενο! μήπως καθως καίει υγραεριο βουλώνουν τα μπεκ? ειχα κάνει ηδη 50χλμ με υγραεριο εκείνη τη στιγμή!
ahilleas έγραψε:gakost έγραψε:giorgos3924 έγραψε:Γιατί τοσο πολυ? θα πάω να τη μετρησω να δω... Ελπίζω να μη μου παρουν πολλά...
Το μέτρημα δεν είναι τίποτα 5 λεπτά υπόθεση είναι. Απλά για λυθεί το πρόβλημα έπρεπε να αλλαχθεί όλη η αντλία όχι μόνο το ηλεκτρικό μοτέρ. Δοκίμασαν στο συνεργείο να αλλάξουν μόνο το πάνω κομμάτι που έχει την αντεπίστροφη βαλβίδα αλλά πάλι έσπαγε πίεση. Η τιμή που σου είπα είναι για ανταλλακτικό πρώτης τοποθέτησης Hyundai.
οταν σου το ειπα το προβλημα μου αρεσει που διαφωνουσες και μου ελεγες οτι ειναι ηλεκτρικο!!!
και το ανέφερα ήδη ότι είχες δίκιο Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες
|
|
|