Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό cmax » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 08:59

Εγω πιστευω οτι αυτη την στιγμη υπαρχουν 2 στρατοπεδα που γραφουν εδω.
Αυτοι που εχουν πραγματικο βιοποριστικο προβλημα και "γκρινιαζουν" γιατι αυτα τα χρηματα που χανουν θα τους λειψουν,
και αυτοι που δεν εχουν βιοποριστικο προβλημα και απλα "κερδιζουν" λιγοτερα.
Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν καθημερινα με τον αγωνα να βρουν τα απαραιτητα για την οικογενεια τους (μεσα σε αυτους ειμαι και εγω) και ναι μας λειπουν αυτα τα λιγα παραπανω χρηματα που δινουμε για την τιμη του υγραεριου.
Σκεφτητε το, και μπειτε στη θεση αυτου του "γκρινιαρη"
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 09:50

cmax έγραψε:Εγω πιστευω οτι αυτη την στιγμη υπαρχουν 2 στρατοπεδα που γραφουν εδω.
Αυτοι που εχουν πραγματικο βιοποριστικο προβλημα και "γκρινιαζουν" γιατι αυτα τα χρηματα που χανουν θα τους λειψουν,
και αυτοι που δεν εχουν βιοποριστικο προβλημα και απλα "κερδιζουν" λιγοτερα.
Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν καθημερινα με τον αγωνα να βρουν τα απαραιτητα για την οικογενεια τους (μεσα σε αυτους ειμαι και εγω) και ναι μας λειπουν αυτα τα λιγα παραπανω χρηματα που δινουμε για την τιμη του υγραεριου.
Σκεφτητε το, και μπειτε στη θεση αυτου του "γκρινιαρη"

Καλημέρα ,είναι λίγο δυσκολο έως ακατόρθωτο να το καταλάβει αύτο ο Ελληνας, για αυτο φτασαμε εδώ που φτάσαμε.... ;) ;)
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 09:57

Aπο ότι κατάλαβα απευθυνεσαι σε εμένα καλως δέχομαι αυτο που λές ,όμως δέν το ξυλώνο ,παρά θα λέω τα πράγματα όπως έχουν αυτοι είναι η αλήθεια κάτι άλλα αυτο που εχω παρατηρήσει είναι ,ότι απο την στιγμή που έχει ξεκινήσει το μποικοτάζ έχουν μπει στο φορουμ και απαντάμε πάρα πολυ εγκαταστάτες ,μάλλον τους έχει πειράξει ,όπως όλους μας βέβαια..αλλλους πολυ άλλους λιγο...

Αλλά νομίζω ότι πρέπει να λένε την αλήθεια όπως έχει.......[/quote]

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζι σου, Αρχικα το μποϊκοτάζ που ξεκινησε στο Facebook το ξεκινησε ενας εγκαταστατης (δες τον admin και δες που δουλεύει). Επισης υπαρχουν και αλλοι εγκαταστατες που ειναι στο μποϊκοτάζ. Δεν διαφωνω οτι εχουν ενοχληθει καποιοι αλλα αυτοι ειναι βασικα οι εγκαταστατες πρατηριούχοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πιεση του κοσμου και το συνεχες κραξιμο. Αλλοι εγκαταστατες λενε να πάτε στον φθηνότερο, δεν ειναι ουτε αυτό κακό αλλα δεν ειναι και η λυση. Το μποικοταζ δεν ξερω αν τελικα δουλεψε αλλα σιγουρα εδωσε σε μερικους να καταλαβουν πως ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο. Τοσο εμεις λοιπον σαν εγκατατσατες που θελουμε ο κοσμος να επιστερεψει στα μαγαζια μας αλλα και εσεις σαν καταναλωτες ενα πραγμα πρεπει να επιδιωξουμε. Φθηνοτερο Υγραεριο για της μετακινησεις μας.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 10:29

ECOKINISI έγραψε:Aπο ότι κατάλαβα απευθυνεσαι σε εμένα καλως δέχομαι αυτο που λές ,όμως δέν το ξυλώνο ,παρά θα λέω τα πράγματα όπως έχουν αυτοι είναι η αλήθεια κάτι άλλα αυτο που εχω παρατηρήσει είναι ,ότι απο την στιγμή που έχει ξεκινήσει το μποικοτάζ έχουν μπει στο φορουμ και απαντάμε πάρα πολυ εγκαταστάτες ,μάλλον τους έχει πειράξει ,όπως όλους μας βέβαια..αλλλους πολυ άλλους λιγο...

Αλλά νομίζω ότι πρέπει να λένε την αλήθεια όπως έχει.......

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζι σου, Αρχικα το μποϊκοτάζ που ξεκινησε στο Facebook το ξεκινησε ενας εγκαταστατης (δες τον admin και δες που δουλεύει). Επισης υπαρχουν και αλλοι εγκαταστατες που ειναι στο μποϊκοτάζ. Δεν διαφωνω οτι εχουν ενοχληθει καποιοι αλλα αυτοι ειναι βασικα οι εγκαταστατες πρατηριούχοι που εχουν αρχισει να νιωθουν την πιεση του κοσμου και το συνεχες κραξιμο. Αλλοι εγκαταστατες λενε να πάτε στον φθηνότερο, δεν ειναι ουτε αυτό κακό αλλα δεν ειναι και η λυση. Το μποικοταζ δεν ξερω αν τελικα δουλεψε αλλα σιγουρα εδωσε σε μερικους να καταλαβουν πως ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο. Τοσο εμεις λοιπον σαν εγκατατσατες που θελουμε ο κοσμος να επιστερεψει στα μαγαζια μας αλλα και εσεις σαν καταναλωτες ενα πραγμα πρεπει να επιδιωξουμε. Φθηνοτερο Υγραεριο για της μετακινησεις μας.[/quote]

Γνωρίζω την σελίδα και τον εγκαταστάτη και μπράβω σε ορισμένους εγκαταστάτες που στηρίζουν και συμετέχουν σε αυτή την κίνηση των καταναλώτων και σε όσους τους έχει πειράξη αυτη η αυξηση του αερίου.... ;) ;) :thumbup: :thumbup:
BMW1796

Δημοσίευσηαπό ginakos » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 10:41

Μας εχει τσουξει ο κ.....ς μας ολουσ παιδια.Εμεις σαν εγκαταστατες και οχι εγκαταστατες-πρατιριουχοι εξαρτιομαστε απο εσας.Προσωπικα ακουσα απο ενα εν λογο στομα εγκαταστατη-πρατυριουχο το εξεις.Αστουσ μορε δεν μπα να τραβιξει η αναδουλεια και ενα χρονο.Εμασ στα .........μας.να κλεισουν ολοι.Εμεισ θα επηβοιοσουμε εχουμε τησ τρομπεσ.Βγαλτε οτι συμπερασμα θελετε.Μονοπολειο στο ενα μονοπολειο στο αλλο...............μονοπολειο σε ολα και αστουσ να τρογονται μεταξη τους :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 12:44

να πας την εγκατασταση στα μισα να δεις πως πλακωνει ο κοσμος.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό ginakos » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 13:04

Αυτο φιλαρακι να το πεις στουσ εμπορους.Αλλα ετσι ειναι για ολα φτενε οι εγκαταστατες.Για μπες και κοιτα τιμες κιτ στο internet και τιμεσ εγκαταστασεισ εδω και μετα πεσ μου.
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 17:06

ntinaras έγραψε:να πας την εγκατασταση στα μισα να δεις πως πλακωνει ο κοσμος.

Ποιότητα καλεσθυσεία ,λειτουργικότητα, συνέπεια ,εάν ο εγκαταστάτης έχει όλα αυτά δέν χρειάζεται να ρίξουνε τιμές ,μιά φορα το πληρώνεις το κιτ lpg ενώ το αέριο κάθε μέρα ,το μόνο που θα πρέπει να κοιτάξουνε είναι να ανόιξουνε όλοι μάζι βενζινάδικα αερίου......και να μας προστατέψουν απο τους αεριτζηδες.....
BMW1796

Δημοσίευσηαπό NikosS » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 18:00

Και όμως υπάρχουν και αυτές οι τιμές, (δεν περνάνε όλο το 30% του κέρδους) από 0,90 έως ο,95 εάν δείτε www.gasprice.gr ,οι άλλοι καρτέλ , Καβάλα όλοι 0,998 , Σέρρες 0,978-0,998 , Δράμα 0,978-0,998 κοντινές περιοχές εξυπηρέτησης τυχαίο?????
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 22 Νοέμ, 2012 20:31

maevius έγραψε:
tommygun έγραψε:
vaxalis έγραψε:εμενα βασικα δεν με νοιαζει σε τι νομιζα θα πεινασω οτι και να εχουμε θα πεινασουμε ειτε ευρω εχουμε ειτε δραχμες...και να το πω ποιο ωμα...δεν με νοιαζει τι νομισμα δεν θα εχω στην τσεπη μου...

αν δεν εχεις ευρω στην τσεπη σου, πας στα συσσιτια της εκκλησιας, των δημων, (αντε να μην πω ακομα και της ΧΑ...) και βρισκεις ενα κομματι ψωμι να φας.

αν δεν εχεις δραχμη στην τσεπη σου, θα πας καλεσμενος σε συσσιτιο για να φανε εσενα οι αλλοι πεινασμενοι.

Βλεπω πιανει ακομα η προπαγανδα και η τρομοκρατια τυπου....."αν γυρισουμε στην δραχμη"......"αφου το λενε τα ΜΜΕ ετσι θα ναι"................ετσι βγηκαν αυτοι που βγηκαν στις εκλογες:
-Ψηψισε αυτον γιατι αν ψηφισεις τον αλλον θα γυρισουμε στην δραχμη και θα καταστραφουμε...........και βγηκαν και "σωθηκαμε"....αλλα αφου αποτι βλεπω τους πιστευουν ακομα αρκετοι οτι μονη λυση ειναι να πειναμε "ευρωπαικα" καλα να παθουμ(ν)ε.......το θελει ο κωλος (τους) μας.....

https://www.youtube.com/watch?v=KHJfUtb ... ata_player

Και τι θα γινει πραγματικα αν γυρισουμε στην δραχμη.......

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XjHntR1h48
μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα αυτο που ειπα,για το δεν με νοιαζει τι νομισμα θα εχω.προσωπικα δεν πιστευω κανενα πουστη πολιτικο και για τα πραγματα και την κριση εχω δικου μου "θεο".το παιχνιδι ειναι στυμενο και ολα ειναι επιτηδες,να μας κανουν να ζουμε με 200 ευρω μισθο αυτο θελουν,το δεχεσαι?οχι?κανεις επανασταση σωστη να την πληρωσουν αυτοι που δημιουργησαν την κριση,το δεχεσαι κατσε και ζησε με 200 ευρω και μετα κατσε στην ευρωπη της κοροιδιας του βορρα και του νοτου και ψωφα στην πεινα,αλλα ενταξει θα εχεις ομως ευρω.για μενα πρεπει να φυγουμαι απο την ευρωζωνη,καλυτερα πεινασμενος και περιφανος παρα προσκηνημενος και χωρτατος αλλα στο ευρω,καποιοι πριν λιγα χρονια ειπανε οχι στους γερμανους και ηρθανε 300 κωλοπαιδα για να αφανησουν ολοι την Ελλαδα και εμεις τους κοιταμε,αυτους αξιζουμε αυτος εχουμε..
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες