antonis8via έγραψε:Αν είναι να το οδηγείς μέχρι 2500 ΣΑΛ σε μόνιμη βάση, δε καταλαβαίνω τι το θέλεις το γρήγορο turbo τότε.
Η αγορά φίλε μου έγινε πριν 7 χρόνια με γνώμονα την οικογένειά μου, τα ταξίδια, τη μόνιμη 4τρακίνησή του, τους χώρους του, το δυναμισμό του (μοτέρ evo 8 detuned), τότε που και η βενζίνη και τα κυβικά δεν ήταν καταδικαστέα, αλλά και η εργασία ήταν δεδομένη. Κόστος κτήσης 37,000 ευρώ. Το AVCR από Ιαπωνία μέσω ebay $250.
antonis8via έγραψε:Εχεις σκεφθεί να το πουλήσεις και να πάρεις ένα 1.2 tsi που με τη 95άρα θα είναι και πιο γρήγορο απο ότι το δικό σου σε power band μόλις 1700 ΣΑΛ (αν υποθέσουμε ότι έχεις ρελαντί στις 800 ΣΑΛ) και πολύ πιο οικονομικό απο το δικό σου με υγραέριο;;;
δηλαδή βελτίωσες ένα αμάξι, μετά το έφτιαξες να καίει υγραέριο και συμβιβάστηκες να αλλάξεις και χρήση και τρόπο οδήγησης τη στιγμή που μονο το AVCR σου παίζει να κάνει και 600 ευρώ;
Ε...πάει θα τρελλαθούμε σε λίγο!!
Δε με ενδιαφέρει να αγοράσω άλλο, αλλά ούτε και η «γρηγοράδα» πλέον, μιας και το δικό μου δεν πιάνει ούτε 5,000 ευρώ!
Η βελτίωση παραμένει και αν θελήσω να κινηθώ γρήγορα, δεν έχω παρά να επιλέξω βενζίνη και να βάλω το AVCR στη μεγάλη πίεση στα 270bhp..., αλλά είναι εποχές για τέτοια?
antonis8via έγραψε:Σαν ένα γνωστό που έχει 20vt έχει ρίξει πάνω απο 10 χιλιάρικα έχει αλλάξει μπιέλες, τουρμπίνα, τετραπίστονα, αναρτήσεις και τα γνωστά παρελκόμενα..και τώρα επειδή φοράει αέριο ψεκασμό πάει πιο αργά απο μαμά 150άρι 20vt επειδή μόλις πατήσει λίγο τρέμει μη του σπάσει με τον πνεύμονα και εγώ με το icom και τη μαμά τουρμπίνα... τον ξετρυπάω όπου τον βρίσκω...!!![]()
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η κόντρα στο δρόμο, επαναλαμβάνω τη μετατροπή σε υγραέριο την έκανα για την τσέπη μου και για να μην «πετάξω» ένα αυτοκίνητο που το κράτος επέλεξε να θεωρεί εγκληματική την κατοχή του.
Θα αποφύγω να απαντήσω στα προκλητικά σου σχόλια και στους χαρακτηρισμούς.
antonis8via έγραψε:Περί της θερμογόνου ενέργειας... ειναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχω ακούσει!
Δηλαδή, είναι σα να λέμε...ότι αφού και το καρμπυρατερ με τον έμμεσο ψεκασμό χρησιμοποιεί ίδιο καύσιμο με ίδια θερμογόνο δύναμη, έχουν ίδια απόδοση!!!Οπως και το καρμπυρατερ με τον ΑΜΕΣΟ ΨΕΚΑΣΜΟ!!!!
Θα σε παραπέμψω στις απαντήσεις των εγκαταστατών (ECOKINISI κλπ), και θα υπενθυμίσω πώς η εγκατάσταση μου κόστισε 1200 ευρώ, ενώ ήθελα περίπου 2300 για υγρό ψεκασμό.
Εξάλλου μπορεί να βάλεις το καλύτερο σύστημα στο χειρότερο εγκαταστάτη/προγραμματιστή, καθώς και το χειρότερο σύστημα στον καλύτερο εγκαταστάτη/προγραμματιστή, και το έργο είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους μας...

[/quote]