Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τετ 21 Νοέμ, 2012 18:20

doukias έγραψε:
vaxalis έγραψε:η ζημια ειναι δεδομενη ειτε ειναι καλοδιατηρημενο το αυτοκινητο σου ειτε οχι,θα εχει προωρη φθορα εδρων πολυ ποιο γρηγορα απο οτι στην βενζινη με την ιδια χρηση και το ξερουμε ολοι δυστυχως.

δεν μπαινω σε αντιπαραθεση.
οτι πεις.

Δέν μπορείς να μπεις σε αυτή την αντιπαράθεση διότι απλά έχει δικοιo ο VAXALIS κανένας εδω στην ΕΛΛΑΔΑ ,πο ποιο πολλοι απο τους εγκαταστάτες δέν δίνουν κάποια εγκυησει για το μοτερ μόνο στο εξωτερικο γίνετα ,αλλά απο ότι έχω καταλάβει το μποικοταζ έχει ενοχλήσει πολλους !!!! συνεχιζω με βενζίνη μεχρι να δω το αέριο κάτω απο τα 92 λεπτα στην ΑΘΗΝΑ..... :wave: :wave: :thumbup: :thumbup:

Για να μη επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια περι εγκυήσεων και λειτουργεία των κινητήρων με αέριο αναφέρονται εδω .......σημασία έχει να καταλάβουν όπως παντου ακλομα και σε άλλες χωρες ότι το αέριο πρέπει να είναι στο μισό απο ότι η βενζίνη!!!!!
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 21 Νοέμ, 2012 20:22

BMW1796 έγραψε:
doukias έγραψε:
vaxalis έγραψε:η ζημια ειναι δεδομενη ειτε ειναι καλοδιατηρημενο το αυτοκινητο σου ειτε οχι,θα εχει προωρη φθορα εδρων πολυ ποιο γρηγορα απο οτι στην βενζινη με την ιδια χρηση και το ξερουμε ολοι δυστυχως.

οτι πεις.

Δέν μπορείς να μπεις σε αυτή την αντιπαράθεση διότι απλά έχει δικοιo ο VAXALIS κανένας εδω στην ΕΛΛΑΔΑ ,πο ποιο πολλοι απο τους εγκαταστάτες δέν δίνουν κάποια εγκυησει για το μοτερ μόνο στο εξωτερικο γίνετα ,αλλά απο ότι έχω καταλάβει το μποικοταζ έχει ενοχλήσει πολλους !!!! συνεχιζω με βενζίνη μεχρι να δω το αέριο κάτω απο τα 92 λεπτα στην ΑΘΗΝΑ..... :wave: :wave: :thumbup: :thumbup:

Για να μη επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια περι εγκυήσεων και λειτουργεία των κινητήρων με αέριο αναφέρονται εδω .......σημασία έχει να καταλάβουν όπως παντου ακλομα και σε άλλες χωρες ότι το αέριο πρέπει να είναι στο μισό απο ότι η βενζίνη!!!!!

Τότε τι το κρατάς;;; ξηλωσε το να σωθείς απο τις σίγουρες ζημιές και από το αγχος της τιμής............ YMWHISTLE
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό VaggelisS » Τετ 21 Νοέμ, 2012 20:41

doukias έγραψε:καλημερα στην υγραεριοκινητη κοινωνια .

μετα απο καιρο μπηκα στο σαιτ και τι βλεπω ρε παιδια?
γεμισε ο κοσμος αντιστασιακους,συγχρονους τσεκεβαρα ,ετοιμοι για πολεμο με τους κερδοσκοπους πρατυριουχους,εγκαταστατες,πολιτεια κυβερνηση και εγω δεν ξερω ποιους αλλους.
μηπως πρεπει να σοβαρευτουμε?
καιω υγραεριο εδω και τρια χρονια και 70.000 χιλ.
ολα καλα μεχρι που καποια μερα τα δελτια φημων (ειδησεων) λενε διαφορα μπαρδακια.
ελα ομως που λεγε λεγε φαγαμε 10 λεπτα στον κολο?
κακο αυτο.ενταξει.
τωρα τι κανουμε?
πολεμος στους κερδοσκοπους,να ριξουν τις τιμες οι εγκαταστατες (εγω δηλαδη)να κερδισεις εσυ.να κοψουν απο το κερδος τους οι πρατυριουχοι (μαζι σας) να κανουμε περισοτερα φθηνα χιλιομετρα εμεις,να κερδισουμε εμεις.ωραια.
βγαινουν λοιπον οι αμυαλοι υγραεριοκινητη (εγω)και αντιστεκομαι,λαμογιο ο εγκαταστατης, λαμογιο ο πρατυριουχος λαμογιο το κρατος (αυτο και αν ειναι λαμογιο) σωστα ως εδω.
αν κανουμε ομως και λιγη αυτοκριτικη και δουμε τα πραγματα καθαρα θα διαπιστοσουμε τα εξεις.
πρωτα πρωτα το υγραεριο το εβαλα να κερδισω αρα κατα τα λεγομενα σας (μας) λαμογιο.
μας ανεβασανε την τιμη και δεν κερδιζουμε πολυ,αρα τωρα δεν κερδοσκοπω.
δεν κανουμε γρηγορη αποσβεση,αρα κακη επενδυση.
ποια κακη επενδηση βρε παιδια? καραεπενδηση ειναι.
με ενα χιλιαρικο η 1230 με το φπα ειναι λιγα να κερδιζεις 20-30-40% το χρονο?
εχετε σκεφτει εαν ειχατε ενα χιλιαρικο στην τραπεζα τι θα κερδιζαται?
τα κοαλια θα κερδιζαται.
εχεται σκεφτει αν ειχατε ενα χιλιαρικο σε σιγουρα κατα τα αλλα ομολογα του πακιστανελαδισταν τι κουρεμα θα τρωγατε?
μονο με αυτα δεν ειναι λοιπον επενδυση?
σκεφτητε λοιπον τη κερδιζεται με το χιλιαρικακη και διαλεξτε.
θελετε να κανεται αποχη και να καιτε βενζινη?κακο του κεφαλιου σας και τις τσεπης σας.
ειστε βιαστικοι ως τον χρονο τις αποσβεσεις?κακο του κεφαλιου σας.
θελεται να κανετε τους μαγγες και να καιτε βενζινη?τοτε μην διαμαρτυρεστε ταχα μου για τον χρονο αποσβεσεις.
συνετιστειτε λοιπον και αφηστε κατα τοπους τις μαγγιες.
ειμαστε στο φορουμ. ποσοι ημαστε?εσταξε η ουρα του γαιδαρου.
δεν λεω ,θα φωναξουμε αλλα ας μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας.
ζουμε σε ενα κρατος χρεοκοπημενο, ενα κρατος που ολοι (καπου φταιμε και εμεις)παιξανε και παιζουν εις βαρος μας.αρα λοιπον κοιταμε και εμεις την παρτι μας.
με αυτα το σεντονι μεγαλωσε και σας παραζαλισα.
λοιπον οι υγραεριοκινητη φωναζουμε αλλα κοιταμε και το συμφερων μας.
οι μη υγραεριοκινητη σκεφτονται σοβαρα την επενδηση δηλαδη τοποθετηση κιτ.
οι συντηρητικη αν εχουν κανενα χιλιαρικο (δυσευρετο δυστυχως) ας το κανουν εντοκα γραματια και να κερδισουν κουρεμα ξυρισμα.
τελος βλεπω οτι το εκανα το σεντονι και σας κουραζω.

καταλιγω λοιπον.

φωναξτε αλλα αφηστε τα κουβαρνταλικια βαλτε αεριο.

ολα αυτα ειναι γνωμη μου .

φιλικα
(ενας λαμογιο εγκαταστατης κινουμενος με υγραεριο.)

Δεν διαφωνώ ότι το αέριο συνεχίζει να συμφέρει σε σύγκριση με τη βενζίνη. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ..
Αυτή τη στιγμή οι πρατηριούχοι μας πουλάνε το υγράεριο με κέρδος 15-20 λεπτά το λίτρο πράγμα που είναι καθαρή αισχροκέρδια. Εμένα τα εισοδήματα μού έχουν μειωθεί στο μισό και προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ να παλεύω καθε μηνα να τα βγάλω πέρα με μισό μισθό και κάποιοι να εκμεταλεύονται την ανάγκη μου για πιό οικονομική μετακίνηση και να τη βγάζουν λάδι αισχροκερδώντας στη πλάτη μου.. γι αυτό και συμμετεχω στο μποϋκοταζ. Στο κάτω κάτω 3,5 ευρώ/100χλμ είναι το κέρδος μου. Προτιμώ να μην πιώ ένα καφέ παρά να δώσω τη χαρά στο κάθε λαμόγιο να κάνει την αλητεία του.

Και δεν είναι μαγγιά το μποϋκοτάζ. Είναι η υπεύθυνη στάση μιάς ομάδας ανθρώπων που αντιλαμβάνεται τη δύναμη που έχει ο καταναλωτής και αντιδρά με αξιοπρέπεια απέναντι στην κλεψιά. Γιατί είναι αξιοπρέπεια να πεις όχι στην εκμετάλλευση και να κινηθείς με πιό ακριβό καύσιμο έστω και αν τσούξει περισσότερο. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει αγώνας χωρίς απώλειες και τον αγώνα θα τον δώσουμε και ας βγούμε ηττημένοι.

Φιλικα
ένας μάγγας Τσε Γκεβάρα εργαζόμενος που κουράστηκε να του πίνουν το αίμα..
Nissan Qashqai 1600cc με icom jtg 5ης γενιάς
VaggelisS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 21 Νοέμ, 2012 20:42

Τότε τι το κρατάς;;; ξηλωσε το να σωθείς απο τις σίγουρες ζημιές και από το αγχος της τιμής............ YMWHISTLE[/quote]

;)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τετ 21 Νοέμ, 2012 21:28

maevius έγραψε:
BMW1796 έγραψε:
doukias έγραψε:

οτι πεις.

Τότε τι το κρατάς;;; ξηλωσε το να σωθείς απο τις σίγουρες ζημιές και από το αγχος της τιμής............ YMWHISTLE

Aπο ότι κατάλαβα απευθυνεσαι σε εμένα καλως δέχομαι αυτο που λές ,όμως δέν το ξυλώνο ,παρά θα λέω τα πράγματα όπως έχουν αυτοι είναι η αλήθεια κάτι άλλα αυτο που εχω παρατηρήσει είναι ,ότι απο την στιγμή που έχει ξεκινήσει το μποικοτάζ έχουν μπει στο φορουμ και απαντάμε πάρα πολυ εγκαταστάτες ,μάλλον τους έχει πειράξει ,όπως όλους μας βέβαια..αλλλους πολυ άλλους λιγο...

Αλλά νομίζω ότι πρέπει να λένε την αλήθεια όπως έχει.......
BMW1796

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » Τετ 21 Νοέμ, 2012 21:59

VaggelisS έγραψε:
doukias έγραψε:καλημερα στην υγραεριοκινητη κοινωνια .

μετα απο καιρο μπηκα στο σαιτ και τι βλεπω ρε παιδια?
γεμισε ο κοσμος αντιστασιακους,συγχρονους τσεκεβαρα ,ετοιμοι για πολεμο με τους κερδοσκοπους πρατυριουχους,εγκαταστατες,πολιτεια κυβερνηση και εγω δεν ξερω ποιους αλλους.
μηπως πρεπει να σοβαρευτουμε?
καιω υγραεριο εδω και τρια χρονια και 70.000 χιλ.
ολα καλα μεχρι που καποια μερα τα δελτια φημων (ειδησεων) λενε διαφορα μπαρδακια.
ελα ομως που λεγε λεγε φαγαμε 10 λεπτα στον κολο?
κακο αυτο.ενταξει.
τωρα τι κανουμε?
πολεμος στους κερδοσκοπους,να ριξουν τις τιμες οι εγκαταστατες (εγω δηλαδη)να κερδισεις εσυ.να κοψουν απο το κερδος τους οι πρατυριουχοι (μαζι σας) να κανουμε περισοτερα φθηνα χιλιομετρα εμεις,να κερδισουμε εμεις.ωραια.
βγαινουν λοιπον οι αμυαλοι υγραεριοκινητη (εγω)και αντιστεκομαι,λαμογιο ο εγκαταστατης, λαμογιο ο πρατυριουχος λαμογιο το κρατος (αυτο και αν ειναι λαμογιο) σωστα ως εδω.
αν κανουμε ομως και λιγη αυτοκριτικη και δουμε τα πραγματα καθαρα θα διαπιστοσουμε τα εξεις.
πρωτα πρωτα το υγραεριο το εβαλα να κερδισω αρα κατα τα λεγομενα σας (μας) λαμογιο.
μας ανεβασανε την τιμη και δεν κερδιζουμε πολυ,αρα τωρα δεν κερδοσκοπω.
δεν κανουμε γρηγορη αποσβεση,αρα κακη επενδυση.
ποια κακη επενδηση βρε παιδια? καραεπενδηση ειναι.
με ενα χιλιαρικο η 1230 με το φπα ειναι λιγα να κερδιζεις 20-30-40% το χρονο?
εχετε σκεφτει εαν ειχατε ενα χιλιαρικο στην τραπεζα τι θα κερδιζαται?
τα κοαλια θα κερδιζαται.
εχεται σκεφτει αν ειχατε ενα χιλιαρικο σε σιγουρα κατα τα αλλα ομολογα του πακιστανελαδισταν τι κουρεμα θα τρωγατε?
μονο με αυτα δεν ειναι λοιπον επενδυση?
σκεφτητε λοιπον τη κερδιζεται με το χιλιαρικακη και διαλεξτε.
θελετε να κανεται αποχη και να καιτε βενζινη?κακο του κεφαλιου σας και τις τσεπης σας.
ειστε βιαστικοι ως τον χρονο τις αποσβεσεις?κακο του κεφαλιου σας.
θελεται να κανετε τους μαγγες και να καιτε βενζινη?τοτε μην διαμαρτυρεστε ταχα μου για τον χρονο αποσβεσεις.
συνετιστειτε λοιπον και αφηστε κατα τοπους τις μαγγιες.
ειμαστε στο φορουμ. ποσοι ημαστε?εσταξε η ουρα του γαιδαρου.
δεν λεω ,θα φωναξουμε αλλα ας μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας.
ζουμε σε ενα κρατος χρεοκοπημενο, ενα κρατος που ολοι (καπου φταιμε και εμεις)παιξανε και παιζουν εις βαρος μας.αρα λοιπον κοιταμε και εμεις την παρτι μας.
με αυτα το σεντονι μεγαλωσε και σας παραζαλισα.
λοιπον οι υγραεριοκινητη φωναζουμε αλλα κοιταμε και το συμφερων μας.
οι μη υγραεριοκινητη σκεφτονται σοβαρα την επενδηση δηλαδη τοποθετηση κιτ.
οι συντηρητικη αν εχουν κανενα χιλιαρικο (δυσευρετο δυστυχως) ας το κανουν εντοκα γραματια και να κερδισουν κουρεμα ξυρισμα.
τελος βλεπω οτι το εκανα το σεντονι και σας κουραζω.

καταλιγω λοιπον.

φωναξτε αλλα αφηστε τα κουβαρνταλικια βαλτε αεριο.

ολα αυτα ειναι γνωμη μου .

φιλικα
(ενας λαμογιο εγκαταστατης κινουμενος με υγραεριο.)

Δεν διαφωνώ ότι το αέριο συνεχίζει να συμφέρει σε σύγκριση με τη βενζίνη. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ..
Αυτή τη στιγμή οι πρατηριούχοι μας πουλάνε το υγράεριο με κέρδος 15-20 λεπτά το λίτρο πράγμα που είναι καθαρή αισχροκέρδια. Εμένα τα εισοδήματα μού έχουν μειωθεί στο μισό και προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ να παλεύω καθε μηνα να τα βγάλω πέρα με μισό μισθό και κάποιοι να εκμεταλεύονται την ανάγκη μου για πιό οικονομική μετακίνηση και να τη βγάζουν λάδι αισχροκερδώντας στη πλάτη μου.. γι αυτό και συμμετεχω στο μποϋκοταζ. Στο κάτω κάτω 3,5 ευρώ/100χλμ είναι το κέρδος μου. Προτιμώ να μην πιώ ένα καφέ παρά να δώσω τη χαρά στο κάθε λαμόγιο να κάνει την αλητεία του.

Και δεν είναι μαγγιά το μποϋκοτάζ. Είναι η υπεύθυνη στάση μιάς ομάδας ανθρώπων που αντιλαμβάνεται τη δύναμη που έχει ο καταναλωτής και αντιδρά με αξιοπρέπεια απέναντι στην κλεψιά. Γιατί είναι αξιοπρέπεια να πεις όχι στην εκμετάλλευση και να κινηθείς με πιό ακριβό καύσιμο έστω και αν τσούξει περισσότερο. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει αγώνας χωρίς απώλειες και τον αγώνα θα τον δώσουμε και ας βγούμε ηττημένοι.

Φιλικα
ένας μάγγας Τσε Γκεβάρα εργαζόμενος που κουράστηκε να του πίνουν το αίμα..

Έτσι ακριβώς.Επειδή τα δεδομένα αλλάζουν,οι εγκαταστάτες αν θέλουν να επιβιώσουν ρίχνουν τις τιμές εγκατάστασης ,το ίδιο και οι περισσότεροι πρατηριούχοι ως προς το κέρδος πώλησης διαφορετικά οδηγούνται στο κλείσιμο.Απλά τα πράγματα
Opel Astra G Gas Italy
Cavaliere

Δημοσιευσεις: 42

Δημοσίευσηαπό kostas1 » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 00:24

doukias
--πρωτα πρωτα το υγραεριο το εβαλα να κερδισω αρα κατα τα λεγομενα σας (μας) λαμογιο.
μας ανεβασανε την τιμη και δεν κερδιζουμε πολυ,αρα τωρα δεν κερδοσκοπω.--

Κερδοσκοπία είναι να κερδίζει κάποιος εις βάρος κάποιου.Εδω πλέον υπάρχει θέμα επιβίωσης και όλα προσμετριούνται.Βλέπουμε οτι ο καταναλωτής κυνηγιέται σε ότι επένδυση και αν κάνει,βλέπε ενέργεια-φωτοβολταικά,καύσιμα-υγραέριο-καυσόξυλα...
Υπάρχη λοιπόν σίγουρα απογοήτευση, πρέπει να υπάρξει αλληλεγγύη και δεν είναι θέμα αντιστασιακών και Τσεκεβάρα.
Astra H 1.4 BRC
kostas1

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 00:38

kostas1 έγραψε:doukias
--πρωτα πρωτα το υγραεριο το εβαλα να κερδισω αρα κατα τα λεγομενα σας (μας) λαμογιο.
μας ανεβασανε την τιμη και δεν κερδιζουμε πολυ,αρα τωρα δεν κερδοσκοπω.--

Κερδοσκοπία είναι να κερδίζει κάποιος εις βάρος κάποιου.Εδω πλέον υπάρχει θέμα επιβίωσης και όλα προσμετριούνται.Βλέπουμε οτι ο καταναλωτής κυνηγιέται σε ότι επένδυση και αν κάνει,βλέπε ενέργεια-φωτοβολταικά,καύσιμα-υγραέριο-καυσόξυλα...
Υπάρχη λοιπόν σίγουρα απογοήτευση, πρέπει να υπάρξει αλληλεγγύη και δεν είναι θέμα αντιστασιακών και Τσεκεβάρα.

Αυτο ακριβώς εννοώ παληκάρια ,είναι ακόμη και οι ομολογιούχοι και άλλοι πολύ όχι ότι εμείς θα το σταματήσουμε αλλά δέν υπάρχει προς στιγμήν κάποιο όφελος..άσ προχωρήσουμε το μποικοτάζ και το μήνυμά τους το πέρνουν σιγά σιγά,σε όσους είναι απαραίτητο ας πηγαίνουν στον υποτιθέμενο ποιο φτηνό και ας βάζουν ίσα ίσα την διαδρομή που θα κάνουν ...
BMW1796

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 00:40

Πω ρε φιλε... Ποση κλαψα σε αυτο το topic... =))
Τα πραγματα ειναι απλα, ανεβηκε η τιμη και εχουμε λιγοτερο κερδος τωρα. Τι ψάχνετε απο ΄κει και περα;
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 03:08

steliosthem έγραψε:Πω ρε φιλε... Ποση κλαψα σε αυτο το topic... =))
Τα πραγματα ειναι απλα, ανεβηκε η τιμη και εχουμε λιγοτερο κερδος τωρα. Τι ψάχνετε απο ΄κει και περα;

Να κ ενας λογικός εδω μεσα

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες