autofgas έγραψε:Maevius ,ήρεμα , σαν τον δον Κιχώτη έγινες .
Και ποιος μου λέει έμενα ότι δεν θα ξαναβάλουν φόρο στο υγραέριο? , δεν υπάρχει κανένας περιοριστικός Όρος , άμα δείτε την ευρωπαϊκή οδηγία λέει για φόρο 359 ευρώ στα 1000 λίτρα για την βενζίνη , όμως ο φόρος είναι τώρα 610 ευρώ , 251 ευρώ πάνω δηλ . Άρα και το υγραέριο έχει μέλλον ακόμη , μια μετατροπή είναι επισφαλής όχι γιατί δεν συμφέρει πλέον και δεν γίνεται απόσβεση , αλλά για το ότι υπάρχει περίπτωση να μπει εκ νέου φόρος
Δεν εχω κανεναν λογο να μην συμφωνησω σε αυτα που γραφεις (τωρα). Αλλα εγω που εχω ηδη υγραεριο (και εχω αποσβεσει ηδη) κερδος εχω καθημερινα μεχρι να γινει (εαν και οταν γινει αυτο που λες).
Τωρα αν ηταν να βαλλω τωρα θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα οπως πχ και να βαλω ηλεκτρικα πανελ αφου ερχεται αυξηση στην ΔΕΗ...........και θα ειναι η μια η αλλη αγορα σωματων και καταναλωση ρευματος με το πετρελαιο......
Δεν θα υπερασπιστω κανενα λαμογιο εγκαταστατη - πρατηριουχο-εισαγωγεα-πολιτικο.
Εγω σαν ευχαριστημενος υγραεριοκινητος λεω για τα πραγματα οπως τα βλεπω.....
Ουτε εγκαταστατης ειμαι ουτε καμμια επαγγελματικη σχεση εχω με το υγραεριο αλλα δεν θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που δεν εχω ακομα προβληματα γιατι την εψαξα πριν βαλω και δεν τσιμπησα ουτε απο 50% εως 2018 ουτε σουπερ εκπτωσεις ουτε φυκια για μεταξωτες κορδελες ουτε απο μαματα συστηματα που φτιαχνουν ........και καφε ουτε απο τον καθε ημιεπαγγελματια αρπαχτακια ασχετο πρωην κατι αλλο και νυν εγκαταστατη υγραεριου με 80 χρονια εμπειριας στον χωρο.........και οποιος την εψαξε σαν εμενα εχει σιγουρα κερδος.......
ουτε ενας φταιει ουτε μονο εμεις ουτε μονο οι αλλοι ουτε ολοι μας......φταινε πολλοι σε διαφορες δομες και θεσμους.
Αλλα με αυτο το σκεπτικο και το πελλετ μπορει να ακριβυνει και η κιλοβατωρα και το πετρελαιο και η βενζινη και τα τελη και ο αερας που αναπνεουμε......και δεν επικεντρωνει στο υγραεριο αποκλειστικα......