hlias έγραψε:manoliss έγραψε: φταιει ο πολιτικος και οι κυβερνησεις που για χρονια εκαναν οτι ηθελαν
με αυτη την αποψη βγαζω την ουρα μου απεξω και βγαινω λαδι.
πρωτος απο ολους φταιω εγω γιατι τους επετρεψα να τα κανουν.
γιατι εγω τους ανεβασα πανω.
γιατι εγω τους εκανα δυνατους.
γιατι εγω μεσα απο τα δικα τους κακουργηματα εκρυβα τα δικα μου πταισματα.
γιατι εγω δεχτηκα και με βολευε να γινω ο πελατης τους.
γιατι εγω τους αφηνα καθε λιγο και λιγακι να βαζουν χερι στην τσεπη μου χωρις να
αντιδρασω.
αυτη ειναι η διαφωνια μου.
paul έγραψε:αρκετα πρατηρια στην αττικη το πηγαν το υγραεριο 1,019.

dimhas έγραψε:ειχα σκοπο να εγκαταστησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου. πηρα και ενα φιλο μαζι μου που ηθελε και αυτος. τρεξαμε, ψαξαμε, ρωτησαμε σε εγκαταστατες και πηραμε την αποφαση να τα μετατρεψουμε. ολα αυτα 2 μερες πριν την αυξηση της τιμης του υγραεριου. τελικα με τα τελευταια γεγονοτα το αναβάλλαμε επ αοριστον. συνεχιζουμε με βενζινη. κανουμε περιπου απο 1000 μεχρι 1500 km το μηνα και απο τους υπολογισμους μας.... δεν συμφερει πλεον η εγκατασταση.
αντιθετως ο αδερφος μου που το εγκατεστησε πριν 3 χρονια και μετα απο 60.000 km με αεριο, εκανε πολλες φορες αποσβεση και συνεχιζει να εχει πλεον το μικρο κερδος.
gastheodorou1 έγραψε:dimhas έγραψε:ειχα σκοπο να εγκαταστησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου. πηρα και ενα φιλο μαζι μου που ηθελε και αυτος. τρεξαμε, ψαξαμε, ρωτησαμε σε εγκαταστατες και πηραμε την αποφαση να τα μετατρεψουμε. ολα αυτα 2 μερες πριν την αυξηση της τιμης του υγραεριου. τελικα με τα τελευταια γεγονοτα το αναβάλλαμε επ αοριστον. συνεχιζουμε με βενζινη. κανουμε περιπου απο 1000 μεχρι 1500 km το μηνα και απο τους υπολογισμους μας.... δεν συμφερει πλεον η εγκατασταση.
αντιθετως ο αδερφος μου που το εγκατεστησε πριν 3 χρονια και μετα απο 60.000 km με αεριο, εκανε πολλες φορες αποσβεση και συνεχιζει να εχει πλεον το μικρο κερδος.
Απλή αριθμητική:
1500km/μήνα Χ 12 μήνες /έτος= 18.000km το χρόνο.
Για ένα αυτοκίνητο που έχει κατανάλωση 10lt/100km (με διαφορετική αναλογία, κάνουμε διαφορετική πράξη)
απαιτεί για τα 18.000km ακριβώς 1.800lt.
Mε την διαφορά σήμερα να αγγίζει τα 0,63ευρώ (με σημερινές τιμές μ.ο. εκεί είναι η διαφορά),
το ετήσιο κέρδος από τη χρήση Υγραερίου είναι 0,63Χ1.800lt= 1.134€ το χρόνο.
Δηλαδή 94,50ευρώ το μήνα κέρδος
για τα 1500km/ μήνα που υπολογίσαμε.
Αυτά τα 1.134ευρώ (ας πούμε ένας μισθός), από κάποιους λείπουν, διότι με τα νέα μέτρα,
ολόκληροι μισθοί χάθηκαν από οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Από κάποιους άλλους δεν λείπουν, προφανώς διότι τα έσοδά τους είναι τέτοια, που δεν υπολογίζουν
1.134ευρώ επιπλέον το χρόνο.
Η Υγραεριοκίνηση απευθύνεται σε όσους τους λείπουν αυτά τα 1.134ευρώ για να καλύψουν άλλες ανάγκες τους.
Απλή αριθμητική.
paul έγραψε:αρκετα πρατηρια στην αττικη το πηγαν το υγραεριο 1,019.
BMW1796 έγραψε:
Bενζίνη δέν καίνε καθολού δηλαδη, ειδικά τώρα το χειμώνα ???? Εχω την εντυπωσει ότι εάν συμφέρει είναι τα αυτοκίνητα πάνω απο 1600 κυβικά [γλυτωνουν περιπου 10%]....[δεν ειναι τυχαιο ότι πουθενα δεν έχει ανέβει το αέριο πανω απο 86 λεπτα ,έχουν υπολογίσει νομίζω και τυχόν αυαρίες..] και να βάλουμε και στο μυαλό μας ότι υπάρχει και μια μικρη πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα και στο αυτοκίνητο σωστα??? Δέν νομίζω να υπογράφη κάποιος στην Ελλάδα ότι δέν θα πάθουν κάτι ,βαλβίδες εξαγωγής κ.α.λ.α απο την χρήση του αερίου.
Δέν χρειαζεται λοιπων να λέμε τη συμφέρει και πόσο ,όλι γνωρίζουμε ότι συμφέρει έαν εχει διαφορα με την βενζίνη τους μόνους που συμφέρει αυτη την στιγμή είναι όσοι έχουν τσιπ και υψιλου κυβισμου αυτοκίνητα .
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 123 επισκέπτες
|
|
|