Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 12:45

autofgas έγραψε:Maevius ,ήρεμα , σαν τον δον Κιχώτη έγινες .
Και ποιος μου λέει έμενα ότι δεν θα ξαναβάλουν φόρο στο υγραέριο? , δεν υπάρχει κανένας περιοριστικός Όρος , άμα δείτε την ευρωπαϊκή οδηγία λέει για φόρο 359 ευρώ στα 1000 λίτρα για την βενζίνη , όμως ο φόρος είναι τώρα 610 ευρώ , 251 ευρώ πάνω δηλ . Άρα και το υγραέριο έχει μέλλον ακόμη , μια μετατροπή είναι επισφαλής όχι γιατί δεν συμφέρει πλέον και δεν γίνεται απόσβεση , αλλά για το ότι υπάρχει περίπτωση να μπει εκ νέου φόρος

Δεν εχω κανεναν λογο να μην συμφωνησω σε αυτα που γραφεις (τωρα). Αλλα εγω που εχω ηδη υγραεριο (και εχω αποσβεσει ηδη) κερδος εχω καθημερινα μεχρι να γινει (εαν και οταν γινει αυτο που λες).
Τωρα αν ηταν να βαλλω τωρα θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα οπως πχ και να βαλω ηλεκτρικα πανελ αφου ερχεται αυξηση στην ΔΕΗ...........και θα ειναι η μια η αλλη αγορα σωματων και καταναλωση ρευματος με το πετρελαιο......
Δεν θα υπερασπιστω κανενα λαμογιο εγκαταστατη - πρατηριουχο-εισαγωγεα-πολιτικο.
Εγω σαν ευχαριστημενος υγραεριοκινητος λεω για τα πραγματα οπως τα βλεπω.....
Ουτε εγκαταστατης ειμαι ουτε καμμια επαγγελματικη σχεση εχω με το υγραεριο αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που δεν εχω ακομα προβληματα γιατι την εψαξα πριν βαλω και δεν τσιμπησα ουτε απο 50% εως 2018 ουτε σουπερ εκπτωσεις ουτε φυκια για μεταξωτες κορδελες ουτε απο μαματα συστηματα που φτιαχνουν ........και καφε ουτε απο τον καθε ημιεπαγγελματια αρπαχτακια ασχετο πρωην κατι αλλο και νυν εγκαταστατη υγραεριου με 80 χρονια εμπειριας στον χωρο.........και οποιος την εψαξε σαν εμενα εχει σιγουρα κερδος.......
ουτε ενας φταιει ουτε μονο εμεις ουτε μονο οι αλλοι ουτε ολοι μας......φταινε πολλοι σε διαφορες δομες και θεσμους.
Αλλα με αυτο το σκεπτικο και το πελλετ μπορει να ακριβυνει και η κιλοβατωρα και το πετρελαιο και η βενζινη και τα τελη και ο αερας που αναπνεουμε......και δεν επικεντρωνει στο υγραεριο αποκλειστικα......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό karagiannis » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 13:41

Υπάρχει κανείς νά ενημερώσει υπευθυνα γιά πρατήρια LPG σέ FYROM - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ κοντά στά σύνορα.
karagiannis

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 14:06

autofgas έγραψε:Maevius ,ήρεμα , σαν τον δον Κιχώτη έγινες .
Και ποιος μου λέει έμενα ότι δεν θα ξαναβάλουν φόρο στο υγραέριο? , δεν υπάρχει κανένας περιοριστικός Όρος , άμα δείτε την ευρωπαϊκή οδηγία λέει για φόρο 359 ευρώ στα 1000 λίτρα για την βενζίνη , όμως ο φόρος είναι τώρα 610 ευρώ , 251 ευρώ πάνω δηλ . Άρα και το υγραέριο έχει μέλλον ακόμη , μια μετατροπή είναι επισφαλής όχι γιατί δεν συμφέρει πλέον και δεν γίνεται απόσβεση , αλλά για το ότι υπάρχει περίπτωση να μπει εκ νέου φόρος

Ακριβώς αυτό ετσι είναι δέν γνωρίζουμε εάν θα ανέβει κι άλλο, όποτε όσοι θέλουν ή ήθελαν να βάλουν αυτο ακριβώς σκέφτονται πάει χάθηκε ή εμπιστοσυνη ,απο όλους......!!!!!!!!!!!!!Δέν υπαρχει τίποτα σίγουρο το ποιο σίγουρο είναι μια μεγάλη αβεβαιοτητα για όλλα και για όλους ,ειπαμε τους μόνους που συμφέρει [αφου το έχουν τοποθετησει είναι όσοι έχου απο 2000 και πάνω.....
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 14:13

Εννοω ότι οι μόνοι που θα έχουν κέρδος αυτοι την στιγμή στην τοποθέτησει του αεριου είναι όσοι έχουν απο 2000 κυβικά και πάνω και όσοι κάνουν πάνω απο 30000χλμ με αυτα τα κυβικά ,οσοι έχουν υψιλου κυβισμού αμάξια και δέν κάνουν πάνω απο 20000χλμ είναι ασήμφωρο.......διότι δέν ξέρει τη μπορει να γίνει....αυτά απο μένα όσοι το έχουνε κάτι ψιλά κερίζουν........
BMW1796

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 14:57

στα συνορα υπαρχουν φιλε πρατηρια κτλ προτιμησε τα μεγαλα ονοματα οχι καποιες τρυπες που εχει, κυριως βουλγαρια που δοκιμασα ειδα τεραστια διαφορα στην ποιοτητα καυσιμου, μην πω οτι πηγαινε καλυτερα απο βενζινη το αμαξι.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 19:18

autofgas έγραψε:Έτσι , έτσι ,Πιαστήκαμε μ@@λακες και τελικα δεν συμφέρει πουθενά το υγραέριο σε σχέση με την βενζίνη. Ήταν ψέμα το 2018 , ψέμα η μισή τιμή , ψέμα η καλύτερη καύση και μακροζωία του κινητήρα, ψέμα ότι είναι οικολογικό καύσιμο, και τελικά μας παράσυραν να χαλάσουμε τα αυτοκίνητα μας και να χάσουμε και λεφτά ,ποιοι? Το κράτος? .Όχι βέβαια , όλα τα προκάλεσαν οι εγκαταστάτες .Αυτοί και μόνο φταίνε για όλα και μόνο αυτοί , αυτοί ενορχήστρωσαν και προώθησαν με παραπλανητικές διαφημίσεις και με κράχτες στα διάφορα φόρα, το υγραέριο , όπως και με το χρηματιστήριο , έτσι έγινε και τώρα , εδώ όλα τα μέσα γραφανε για αύξηση του φόρου , ενημερώνοντας έτσι πριν γίνει αυτό μπας και γλυτώσει κανένα κορόιδο , και από την άλλη αυτοί βγαζανε επίσημες ανακοινώσεις ότι τάχα μέλη της κυβέρνησης τους διαβεβαίωναν για το αντίθετο , και συνέχιζαν να παρακινούν κόσμο στο υγραέριο. τέλος το υγραέριο παίδες μέσα στον χειμώνα θα έχει σίγουρα 1,2 .

Όσο συνεχίζεις να μπαίνεις με διάφορα ψευδώνυμα και να προσπαθείς να κανείς αυτό που νομίζεις ότι κανείς άλλο τόσο θα συνεχίσουμε να σε “κράζουμε”. Πέρα από την αδικαιολόγητη σου επιθυμία και ανάγκη να σου την λένε όλοι (και πέρα από την Κλινική κατάσταση του θέματος σου) αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να είσαι και πρατηριούχος που δεν τον άφησαν να βάλει υγραέριο στο μαγαζί του ή εγκαταστάτης που δεν κατάφερε να βγάλει αδεία!
Τώρα αν κάνω λάθος εγώ και δεν είσαι ο Κυριάκος τότε θα αρχίσω να ανησυχώ που υπάρχουν περισσότεροι σαν τον Κυριάκο!
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό karagiannis » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 20:07

dancerman έγραψε:στα συνορα υπαρχουν φιλε πρατηρια κτλ προτιμησε τα μεγαλα ονοματα οχι καποιες τρυπες που εχει, κυριως βουλγαρια που δοκιμασα ειδα τεραστια διαφορα στην ποιοτητα καυσιμου, μην πω οτι πηγαινε καλυτερα απο βενζινη το αμαξι.

Οδηγίες έχουμε ? Σέ πιό σημείο στά σύνορα Βουλγαρίας Φουλάρεις .
karagiannis

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 21:14

karagiannis έγραψε:
dancerman έγραψε:στα συνορα υπαρχουν φιλε πρατηρια κτλ προτιμησε τα μεγαλα ονοματα οχι καποιες τρυπες που εχει, κυριως βουλγαρια που δοκιμασα ειδα τεραστια διαφορα στην ποιοτητα καυσιμου, μην πω οτι πηγαινε καλυτερα απο βενζινη το αμαξι.

Οδηγίες έχουμε ? Σέ πιό σημείο στά σύνορα Βουλγαρίας Φουλάρεις .

εγω μιλαω για προμαχωνα πλευρα αλλα γενικα βουλγαρια απο ποια πλευρα και να μπεις ειναι καλης ποιοτητας το υγραεριο στα μεγαλα πρατηρια.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Κυρ 18 Νοέμ, 2012 23:25

Καλησπέρα ,λοιπόν όπως άκουσα και έμαθα το πετρέλαιο θέρμανσης που ήτανε στα υψη την ακρίβεια την απορροφάνε οι πρατηριουχοι... :D :D ΄διότι δέν πουλάγανε ούτε σέντ'ς ούτε ένα λίτρο λοιπών ,κάτι τέτοιο είναι εφικτο να γίνει και στο αέριο ,μόνο που θέλει υπομονή, ;) ;) συνεχίζω με βενζίνη ,πέρασα σήμερα απο δουκισης πλακεντίας ένα τζετοιλ που είναι εκεί το έχει 99,8€ :crazy: :crazy:
BMW1796

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 00:27

BMW1796 έγραψε:Καλησπέρα ,λοιπόν όπως άκουσα και έμαθα το πετρέλαιο θέρμανσης που ήτανε στα υψη την ακρίβεια την απορροφάνε οι πρατηριουχοι... :D :D ΄διότι δέν πουλάγανε ούτε σέντ'ς ούτε ένα λίτρο λοιπών ,κάτι τέτοιο είναι εφικτο να γίνει και στο αέριο ,μόνο που θέλει υπομονή, ;) ;) συνεχίζω με βενζίνη ,πέρασα σήμερα απο δουκισης πλακεντίας ένα τζετοιλ που είναι εκεί το έχει 99,8€ :crazy: :crazy:

Μακάρι να γίνει αυτό που λες. Δυστυχώς αυτό που βλέπω στην τιμή από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου τις τελευταίες μέρες είναι ανοδική και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Μην αρχίσω τα καντήλια πάλι. Πάντως και εγώ κυκλοφορώ με βενζίνη, Μετρό - ΗΣΑΠ και ποδήλατο για κοντινές αποστάσεις :D
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 72 επισκέπτες